-alo kuntik döner mi?bizim bi tavuk şiş bi kola vardı nooldu? -yaw o diil de... bi ilhan irem vardı hani... o nooldu? -ne bileyim lan? -tavuk şişi biliyosun ama -hasta mısın kardeşim -yaw kusura bakmayın adresinizi kaybetmişiz.arkadaşlar yerinizi tespit edicek de .sizi telefonda tutmaya çalışıyorum...
çocuk çalan telefonu açar: -aloo! -anneni mi daha çok seviyosun babanı mı? -kimsiniz? -anneni mi daha çok seviyosun babanı mı_ -anne sen misin? -çat...dıt dıt dıt...
-oğlunuz ne işle meşgul acaba? -efenim gurmeyim ben... -gurme de neymiş? -eee.. nası annatsam, mesela kızınızın kahvesi leş gibiydi ikram ettiğiniz lokumlar da gtüme benziyordu gibi -nah sana kız! -nah bana kız!..
-merhaba dünyalı..ehe! -konuştun mu dünyalılarla? -(asık suratla) ne konuşucam...meraba meraba o kadar...
(tecavuze uğradığı halinden belli olan kadın ve polis. polis'in iki yumruğu yandadır ve belini ileri geri oynatmaktadır) -tecavüze uğradım memur bey... -beeeyle beeeeylee de ettiler mi?
doktor- bugün nurullah arkadaş andımızı okuyacak.. nurullah-türküm! topluluk- türküm! n- deliyim! t- deliyim! n- çelişkenim! t-çelişkenim! n-ali! t-ali! n- aliiiii! t- aliiiiii! n- aliiieee!! doktor- şş.. tamam bu kadar yeter...
-rıza usta bugün bize kabak dolması yapacak. evet, seni dinliyoruz rıza usta! -ne kabaklar gördüm içlerinde kıyma yok, ne kıymalar gördüm üstlerinde kabak yok -lan yedin di mi hepsini?!? -üstüme gelmeyin..
(iki adet yarasa bir ağaç dalında ters bir şekilde sallanmaktadır, fonda bulutlar vardır) -sevgilim karşıdaki bulutlar trene de benzesin mi ?? -benzesin anasını satıym benzesin.. kahpe felek benzesin..
(çırılçıplak iri yarı bir adam yatakta bacak bacak üstüne atmış telefonla konuşmaktadır) -alooo! kültür bakanlığı mı? ben sanat için soyundum. gelin alın.
-ne sanatı, ne gelmesi beyfendi?
-e biz mi gelelim yani?
-bi yere gelmeyin kardeşim allah allah
-korkmayın benim sanat o kadar büyük değil. komplekse girmezsiniz
*bugün konuğumuz psikolog necdet sünter bize "ana rahmine dönme" sendromunu açıklayacak ... -ölmek var dönmek yok!... *teşekkürler şimdi reklamlar...
- baban çook uzun bir yolculuğa çıktı yavrum. - afyon'da mola verince arar değil mi anne ?.. - afyon'da duracağını sanmam yavrum... - ee? lokum almayacak o zaman... ohoo ne anladım ben o yolculuktan. afyon'da durma, lokum alma. ooh. - berke, baban öldü yavrum... - ben anlamam kardeşim... sen mi alacaksın, kim alacaksa alınacak o lokum...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
kendi kendine durup gülümseyen bir çocuk ve onun etrafında suratı bumburuşuk "öğğ yeter ya kuscam artık" ifadesiyle dönüp duran başka bir çocuk vardır.öğretmense kürsünden "eveet işte dünya hem kendi etrafında hem güneşin etrafında böyle dönmektedir" diye açıklama yapmaktadır.
yine aynı beyefendi bir seferinde de bir tepenin üstünde oturan iki adamı çizmişti -ben bu lunaparkın balerinine aşık oldum abi -olum o karı seni donunda sallar
bir genelev üzerinde iki tabela -çirkin kadın yoktur -bakımsız kadın geldi
cocuk1- bakkal amca unun var mi? bakkal amca- var var al helva!. cocuk2- bakkal amca bir kalem. bir... bakkal amca- al bir pergel, bir cukulata! al al al! bugun acelem var ugrasamam sizinle!..
adam evinden cikmak icin kapiyi acar onunde bir security ustasi duruyodur. - kusura bakmayin bahar geldi damsiz almiyoruz. - ama bakkala seyetcektim ben.. - bakkal makkal hepsi opusuyor simdi sevgilileriyle.
