Şimdi Ara

Sakın Windows 10 teknik ön izleme sürümü indirmeyin (L820)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 820 telefonumda şarj yatarken %50 doluydu, uyandığımda boştu. Arayüz ve uygulamalar kasıyor, Butonlar tekliyor ve dokunmatik sıkıntılı, hiç bir artısı yok. Stabil bir sürüm gelene kadar sakın indirmeyin.

V.s. V.s.

Başka modelleri bilemeyeceğim, demedi demeyin...

• Yükledikten sonra reset attınız mı? Bende reset attıktan sonra birçok sorun düzeldi. Tabi yinede kasmalar oluyor ufaktan ama kullanılabilir durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Attım evet. Ben stabilitesi için bu alt yapıyı kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia lumia 1320 telefona windows 10 yükledim berbat bir sürüm kitleniyor kasıyor ingilizce türkçe karışık iyce çin malına döndü telefon şimdi tekrar 8.1 e dönüyorum gözünü seveyim 8.1 in
  • uyumsuz uygulamalar yuzunde sorun yapabilir cogu insan resetten sonra normale dondu diyor ben gdr2 kaldım :) memnunum onumuzdeki aydan sonra gelen guncellemeyi yuklerim.
  • zaten teknik önizleme bu Microsoft stabil diye sunmadı bizlere
  • Lumia 920 de de denemeyin. Teknik onizleme sonuçta ama 8.1 i fazlasıyla aratıyor stabilite açısından. Android kullandığım zamanlar aklıma geldi Allah android kullanıcılarına da sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denim'den sonra ön izleme yüklemeye tövbe ettim. Şimdi ise keyiften boğularak oturduğum yerden ön izleme yükleyip dert yananları seyrediyorum.
  • Katılıyorum,pişman oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.