Şimdi Ara

Salomon Synapse Winter Cs Wp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ayakkabıyı uygun fiyata markafoniden aldım fakat yaklaşık 1 beden büyük geldi. 44.5 numara 28,5 santim. 1 santim kadar fazla benim için. İndirim ve kupon kullanarak aldığım ürünü 350 liradan satıyorum, değişim sürecine girmeden burdan birinin işine yarayabilir diye aıyorum ilanı. Kargo benden.

SYNAPSE WINTER CS WP

Natural Motion Synapse hiking botlarının ısı yalıtımlı versiyonu olan bu atletik kış botları, aktif kış aktiviteleri için yeterince hafif tasarıma sahiptir. Maksimum yastıklama ve doğal hareket etme şansı sunar.

- Su dayanıklı kumaş.
    - Su Geçirmez sentetik malzeme.
    - Quicklace: Tek seferde bağlanabilen minimalist ve güçlü bağcıklardır(Kolay bağlanabilir, kolay çözülebilir).
    - Lace pocket: Quick Fit bağcık sistemi için kolay depolama alanı sağlayan bağcık cepleridir.
    - Climashield™ Waterproof: Su geçirmez ve nefes alabilir bot yapısıdır.
    - Climaterm™: Ekstra ince yapıda 3 malzemenin birleştirilmesi -18°C / -1°F’a kadar koruma sağlar.
    - Protective Rubber Toe Cap: Dağlık ve engebeli arazilerde parmaklarınızı korumak için kullanılan kauçuk malzemedir.
    - Selflocking Eyelet: Stratejik olarak yerleştirilmiş kalıplı kopçalar, güvenli bir uyum için bağcıkları kilitler ve tutar.
    - Waterproof Bootie Construction: Ayakkabınızı suya dayanıklı tutmak için tasarlanmış koruyucu tabakadır.
    - Heel Foam: Ekstra yumuşaklık sağlayan topuk süngeridir.
    - Gusseted Tongue: Ayakkabının dilini ve üst yüzeyi birleştiren köprü malzeme, ayakkabıyı giydiğiniz andan itibaren bozulmasını engellemeye yardımcı olur.
    - Protective Rubber Heel Cap: Ayağın arkasına destek sağlayan topuk koruyucu kauçuk malzemedir.
    - Open Hook: Bağcıkların kolay bağlanabilmesi için açık kanca tasarımıdır.
    - Non Marking Winter Contagrip: Doğru ürünlerin birleşimiyle, etkileyici geometrik şekli ve kendine özgün yoğunluğuyla kışın en iyi kavramayı sağlayan dış tabandır.
    - Molded Eva: Kalıplı EVA orta tabanı hafif yastıklama ve dengeyi sağlar.
    - Mud Guard(çamurluk): Ayakkabının bütün tabanını koruyan malzemedir.
    - OS Tendon: Farklı yapılardaki hiking ayakkabılarında ve doğal koşu ayakkabılarında daha iyi adımlar ve yumuşak sıçrayışlar yapabilmenizi sağlamak için çalışan yapıdır.
    -OrthoLite: OrthoLite çorap astarı, özel bir Ortholite sünger ve EVA topuk malzemesiyle kombinlenmiştir. OrthoLite sünger, ayağınızın altını daha rahat çevreleyen, daha kuru, daha sağlıklı ve daha konforlu hareket etmenize olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Zaman geçse bile bozulmaz, verimliliğini kaybetmez. Geri dönüşüme uygun lastik yapısıyla çevreyi korur. EVA topuk tabanı, daha iyi bir topuk desteği ve yastıklama olanağı sağlar.
    ÜRÜN AĞIRLIK BİLGİSİ

SAĞ EŞ EURO 44 NUMARA OLAN MODEL TEK OLARAK DİKKATE ALINARAK ÖLÇÜM YAPILMIŞTIR. 486 Gramdır.

ÜRETİM YERİ:VİETNAM

http://www.korayspor.com/salomon-outdoor-ayakkabi-trekking-bot-ve-ayakkabilari-synapse-winter-cs-wp-l30764600/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Eğer bot almayı düşünüp de buna denk gelen varsa, hiç düşünmesin hemen alsın. Hayatınızda giyebileceğiniz en rahat botları Salomon yapıyor, inanılmaz dayanıklıdır ayrıca, görüntüsünden de belli oluyor.
  • Urun fiyat olarak en son dusundugunuz rakam nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ayakkabı iade edildi malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ASTRO BOT PRİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.