(polis sarhoş bir sürücüyü çevirmiştir, elemanın sarığı ve çember sakalı vardır) -üfleyin... -memur bey evladım ben alkol kullanmam imamım ben. -okuyup üfleyin o zaman ehe he... üfle len!
bir cenaze wardır ve ölenin yakınları mezar başında ağlamaktadırlar. andaval herifin biri gelir ve -"heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi" der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: -"veli kim be?!" diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? -hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! a:hmm.. valla onu bilemem ama veli olsaydı üzülmemizi istemezdi -ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem. veli daha ölmedi, ben size şaka yaptım. -lan s.tir git be adam..!
adam la kadın yatakta yatmaktadırlar adam eliyle ppsini tutarken
adam : naciye bak kahvaltını yatağına getirdim kadın: istemem sen ye hayvan herif adam : aa valla olmaz, bari sıcak bişeyler iç.
o sırada cocuk kapıdan bakar "ne pis bi aşkın meyvesiyim lan ben"
- hesabi alabilir miyim? - surdaki beyfendi sizin yerinize odedi.. - beyfendi mi? hangi beyfendi?. - saka len saka. kimse odemedi. amma da heycanlandin ha. - a- aa deli mi ne.. - sus sus .na kodumun fakiri.
kadın: aa ne güzel köpek. ısırır mı? köpek: ısırmam. adam: bana dedi oğlum. köpek: ah tabi. adam: ısırır. köpek: bak şimdi.
ercan: ulan aysel bana ha! hem de bizim yatağımızda! sedat: hoop bilader yatak benim! gelirken istikpal'den aldım! aha fatura! aysel: ercan dur açıklayabilirim. sedat sen de saçmalama! sedat: ne saçmalaması aysel mal canın yongasıdır!
- hadi kardeşim hadi !.. - e hadi ?! - ne hadisi ?.. - senin "hadi" niyeydi.. önce sen. - hadi git artık anlamında.. - lan ben de " hadi gel otur bari başımın belası" anlamında söyledin sandım.. - allah allaaaah.. - allah mı ? - ay evet !! allahın adını koydum gidin lütfen !.. - şimdi kaba bir hesapla.. allah'ın 99 adı var... birini koydun kaldı 98.. - garson!.. garsooon!
-sen bu eve davet ettiğim ilk kızsın neriman. -ah, senin için o kadar özelim demek -yok, bu eve yeni taşındım, siftah senle.
eskiden de feci komik bir adam oluyordu ara ara; "buraya cop dokenle dokmayeni aynı potada eritirim" yazmisti - anne ben dublör olucam. - a-aaa...bi yaşıma daha girdim! - sen dur ben girerim!!
bir televizyon programında sunucu aşçıyla konuşmaktadır: -yemek çok güzel olmuş, sırrınız nedir? -lise sona kadar altıma işedim, hadi siz de sırrınızı söyleyin?
-ertan sana bunu açıklamamın vakti geldi oğlum.. senin baban sen küçükken ölmedi.. hala yaşıyor. -nerde şimdi.. (ders çalışıyo ertan, gözü kitapta) -şu an lavaboda. -lavaboda mı? -anla canım tuvalette işte.. -lavabo diyince daha mı kibar oluyo anlamadım.. -ertan uzatma.. -lavaboya sıçılır mı kardeşim?
5 tane adam oturuyolar barda.. bir - lan okuldayken en şamata sınıf bizimkiydi, hep okulu asardık iki - o da bişey mi.. biz hocayı dövdük. üç - ohoo biz sınıfı yaktık.. dört - (ellerini havaya kaldırıp büyük bir gazla) biz o...spu çocuğuyduk! beş - yürü be!..
