Bildirim
Saklı Seçilmişler - Soner Yalçın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okuyormuş bu arkadaş gözüme takıldı paylaşayım dedim
belki o cevap yazar -
Daha yeni başladım sayılır 80. Sayfadayım :)GDO lu buğdayların ve pirinçlerin kimin, neden ürettiğini ve basında nasıl pompalandığı ile ilgili bilgiler var okuduğum sayfaya kadar
Birde ben Soner Yalçı’nın yazılarını da okuduğum için kendisini güvenilir buluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 27 Şubat 2018; 16:33:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bomba kitap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okumadım ama soner yalçın twitter'dan kitap içinden seçme bilgiler paylaşıyor. kimisi komplo teorisi diyor, kimisi gerçek buluyor bilgileri.
zannedersem gdo'lu ürünler ve hazır gıda kimyasallarıyla ilgili yeteri kadar bilimsel bilgi yok. komplo teorisinden hoşlanıyorsan alabilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sert eleştiriler aldı kitap twitterda özellikle sağlık profesyonellerinden. Ben okumama kararı aldım şahsen. Belki bir gün kütüphanelerimize gelirse okuyabilirim. -
Saçma sapan bir kitap; bilgi olmadan fikri olup yazılmış. Yalan yanlış şeylerle kafanızı doldurmak istiyorsanız okuyun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 15 Mart 2018; 23:36:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X