< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 25 Kasım 2021; 14:10:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Salomon X RAISE GTX 475TL, 500TL üzeri 100 morhipo Bonus + %3 hopi (4. sayfa)
-
-
İndirim 2 saat kadar sürdü hocam fiyatlar arttı sonradan
-
Bizde şans olsaydı....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haydaa fırsatı kaçırmışım. 3 gün önce amazon germany den 800 tl ye x-reveal gtx aldım diye seviniyordum.
-
Salomon aldik Jack Wolfskin uzun botuda alacaktim onu alamadim.Cop gibi bir site 415 liraya geldi tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx ayakkabı kovalıyorum çok iyi olurdu ama kısmet değilmiş. alanlar güle güle kullansın.
-
Salamonu kargolanan var mı bende hala hazırlanıyor
www.morhipo.comSalomon L38318100 Speedcross 4 Gtx® - Morhipohttps://www.morhipo.com/salomon-speedcross-4-gore-tex-erkek-ko%c3%beu-ayakkabisi/17949458/detay
sadece 46.5 numara 45 giyen yapıştırsın
-
fırsatı görünce aldım, telefon garantipay ödeme ekranından morhipo'ya dönmedi sipariş yalan oldu. ödemeyi yaptım siparişi oluşturamadım. başınıza gelirse: ödeme ertesi gün iade oluyor.
evet dün kargoya verildi
-
benimki kargolanmadı
Benim botları bu gece kargoya vermişler.
-
-
tabloya göre 42 hocam , zaten üstünde 42 yazıyor . Siz hangi numarasını almıştınız ? Ayakkabı beden linkini de ekledim .
-
42.5 aldım , yanlış gönderildi o zaman. Hafif sıkıyor. CN (2.5) yazınca yanılıyor muyum dedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Söylenene göre kaliplari kucukmus.. anladigim kadariyla 42, 41e denk geliyor, 1-1,5 numara büyük alin demeleri bu yüzden.
Evet size yarim numara kucuk yollamislar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 28 Kasım 2021; 14:43:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yanlış gönderilmiş gibi orjinal ayakkabınız varsa içindeki etiketinde cm değeri yazar , onun cm değeriyle bunu kıyaslarsanız daha iyi sonuç alırsınız , ben hep 27.5 cm giyerim o yüzden numaraya bakmam bunda 43.5 aldım , tabloya göre 27.5 yazıyor , gelince cuk diye uyması lazım yalnız bunlar galiba yanlış numara gönderebiliyor inşallah doğru gelir .
-
Yeşil olan modelden aldım. adidas ile birebir kalıp diyebiliriz bu model için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı ölçülerdeyim ve 43.5 aldım bakalım ne olacak daha kargoya bile verilmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende hep CM kontrol ediyorum ama CMde olsa kalip dar/küçükse yaniltabiliyor bazen, en iyisi varsa kullanici yorumlarindan kalip bilgiai ogrenebilmek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X