- catiya hemen bi tane alikopter istiyorum! - ne helikopter mi? - yav yok! helikopter gibi oluyo ama adam bu.. helikopterin adama benzemi$ hali.. - karde$im nedir o? nerden bulucaz onu? rehinelerin durumu nasil? - iyi lan iyi! tamam bari dinleyin.. peki madem, catiya bi tane "dort" istiyorum! - ney ney?? - dort lan! bildigin dort! "iki - dort - alti" daki dort olur mesela! - lan oldurdun di mi rehineleri? - vazgectim "be$" bulun bana be$!
-kafa derin kemerimi susleyecek soluk benizli.. -denizli'li degilim..teksas'liyim ben... -ne denizli'si len? -turkiye'de bi sehir..horozu meshurdur.. -ona bakarsan tekstilde de fena degil.. -ege'nin de incisi... -o izmir...
cami ortaminda; onlerinde imam, namaz kilan iki sahis aralarinda konusmaktadir... -selami, allah annemi, babami korusun...allah bana saglik, guc, sabir versin.. -allah bana da para, saglik versin muammer..bi de allah sevdiklerimi korusun... imam: kendi aranizda dua etmeyin len!!
katil suratli bir yarma annesiyle konusuyor... -hapiste dusunecek cok zamanim oldu anne... -ne dusundun? -herseyi iyice olcup tarttim.. -ee..ne cikti? -hapiste insanin firsati oluyor.. -len mal gibi yattin ciktin di mi? -soru neydi?
adam telefondadir
- alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa...n'oluyoruz yav? - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin!
her yanı mosmor,gözleri yumuk yumuk şişmiş bir boksör ringin kenarında yığılmış,yanında da hırslı antrenörü, konuşuyorlar(bu arada boksör, mayışmış, sırıtıyor): boksör:üç tane adam görüyorum, kaç! ant:ortadakine vur! ortadakine! boksör:ortadaki aslında iyi biri.. tanısan sen de seversin.. diğer ikisi istemiyo evlenmemizi.. ant:ne?! boksör:onları da ikna edersek istemeye gelecekler beni... ant: eyvah eyvah!
her yanı mosmor,gözleri yumuk yumuk şişmiş bir boksör ringin kenarında yığılmış,yanında da hırslı antrenörü, konuşuyorlar(bu arada boksör, mayışmış, sırıtıyor):
ant: basini koru, basini koru boksor: sen basima gelen en guzel seysin koç.. ant: eyvah eyvah !
(iki adam telefonda )
- fuat senin ağzına s.çayım!! - sen kapa, ben senin ağzına s.çayım selami.. sana yazmasın..
çocuk yatağında yatıp, aşağıda oynayan çocuklara bakıyor -babacığım ben de diğer çocuklar gibi koşup eğlenmek istiyorum... -oğlum in!! -ben de onlar gibi oynamak istiyorum.. -oğlum oynasana!!! -naapalım, allah baba beni de böyle yaratmış -lan yine gece altına mı işedin? -ılık ılık...
herifin biri, elinde sigara, dertli. diğeri afili bir masada.
- bazen diyorum ki; oğlum osman... işi gücü bırak, git bi sahil kasabasına yerleş... - hasta mısın nesin lan... ben niye gidiyomuşum... sen git yerleş sahil kasabasına... - gideceksin osman... hem de defolup gideceksin... o müdürlük benim hakkımdı...
- teklifini kabul edemem fikri.. yüzün hiç simetrik değil.. - bu lafını unutma zuhal!!. unutma bu lafını!!........ ne dediydin?.. - simetrik.. - yazsana bana bi yere..
adamın biri: alov!! iyi günler. uyandırma servisi mi? itfaiyeci: yanlış numara...itfaiye burası. a.b: aay! istemem istemem! su sıkarak uyandırıyorsunuz siz!.. i: ne uyandırması birader? a.b: insan uyanıyo ister istemez i: yat uyu lan!!! a.b: ve siz de su sıkın değil mi?.. yo dostum yoo!..
- yav orhan, kaç gündür bi manyak musallat oldu.. evin zilini çalıp kaçıyo... - oğlum benim o... bi kez çaldırıp kapatıyorum ki bize misafirliğe gelin diye... - e sen iyice manyakmışın orhan? - ben di mi?
