Şimdi Ara

SAKIZ ŞİŞİREMİYORUM YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yas 16 hala sakız sisiremiyoum.Taktigi filan varmi bunun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakız Şişiremiyor Musun? İşte Yardımcı Olabilecek İpuçları

Sakız şişirme becerisi, birçok kişi için eğlenceli ve sosyal bir aktivitedir. Ancak bazı kişiler, çeşitli nedenlerle sakız şişiremeyebilir.

Neden Sakız Şişiremeyebilirsin?

Sakız şişirememenin birkaç olası nedeni vardır:

• Uygun Tekniğin Kullanılmaması: Sakız şişirmek için doğru tekniği kullanmak önemlidir. Sakızı ağzına almalı, dudaklarını kapatmalı ve havanın ağzının içinden geçmesine izin vererek yavaş yavaş üflemelisin.
    • Kuru Ağız: Kuru ağız, sakız şişirmesini zorlaştırabilir. Ağızda yeterli tükürük yoksa, sakız yapışır ve şişmez.
    • Alerjiler veya Sağlık Koşulları: Bazı alerjiler veya sağlık koşulları, sakız çiğnemeyi veya şişirmeyi zorlaştırabilir.
    • Deneyim Eksikliği: Sakız şişirmek bir beceridir ve pratik gerektirir. Yeterli deneyim olmadan şişirmekte zorlanabilirsin.

Sakız Şişirmek İçin İpuçları

Sakız şişirmeyi öğrenmene yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Küçük Sakız Parçalarıyla Başla: Küçük bir sakız parçası kullanmak, kontrolü kolaylaştırır ve boğulma riskini azaltır.
    • Dudaklarını Isır: Dudaklarını hafifçe ısırmak, sakızı ağzında tutmana ve havayı hapsetmene yardımcı olabilir.
    • Yavaşça Üfle: Hava üflemek için acele etme. Yavaş ve kontrollü bir şekilde üflemek, daha büyük bir baloncuk oluşturmana yardımcı olacaktır.
    • Sakızı Yuvarla: Parmaklarınla sakızı yuvarlamak, şeklini korumasına ve daha kolay şişmesine yardımcı olabilir.
    • Pratik Et: Ne kadar çok pratik yaparsan, o kadar iyi olursun. Sabırlı ol ve pes etme.

Eğer yukarıdaki ipuçlarını denedikten sonra hala sakız şişiremiyorsan, bir diş hekimine veya konuşma terapistine danışman faydalı olabilir. Sakız şişirememenin altında yatan başka bir sorun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SAKIZ ŞİŞİREMİYORUM YARDIM !!
  • Allahım sana şükürler olsun
  • hayatından sürekli şikayet edenler gelinde bu kardeşimizin yaşadığı derdi görsünler

edit:türkçeyi katletmişim ya la hiçte söylemiyounuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha435 -- 5 Nisan 2015; 17:17:00 >
  • Ağladım, klavye ıslandı haliyle bozuldu, şimdi yeni klavye siparişi verdim kargo geldi yeni klavyemle yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha435

hayatından sürekli şikayet edenler gelinde bu kardeşimizin yaşadığı derdi görsünler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi önce bir adet falım sakız alınır iyice çiğnenip ağızda ısıtılır. sonra hafifçe ağızda yassılaştırılır ve çene kapalıyken ön dişlere dil ile hafif ittirilir. iç yanakların ön kısımları hava kaçırmayacak şekilde sakıza temas ettirilir. iyi bir balon için sakız tabi öndeki üst ve alt dişlere ortalı olmalıdır. sonra dudak ve dişler hafifçe aralanır ve arkadan dil destekli sakız ortadan hava ile ittirilerek orta kısmı inceltilmeye başlanır burada ön yanaklar(yani dudağın iç çevre kısımları) yine sakızla temas halinde hava kaçmaması için. devam ettikçe balon büyümeye başlar ve o nispette dudaklar havayı kaçırmayacak kadar biraz daha aralanır. hava üflendikçe balon büyür ve sonunda patlar. patlamadan sonra cırtlak mahalle karıları gibi ağzı kocaman açarak sakız ağız içine çekilir ve bir sonraki şanslı baloncuk için aynı işlemler tekrarlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 5 Nisan 2015; 13:02:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.