Şimdi Ara

Salgın (contaigon) filmi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İbretlik yav

Filmde aşı uzun süre sonra bulunuyordu bunda da böyle olmaz inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Mart 2020; 13:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen
    salgını başlatan da ukranyalı garıydı
  • O filmdeki kurgusal virüs de vahşi tabiattan geliyor ama koronavirüsünün sahip olmadığı bir etkisi bulunuyor: Menenjit yani beyin zarı iltihabı. Koronavirüs ise akciğeri vuruyor. Ayrıca filmdeki virüs bariz şekilde çok çok daha ölümcül; çocuk, yetişkin demeden bulaştığı herkes kısa sürede ölüyor. Koronavirüs ise gençlerde daha hafif seyrediyor, esas risk grubu yaşlılar ve sistemsel hastalıkları olanlar. Koronavirüsü tam olarak etkileyen bir ilaç henüz var olmasa da belirli ilaçlar koronavirüs tedavisinde işe yarıyor. Filmdeki virüse ise karantina haricinde hiçbir şey sökmüyordu. Daha çok filmdeki sosyal paternler ve araştırma süreçleri koronavirüs salgınında yaşanmakta olanları andırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 12 Mart 2020; 17:36:13 >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    wuhan şehrini gösteriyor filmde :S
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Cidden mi? Dikkat etmemişim. :D Now I am terrified, somebody must find those film makers!

• Oluyor gibi

• Filmi izleyeyim diyorum sonra IMDb puanını görüp vazgeçiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben izledim gayet güzeldi

• ben de bir zamanlar filmleri imdb puanına göre izlerdim sonra bu filmi izledim

imdb puanı 5.8 di ama ben begenmistim. ondan sonra bıraktım imdb puanına bakmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 13 Mart 2020; 14:22:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.