- nurten ariyo bey...babami cok ozledim beni affetsin, bitsin artik bu kusluk diyo - benim nurten diye bi kizim yok!!.. - ee..benim de yok - yanli$ numara herhalde - kapatiyorum - kapa
- amca, ben sizi cok sevdim - ne oldu bana baba mı diyeceksin? - oo hemen gtun kalktı ha
tip: meraba.. biz amatör olarak dinle ilgileniyoruz da.. bir ustadan yardım alalım dedik.. imam: amatör mü?.. nası amatör?... tip: isterseniz önce işlerimizi gösterelim.. bunlar nacizhane benim yazdığım ayetler. imam: la yürüyün gidin tövbe tövbee.. tip: fotokopiyle kutsal kitap da çıkarttık.. adı: incir.. bakmak ister misiniz? imam: la havle vela kuvvete illa billa.. tip: hah.. onun yerine lay lay loy loy gibi birşey düşündük.. imam: la yürü!!!
iş başvurusu yapan - iyi günler...iş başvurusu yapacaktım
işveren - önce şu formu doldurmanız gerekiyor iby - eee...yav,onu doldurmasak...okumam yazmam yok da
- mutlu yillar aysel hanim kac ya$ina bastiniz - vallahi kadinlarin ya$i erkeklerin maa$i sorulmaz derler ama ben bunu cok sacma buluyorum 52 ya$ima bastim - evet, sacma gercekten. ben de 250 milyon maa$ aliyorum her yerde soyluyorum - aa! ay ku$ kadar maa$ ayol o para - valla ne yapalim gecinmeye cali$iyoruz aysel teyze - ne dedin sen
- bunu yan masadan gonderdiler - ama bu yan masa? - sen yanmasan ben yanmasam nasil cikar zirtlar zorta...deliriyorum da ben hesabi getireyim mi? - evet.lutfen - bagirma...
- alo..iyi gunler yanli$ numara mi? - nasi? - yav ben hep yanli$ ceviriyorum da... - sen kimi aradin birader? - dursun abiyi arami$tim - yanli$ numara - benim allah belami versin!..
- babanla konuştun mu, ferit? - valla nurten, tırnak içinde söylüyorum "g.tüm yemedi..." - ferit, tırnak içinde bırakırım seni!! ne zaman evlenicez!? - altını çizerek söylüyorum, bilmiyorum*... - abime söyliyim de çizsin senin altını... - (sçtım) - yine parantez içine sçtın di mi?
pastasi ba$inda dogum gununu yalniz bir $ekilde kutlayan tipin yanina melul bir tip elinde teyple gelir:
- iyi ki dogdun omer - aa bana teyp mi aldin - yok teyp benim..kusura bakma sana hediye alamadim - olsun du$unmen yeter - yav pardon ama du$unmedim bile ben omer - neyse canim gelmi$sin ya - omer kusura bakma ama gelemdim ben..teybi tutan dayimin oglu kasede kaydetmi$tim sesimi, tarkan kasedine..haydi goru$uruz..cit - e$$eoglu e$$ek - dudu dudu dilleri...babandir...deryaa denizz
doktor - test sonuçlarına göre çocuk sahibi olamıyorsunuz. - ee biz olduuuk, var iki tane.. doktor - verin onları bana.
-siz turkler cok..eee...eem..nasil diyorsunuz.. -misafirperver? -evet evet..nasil diyorsunuz? -neyi nasil..dedik ya iste,misafirperver.. -nasi nasi,bir daha.. -misafirperver.. -agiz cok komik oluyo sizin, onu diyince.. -la yuru git... -ahah.."löyörögöt?" ?? -go home -ooo...
- ilhan abi geçmiş olsun yenge amacını aşmış diye duyduk... - sormayın.. - kim geldi len küçük pipili!!
- alo, rüya yorum hattı mı?.. - evet buyrun?.. - ben rüyamda maç yapıyodum... - evet?.. - maçta tam gol atacakken beni düşürdüler ama hakem penaltı vermedi... - hatalı... - formamdan çektiler... - tamamen hakem hatası.. - çok teşekkür ederim.. - rica ederim..
