Adam gitmiş eski konuyu bulmuş, daha fazla suriyeli göçmen bizim ülkeye doluşunca bakalım ne yapacaksınız. İsrail Akp sayesinden hiç olmadığı kadar topraklarını genişletiyor. İsrail-Akp müttefikliği devam etsin, sizde aç karnınıza osmancılık oynayın oturduğunuz yerden. Adamlar terör örgütünün yönettiği ülkeye dönecek sanan düşük zekalılar, Suriye'den daha da fazlası geri dönecekler. |
'Şam'a gideceğiz emevi camisi'nde namaz kılacağız'R.T.E (2. sayfa)
-
-
NUSAYRİ sever cemiyeti,
"AMA AMA AMA"
Emevi cami namaz kılma = OK
Sıradaki görev neydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tutunamayanlar konusu olmuş bu. Yazık nasıl zevkle yazmışlar oysa ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cünüp cünüp namaza durma hayalleri suya düşen marxist
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 12 Aralık 2024; 14:16:34 >
Mesaj sahipleri nerde bilememde 6 yıl önceki konuyu alıntılayıp mesaj sahiplerine siz nerdesiniz demekte ne bileyim. Sen demiştin ya Muhalefetin saçmalamaları diye, işte ona benzemiş. Yıllar önceki başka konularıda alıntılayıp bu şekilde dikkat çekebiliriz galiba, seninki de o hesap sanırım. Azıcık büyüyün yav.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KOnuyu gündeme getiren arkadaş demek istemişki devletin kelamları boşa değil zamanı gelince yapılacak aha da bu konuda kanıtı demiş.
İlk mesajlarda olmadı yapamadı diyenlere ve ötekilere istinaden.
-
Valla şaka bir yana gidip kılacak gibi duruyor. Hakan Fidan ve İbrahim Kalın Şam'a gitmiş mesela. Erdoğan niye gitmesin :)
-
Aktrollerin ABD ve İsrail sayesinde kılabilip kılamayacakları henüz belli olmayan namazın Türk halkına maliyeti: +50 MİLYAR DOLAR ve Türkiye’ye giren en az 4 MİLYON SURİYELİ işgalci
Troller ısrailin suriye operasyonundan başarı hikayesi çıkarmaya çalışıyo onu forumda biraz zor satarsınız
Madem Esed'i deviren İsrailse, bu TC kimlikli Siyonist troller neden üzgün? Bunların ne içtiğini çözebilen var mı?
Sonucunda ne olacak, enflasyon düşecek, alım gücümüz artacak mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:) Hayır dostum,
mesajımı okuyan o "hayal bunlar" diyen tayfanın şunu görmesini istiyorum : devletlerin planları bizim gündelik planlara benzer, tek farkla bizim yarın için planladığımız şeyi devletler 4-5 yıl sonrasına planlar.
-
ah be kardeşim, mesajımı anlayan biri daha:) teşekkürler. aynen öyle.
Devletimiz diyor mesela, güneyimde pkk devletine izin vermem.
sonra bazı olayları duyuyoruz ve biz de endişeleniyoruz, "lan bunlar seçim falan yapacakmış, abd'yi arkasına almışlar vs vs". sonra bir bakıyoruz 9 günde yaa, hepsi çil yavrusu gibi dağılmışlar.
Devlet buna izin vermemiş.
-
Dolaylı yönden evet;
açıklamama izin ver:
Önce ülkenin ekonomisinin düzelmesi için bir çok maddeden bir tanesi de :
bazı gereksiz sayılabilecek masrafların da olmaması lazım. ör, terör için harcanan paralar. milyarlarca dolar paramız 40 yıldan daha fazla bu terör belasına gidiyor.
sonra Suriye'nin istikrarı demek, mültecilerin geri dönmesi demek olacak.
---
Türkiye, Somaliye gidiyor yardım ve anlaşmalar yapıyor ya, bunların maddi karşılığı var ve geliyor da.
---
ABD'ye veya önceki İngiltere'ye bakın yada Fransa'ya, taa bilmem adını bile unuttuğum bir ada devleti halen Fransa'nın kontrolünde. Yeraltı kaynaklarını bedavaya yakın alıp işliyormuş.
Bizim neyimiz var ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 12 Aralık 2024; 16:48:22 > -
Evet İran'da tam senin dediğini dedi. Fransa böyle demedi, Rusya böyle demedi, İsrail de demedi, ABD bile demedi.
Ama sen işin sırrını çözmüşsün be dostum:))) aferim. böyle devam et.
-
Kesinlikle öyledir, İran da aynısını demişti.
Peki soruyorum, İsrailİ; bu operasyonların neresinde?
HTŞ denen gurup, geneli Türkçe konuşuyor, hatta Suriyenin geçici Başbakanı Türkçe demeç verdi.
Suriye topraklarında terör unsurlarına izin vermeyeceklerini söyledi.
Pkk'dan aldıkları yerlerde (dikkat Pkk bu arada İsrail'den de yardım dilendi ama nafile) İsrail Şekeli yada dolar yerine Türk Lirası kullanıyorlar.
Evet tüm bu olanlara bakınca, sen haklısın sanırım.
İsrail, daha Gazze'den ve Lübnan'dan bile çıkamadan, dostu Esad'ı devirdi tek başına. Aferim İsrail'e :))
------
muhalif olacağız diye "sevinemiyorsunuz da", tabi sana göre. siha, iha bunlar da israil üretimidir zaten... eminim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 12 Aralık 2024; 16:49:31 > -
:)
Kardeşim muhaliflik böyle bir şey işte. Eziklik böyle bir şey, asla kendileri bir şey başaramaz sanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 12 Aralık 2024; 16:47:43 > -
Siz önce gusül nedir öğrenin sonra namaz abdestine gelirsiniz. Ayrıca namaz sizlere farz mı o da mechul :)
-
Buna cevap verebilecek bir kripto yahudi yoktur herhalde forumda :)
-
Halep alındığı gün "Türkiye İsrailden izin almıştır" yazanı gördük burada. Bunlar normal kafayla yazılacak şeyler değil
Ayrıca TC kimlikli İsrailliler de hep eski ucuz takiyye yöntemlerini kullanıyor. Milleti aptal zannettikleri için "ben hem İsraili destekliyorum, hem de Bop işliyor, Akp, Erdoğan İsraile hizmet ediyor diye hükümeti ve devleti suçluyorum, bu çok aptalca değil mi?" diye düşünme ihtiyacı hissetmiyor. Mesela yukardaki bi tanesi var, hem radikal İsrail avukatı, hem azılı Esed fanatiğiydi. Şimdi Erdoğan İsraile, ABD'ye hizmet ediyor diyor. Ulan Erdoğan İsraile hizmet etse en büyük Erdoğancı sen olurdun be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X