Şimdi Ara

salona aylık ne kadar verilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler salon eve yakın. salonda hem temiz hem sakin. gelen kişi sayısı salon pahalı diye az. aletler nasıl derseniz avm salonları gibi. fiyatı 3 aylık 400tl. sizce ne yapıyım? başlıyım mı? duşlar falan gayet temiz ve yeni. dediğim gibi salon temiz ve sakin ama işte fiyatı tuzlu gibi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shasta17 -- 9 Ekim 2015; 1:52:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shasta17

beyler salon eve yakın. salonda hem temiz hem sakin. gelen kişi sayısı salon pahalı diye az. aletler nasıl derseniz avm salonları gibi. fiyatı 3 aylık 400tl. sizce ne yapıyım? başlıyım mı? duşlar falan gayet temiz ve yeni. dediğim gibi salon temiz ve sakin ama işte fiyatı tuzlu gibi biraz.

Ben ayligina 100 lira verip 7 ay boyunca calistim Salonum da gayet temiz ve duzenli ve bir o kadar da buyuk bir yerdi.Duslari falan ve dolap bolumude temizdi hergun temizlik yapiliyordu zaten.Size onerim ayligina 100 ve 120 liradan fazla bir salona vermeyin ve muhakkak spor yapacaksaniz Döküm aletli salonlari tercih edin.Unutmadan sunuda ekliyeyim 2 ayligina 180 lira verdigim salon var gayette iyi fazla vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 133,33 lira fazla geldi bana,aylık olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 100

• aletler döküm. dumbel'ler falan. salonda boş olduğu için koku falanda yok. zaten sahibi baya belgeli tescilli biri. hakan gümüş. kendisi direk ilk baş dedi. benim paraya ihtiyacım yok. o yüzden buraya elit insanlar geliyor. façalı apaçi tipler gelmiyor buraya gelemez zaten fiyatından dedi. anlıcağınız salon pahalı olduğu için hem boş hem temiz. ne yapsam ki ya?

ayrıca boş olduğu içinde ilgi alaka yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shasta17 -- 9 Ekim 2015; 12:13:29 >
  • Fiyat biraz fazla ama sana sıkıntı yaratmayacaksa yazıl.Hem salonun eve yakın olması her zaman avantajdır.
  • biz salona para vermiyoz evimiz 2+1 zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    adamsın
  • Boş olmasıda bir avantaj, yazıl bence. 10-20 lira daha az versen apaçi dolu bir salona yazılırsın.
  • Sürekli dolu olan bir yere gidersen alet sırası beklemekten sıkılırsın az gidersin, eve uzak olursa da üşengeçlik sebebi. Yazıl bence ferah ferah gidip gelirsin.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    zaten sigarada içmiyorum. alkolde sadece mekanlarda falan. parayı bir yere harcamıyorum yani temel ihtiyaç dışında. banada mantıklı geliyor. ama işte sizlerede sorarak bilgi almak istedim.
  • il ilçe ? salon ismi nedir ?
  • Aksaray da en iyisi aylık 70 en kötüsü aylık 50 tl.
  • 3 aylık 100 liraya gidiyorum gayetde güzel büyük temiz bir yer akşamları hariç kalabalık değil

• bahçelievler yayladayım hocam.
  • Hocam öldükten sonra bıraktım 75 veriyordum

• ne diyon be kardeş sen
  • Ben aylık 50 tl ye gidiyom

• arkadaşım yıllığına 380 mi ne veriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shasta17

ne diyon be kardeş sen

Nasıl?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.