< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Salomon X RAISE GTX 475TL, 500TL üzeri 100 morhipo Bonus + %3 hopi (6. sayfa)

-
-
benim de geldi. solomon x raise gtx 600 tl ye mal oldu. harika ayakkabı. normalde 42 giyiyorum ama 43 tam oldu belki 42,5 daha iyi bile olabilirdi. haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hala gönderilmedi. Bu durumda olan başka arkadaş var mı?
Bende biraz bekledim bugün verildi kargoya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyanın son dakikalarında aldım. Bekliyorumda merak ettim benim gibi olan var mı diye.
aynen benim de henüz kargolanmadı..hazırlanıyor yazıyor.
-
Bu pahalılıkta bu kampanyayı nasıl kaçırdım. Ürünlerin fiyatını görmeme rağmen karar verip almadım. Seneye bin liraya bulamayız.
verilmiş kargoya benmki de.. 43.5
-
Dün geldi benimki de. 41 numara giyiyorum, 41,5 ideal bir şekilde oldu. Rahat ve hafif bir ürün. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Dün itibariyle benim kargom da geldi. 600 TL'ye x raise gtx siyah modelini almıştım. Xa Pro Mid Gtx modeli botum vardı 45 numara. Bunda 44.5 tam geldi. Kalıbı botuna göre bir tak daha rahat. Bu fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Çok iyi fiyata çok güzel bir ayakkabı denk getirdik.
Güle güle kullanın .)
-
Salomon L41110000 OUTsnap CSWP Erkek Outdoor Ayakkabısı aldım, 42 numara. ankara içi almak isteyen olursa 800den verebilirim (boynerden numara değişimi oluyor)
-
Hocam, Morhipo üzerinden verilen siparişlerde Boyner mağazalarında değişim olmadığını biliyorum ama siz iletişime geçip teyit aldınız mı bu konu hakkında?
45,5 buçuğu dar geldi. Normalde Nike da 46 giyiyorum, kalıbı geniş diye okumuştum yurtdışı forumlarda, ama olmadı. İsteyene aldığım fiyattan (istanbul anadolu yakası elden) verebilirim.
-
ayakkabım geldi. lateral malleus dediğimiz bişek dış çıkıntısına vuruyır benim ayakkabı
böyle bir sorun yaşayan var mı?
zaten yarım bir numara büyük almalıymışım. ben alırken 44ü bitmişti:(
olmuyormuş evet. boyner cepada her bedeni olunca değişim olur diye düşündüm. ama şu anda morhipoda her numara mevcut
-
Tüm numaralar olan farklı satıcı sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surur1 -- 2 Aralık 2021; 13:46:36 > -
olmuyor. bedeb varsa sadece morhipodan oluyor
-
oluyor ama fiyat farkı varsa alınıyor
Yeşil 42 veya 42.5 olmayan varsa alabilirim
43.5 veya 44 numara ayağına uymayan olursa alabilirim yer Ankara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X