- kamil abi geçen günkü lafını çok düşündüm ve bi karar verdim.. o dediğin sana benzer.. - asıl sana benzer.. - hımm.. müsadenle abi..
- iyi günler ben b tipi likit fon mu alayım a tipi slip don mu alayım? - pardon? - hadi onu geç.. repo mu yapayım kaka mı yapayım?.. - kaka mı? - evet çabuk söyleyin ucundan baş verdi.. - ay noluyo? - çok geç... a tipi slip don alabilir miyim??
ogretmen:- hakan tahtaya kalk! cocuk:- ak$am elektrikler kesikti cali$amadim ogretmenim. o- evladim sozlu yapmicam ki. tahtayi sil diyecektim. c- haa oyle desene. elektrikler de cayir cayir yaniyodu zaten. arada sırada voltaj gidip geliyodu ama ders cali$san cali$irdin yani. o- bak sen! pek de acik sozluymu$sun. c- o da bi'$ey mi. annem "oglum ders cali$sana!" dedi. ben de "cali$mam" dedim. bu nasıl? o- otur sifir! c- oturdum sifir.
- köşede bekledim, çıkınca da tepsiyle kafasına vurdum.. - iyi de, yanında silahın bıçağın da varmış.. neden tepsi? - bi yerde okumuştum.. öyle yapınca tepsi müdafaadan az ceza alınıyormuş.. - nefsi müdafaa olmasın o? - hepsi müdafaa değilmi sonuçta.. - yaz kızım sanığın yirmi yıl hapsine... - ama yirmi yıl çok fazla.. bilseydim yanımda hafifletici sepetler getirirdim..
aileden biri - ismet ağbi boğa geçti mi burdan?? ismet abi - yooo... noldu?? a.b. - yav biz 4 aile boğaya girmiştik...kaçtı. i.a. - yeni mi almıştınız?? a.b. - yok abi almadık,girdik diyorum..giriştik tekme tokat! i.a. - delirdiniz mi evladım?ne istediniz boğadan? a.b. - biz dört aile bi araya gelince manyaklaşıyoruz abi!..sen ne kesiosun bu bayram? i.a. - bi koç aldım ben.. a.b. - hah nerede? girelim hemen! i.a. - yürü git! tövbee tövbeee.. a.b. - öff.olmadı ben tek başıma küçük bi koyuna dalayım diyorum. i.a. - evladım git sıcak bi duş al. a.b. - biz dört aile girdik abi sabah duşa.
eleman berber koltuğunda; berber elemanın arkasında,ense aynası yerine atatürk fotoğrafı tutmakta :
berber: nası olmuş?.. eleman: anam! atatürk!!. berber: evet, ulu önder... bugün buradaysak bir çok şeyi ona borçluyuz... unutmayalım... unutturmayalım!.. eleman: lan eğri büğrü kestin di mi enseyi?!. berber: diagonal!..
-ay valla soz vermiyim ama kanin yerde kalmiycak babisko -iiih..s-senin gibi evlat olmaz olsun.. -ayol seni vuran adami booyle vursam ya ben de daan diye.. -n-niye sen boyle oldun osman.. -öö falan oldum boyle di mi? -git buradan lan.. -babisko?.. -n-ne var... -yikiliyyosuuun
- aman allahım adam ölüyo.. aramızda doktor olan var mı? + aramızda doktorun lafı mı olur ismail? - suphi abi senin araban vardı, getirsene! + senin araban benim arabam var mı ismail.. ayıbediyon.. - abi adam ölüyo lütfen yaa! + kalk len kalk!! küçülme karşımda..
anne ve oglan konusurlar...
anne -ogul ogul babanin ocunu alma vakti gelmistir ogul, bu kani yerde birakma ogul koma ogul ey ogul. oglan -anne bana ogul diyip durma sinirim bozuluyor. anne -tamam beybi. bu kani yerde koma beybi kom beybi koma beybi...
