Şimdi Ara

Salcano City Fun 60 vs. Salcano Mostar 700c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikleri vs. ön amortisör dışında aynı aşağı yukarı.

Sormak istediğim şudur, 1.5 yıl önce alınmış temiz bir Mostar buldum, 450 lira. City Sport 60'ı 550'ye alabiliyorum.

Sizce aradaki farka değer mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mostar daha çok gezinti bisikleti geometrisi itibari ile. City sport biraz daha sportif kalıyor sizin kullanım alanıza göre değişir.
  • Teşekkür ederim, şehir içi ulaşım için kullanacağım ev-iş-okul-çarşı dörtgeninde. Ev-iş arası yürüyerek 35-40 dakikalık bir mesafede. Düşününce Mostar'ı alırsam "ulan keşke City Fun'ı alsaydım." der miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel arkadaşlar.
  • Yukarıda bir arkadaş gayet açıklayıcı bir mesaj vermiş. İki bisiklet arasındaki en belirleyici fark stil ve aksesuarları. Mostar isminin de çağrıştırdığı gibi biraz daha nostaljik ve romantik, Sport ise zaten kelime anlamı gereği kaslı ve sportif. Bisikleti ulaşım aracı olarak kullanmak, çanta, bagaj, ekmek, domates taşımak için Mostar daha uygun. Hazır aksesuarı var ve haliyle biraz daha ağır çünkü. Sport ile sahil yolunda 1500-2000 TL'lik Merida'ların, Scott'ların arasında seyretmek daha uygun. Birinin yaptığı işi teknik olarak öteki de yapar. Ama kimi klasik müzik sever, kimi heavy metal. Fark burada.
  • amaç nedir? gezme ya da ulaşım veya taşıma amaçlıysa mostar, spor amaçlı ise diğeri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.