Şimdi Ara

Salihli'de Elektrik Kesintileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde de sık sık elektrikler kesilir mi?

Birçok şehirde yaşamışlığım var, Salihli gibi şehir görmedim. Salihli'de yaşamaya başladığımdan beri yaşadığım en büyük sıkıntı elektrik kesintileri. Çok kesiliyor. Dört mevsim sık sık elektrik kesintileri oluyor. Yaz mevsiminde bilgisayarımda sorun çıkmıştı art arda gelen kesintilerden dolayı. Sizlerde durum nasıl?

Benim yaşadığım birkaç şehrin mevsimi Salihli'den kötü. Örneğin Denizli'de İç Anadolu iklimi gözüktüğü için kar yağdığı zaman tam yağar, yine de elektrik kesintisine rastlamadım hiç. Salihli'de yağmur çileşmeye başlasa korkuyorum elektrik kesilecek diye. Yaz mevsiminde bile kesintiler oluyor. Benim bildiğim kadarıyla özel sektör her zaman daha kaliteli olur ama anladığım kadarıyla Gediz Elektrik iyi bir piyasa oyuncusu değil. Alternatifi olsa onu tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 17 Ocak 2015; 16:14:48 >

• Aha,Salihli'de oturan birisi . Hocam herkes şikayetçi burada bu durumdan.Bizde de gidiyor.Gediz elektrik açıklama yaptı rakamlar doğru olmayabilir de 17.3 kwlık yere 35.2 kwmi ne gidiyormuş.Bu arada yağmurda da elektrik gidiyor da,kaçak akım rölesi varsa o da sigorta attırabiliyor.Bilginiz olsun istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 18 Ocak 2015; 0:20:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de okuyana kadar küçük yerde yaşamanın kaderi olarak sıklıkla elektrik kesintilerine maruz kalırdım, izmir'e taşındığımdan beri sadece 1 kere elektrik kesildi 2 yıl içinde
  • Bizim evde elektrikler gittiğinde arkadaşı telefonla arayıp soruyorum Evin elektrik düzeniyle ilgili bir sorun yok diye biliyorum. Bahsettiğin sayısal değerlerin yoğunluk düzeyini bilmiyorum ama bunu bahane etmemeli Gediz Elektrik. Parasını kazanıyor, yatırımını da yapsın ne yapması gerekirse.

İzmir'in elektriğini de Gediz Elektrik şirketi sağlıyormuş İzmir'e gösterdikleri önemi buralara da göstersinler diyeyim
  • Bugün 4 kere gitti geldi sadece rüzgardan dolayı ne tarafta oturuyorsunuz hocam ?
  • Aynen geçen ay sürekli kesilip durdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baltalı İllallah kullanıcısına yanıt
    Senin yorum saatinden sonra bi' 4 kere daha kesildi sanırım Şimdi elektrik geldi de yorum yazabiliyorum sonunda. Şehitler Mahallesinde oturuyorum.. Bütün şehrin elektriği kesiliyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 1 Şubat 2015; 7:19:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Senin yorum saatinden sonra bi' 4 kere daha kesildi sanırım Şimdi elektrik geldi de yorum yazabiliyorum sonunda. Şehitler Mahallesinde oturuyorum.. Bütün şehrin elektriği kesiliyor sanırım..

Bende namık kemal mahallesinde oturuyorum bizim bu taraflarda çınarlı tarafına oranla daha sık kesiliyo sanırım
  • Osmaniye akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=0L0NGzoMSmo

Birader alsana şarkııı uyanınca dinleee
  • Bu forumda bayağı bir Salihli'de oturan var anlaşılan :)
    Edit:Beyler yazın buluşma filan yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 1 Şubat 2015; 20:52:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.