(iri yarı bir adam kahramanımıza dalıyordur, 3.kişi de izlemektedir)
-nörehenöhenn!!! rröherör!! öhene!! -adam gerek sesiyle gerek fiziğiyle azıma sçıyor osman.. -evet abi.. -buna seyirci mi kalacaksın? -kalamıycam abi.. gitmem lazım..
adam -söyle lan!! kimden peydahladın bu çocuğu!! kadın -ayol peydahlamak deyimi hala kullanıyo mu? adam -evet ne var?! töhmet altında kalınca nasıl da değiştiriyon konuyu!! kadın -töhmet?.. ha ha ha... adam -lan sus!! şirazeden çıkarma adamı!! bebek -daha kısık sesle münakaşa ederseniz ziyadesiyle makbule geçer.. kadın -aha bak işte kimin çocuğu!
3 tane deli hastane bahçesinde kapıya cok yakındırlar. deli 1: ben 3 diyince deli 2: ben kaç deyince? deli 1: sen 6 deli 3: ya ben? deli 1: sende 9 deli 3: tamam o zaman sekiz sekiz sekiz deli 2: altı altıı altıı deli 1: üçç üç üç üç
doktor: yine kaçamadılar.
kadın camdan dışarıyı seyretmektedir, kocası çizgili pijamaları ile oturmuş gazete okumaktadır
kadın : seni en yakın arkadaşın murat'la aldattım adam : benim en yakın arkadaşım ihsan kadın : ay nasıl dayanıyorsun o öküze bilmem valla !! adam : ne o yüz vermedi di mi ? kadın : hahayt güleyim bari adam : gül bari .rospu
mahkemede bi sanık, bi avukat ve kürsüde hakim. avukat: o gece suç mahallinde miydin lan itoğlu it! sanık: ya nası konuşuyosun kardeşim av: lütfen!!! yalnızca evet veya hayır! sn: hayır av: peki o gece evde miydin eşşek oğlu eşşek! sn: ya ama bak.. av: lütfen! sn: evet av (düşünür): hasiziktir evdeymiş sn: ya hakim bey bişey deyin yaa hakim: ne diyeyim lan hayvan oğlu hayvan!!!
-cabuk şu öndeki arabayı tamir et. -(hırslı gözlerle bakan taksici) platin meme yapmış olabilir.
(gençler köse basında takırlırken yengeyle eve doğru gitmeye çalışan irfan abiyi görürler) -merhaba irfan abi -merhaba çocuklar yav yengeniz biraz sarhoş oldu da, eve götürüyorum.. g.üne felan bakmayın olur mu? -o-olur abi.. -mümkünse diğer zamanlarda da bakmayın.. -bakmıyoruz abi ayıbediyosun.. -normalde kimin gtne bakıyorsunuz siz -ehm.. yani abi biz.. bazen fuat amcanın kızına bakıyoz... aferin çocuklar... baka o kızda nefis g.t var işte.. aferin.
-ismet abi vajina desene. -vajina. -güzel şeyler gelsin başına!.. -allah allah vajina ne alaka? -istersen kuku da diyebilirsin. -kuku... -güzel şeyler bulsun vuku. he he! -sevimli misin nesin lan ?..
bakkal: borcunuz iyice kabardi süheyla hanim... kadin: o önünüzdeki kabaran benim borcum mu oluyor? bakkal: ehm... yok canim, o sizin alacaginiz da olabilir... kadin: her neyse, deftere yazin... bakkal: denedim yabi$iyo sayfalar...
patron: kizim beni arayan oldu mu? sekreter: oo beni arayan bile oldu... patron: nasil? sekreter: koca buldum ben süha bey... patron: ha.. iyi iyi... beni arayan oldu mu? sekreter: ben bilmem beyim bilir... patron: ulen bütün kadinlar aynisiniz!
sezar: bıçağımı bulamıyorum sende mi brütüs? brütüs: de eki ayrı yazılır ulan!
bir kadın bir kaba aşure koymaktadır. mutfağın kapısından oğlu gelir: anne: -oğlum sedat amcanların attığı bumerang geri gelmiş. aç da bi gözünüz aydın de. oğul: -of anne off. sen napıyosun orda? anne: -aysel teyzenlerle frizbi oynuyoz. aşure koyuyorum, boş göndermek olmaz şimdi.
