Bildirim
Sakın Windows 10 teknik ön izleme sürümü indirmeyin (L820)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yükledikten sonra reset attınız mı? Bende reset attıktan sonra birçok sorun düzeldi. Tabi yinede kasmalar oluyor ufaktan ama kullanılabilir durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Attım evet. Ben stabilitesi için bu alt yapıyı kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nokia lumia 1320 telefona windows 10 yükledim berbat bir sürüm kitleniyor kasıyor ingilizce türkçe karışık iyce çin malına döndü telefon şimdi tekrar 8.1 e dönüyorum gözünü seveyim 8.1 in -
uyumsuz uygulamalar yuzunde sorun yapabilir cogu insan resetten sonra normale dondu diyor ben gdr2 kaldım :) memnunum onumuzdeki aydan sonra gelen guncellemeyi yuklerim. -
zaten teknik önizleme bu Microsoft stabil diye sunmadı bizlere -
Lumia 920 de de denemeyin. Teknik onizleme sonuçta ama 8.1 i fazlasıyla aratıyor stabilite açısından. Android kullandığım zamanlar aklıma geldi Allah android kullanıcılarına da sabır versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denim'den sonra ön izleme yüklemeye tövbe ettim. Şimdi ise keyiften boğularak oturduğum yerden ön izleme yükleyip dert yananları seyrediyorum. -
Katılıyorum,pişman oldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X