üç kadın toplanmış,içlerinden biri kocasını anlatmakta,ve dışardan bir adam onları izlemektedir...
kadın : ay şu kadarcık ayol! hahaha var mı böyle bişey? adam : sait abi karın seni anlatıyor.. bi dost... sait : yapma!
maganda: sedat beyle goru$ecektik... sekreter: sedat bey disarda, kim ariyodu maganda: "picirik" diyin, o anlar... s: kusura bakmayin beyfendi, picirik falan diyemem!.. m: kardesim o anlar!.. s: beyfendi gecen sefer de "gotelek" dedirttiniz anlamadi... ben rezil oldum...
havaalanı:meraba,iniş izni lazım mı? uçak:yok birader sağol.. h:vermiyorum zaten.. u:e ne soruyon?! h:şşş tamam yürü git yoluna..! u:allah allaaah! h:la yürü! indiğini görmiyim..
-mankenlerin odunculuk yapmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ? -çok yanlış ! olacak iş değil... -şaka len şaka, oyunculuk falan yapıyorlar hala -ha, iyi iyi ... görüyorum ben olanca memeleriyle oynuyorlar televizyonda -olanca memeler ? -yuvarlak ...
- ellerinin çok güzel olduğunu söyleyen oldu mu? - hayır.. - sinirlenince çok güzel oluyosun!! - a-a.. sinirlenmedim ki ayol.. - buraya sık gelir misin? - aaa, ayol ezberden konuşuyosun sen.. bi kendin gibi konuş bakiim? - meme gt! gt meme gt! gt gt!!.. - tamam tamam anlaşıldı. - sinirlenince sık gelir misin söyleyen oldu mu? - haaaahh.. yandı devreler
(siyah gözlüklü, kravatlı adam camideki imamla konuşmaktadır)
- iyi günler müslüman olmak istiyorum, nereyi imzalamam gerkiyor? - bi yeri imzalamıycan birader... kelime-i şehadet getireceksin. - gidiym getireyim nerde duruyo? - öyle değil len... söyleyerek olyuyor o... - okey... söylüyoruz getiriyorlar yani... - oof-of... ne iş yapıyosun sem? - merchaising adversitising mana gement... - maaşallah... - maaşallah? - maaşallah. - okey...
misafirlikte seker dagitma seansi... kucuk cocuk sekeri almaktadir..annesi : -oglum..tesekkur ettin mi zuhal teyzene? cocuk : tesekkurler zuhal teyze.. zuhal teyze : yuru git len!..baskasinin lafiyla.. cocuk: kes sesini!.. anne : a - a!! e bicim konusuyorsunuz ayol birbirinizle?.. zuhal teyze : bu iti bir daha getirme buraya.. cocuk : zuhal kaldirma beni ayaga !!..
-doktor bey eşimle sevişirken dışarı boşaldım... şimdi dış gebelik olucak diye korkuyoruz!.. -ya yalan yanlış nereden öğreniyorsunuz bunları?.. -öyle deme doktor!.. geçen eşim orgazm taklidi yaptı ona da suni döllenme dedik mesela... -nöbetçiler!!
- şş.. üzülme bu kadar be oğlum sana kız mı yok.. - pardon. kusura bakmayın rahatsız ediyorum.. bana var mı kız ? - ne bileyim birader.. - siz bakmıyo musunuz ? - yoo.. ne bakması. - bence bana da var kız.. - iyi afferin.. - asil arkadaşınıza yok kız. - dayak mı istiyosun ? - varsa yerim..
adam: meraba ben dışardan bitirmek istiyodum da. bu uzaklık iyimi hoca: yok daha git git. adam: tamam siz dur diyin. hoca: git git git. adam: kosinüs di mi o ?
bir maymun ve bir ayı ağaçaltında demlenmekteler ve maymunda bir cep telefonu var, telefon: "bir adet sesli mesajınız var dinlemek için bire basın"/"dıt"/ "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!" maymun: -bu deli çağırıyo yine. -tarzan? -tarzan.