Şimdi Ara

'Şam'a gideceğiz emevi camisi'nde namaz kılacağız'R.T.E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "... inşallah biz en kısa zamanda şam'a gidecek, oradaki kardeşlerimizle muhabbetle kucaklaşacağız. o gün de yakın. inşallah selahaddin eyyubi'nin kabri başında fatiha okuyacak, emevi camisi'nde namazımızı da kılacağız. bilali habeşi'nin, ibn-i arabi'nin türbesinde, süleymaniye külliyesi'nde, hicaz demiryolu istasyonu'nda kardeşliğimiz için özgürce dua edeceğiz."

kılamadı

'Şam'a gideceğiz emevi camisi'nde namaz kılacağız'R.T.E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 30 Haziran 2016; 1:22:01 >

• Halep alındığı gün "Türkiye İsrailden izin almıştır" yazanı gördük burada. Bunlar normal kafayla yazılacak şeyler değil  

Ayrıca TC kimlikli İsrailliler de hep eski ucuz takiyye yöntemlerini kullanıyor. Milleti aptal zannettikleri için "ben hem İsraili destekliyorum, hem de Bop işliyor, Akp, Erdoğan İsraile hizmet ediyor diye hükümeti ve devleti suçluyorum, bu çok aptalca değil mi?" diye düşünme ihtiyacı hissetmiyor. Mesela yukardaki bi tanesi var, hem radikal İsrail avukatı, hem azılı Esed fanatiğiydi. Şimdi Erdoğan İsraile, ABD'ye hizmet ediyor diyor. Ulan Erdoğan İsraile hizmet etse en büyük Erdoğancı sen olurdun be  

• carkifelek mod on

Bu gazetecilerde amma abartiyor, hepsini dava edecegim

carkifelek mod off

yav birak suleyman sah turbesi basildi, adamlar yeni yer daha guzel olmus diye girgir yapiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 30 Haziran 2016; 1:24:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Saatte Şam'a girecek adamlar, Sultanahmet camiide patlayan bombaları engelleyemediler... Sonuç: İsrail'le barış, Rusya'yla barış... Yakında Esad'la barış, Sisi ile barış...
  • 3 saatte Şam'a varırız diyenler bile vardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esad’la anlaşması yakın. Sonra gider, hemi de birlikte kılıp, “Ben dememiş miydim?” diye hava atar bir de. "Kıldı mı, kıldı" olur işte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fistful of Dollars F kullanıcısına yanıt
    Esad’la anlattıktan sonra, uçakla gitmekten bahsetti o. Siz de ne âlem adamsınız. Her sözünü yanlış yöne çekiyorsunuz. Zaten önüne gelen kandırıyor. Hiç mi insaf yok sizde? Ayıptır, günahtır. Ülkedeki bombaları da hep iç-dış mihraklar, yabancı güçler, PKK, paralelciler falan patlatıyor adamı düşürmek için. Siz destek olmayın bari o hainlere! IŞİD'e destek veriyorlar ama o sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Haziran 2016; 3:23:03 >
  • Soralım bakalım İstanbul da rahatça namaz kılabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  'Şam'a gideceğiz emevi camisi'nde namaz kılacağız'R.T.E
  • ne şamın şekeri ne arabın yüzü.
  • Bu Tayyip'i Atatürk ile kıyaslayanlara kafam girsin afedersiniz .

Biri idealleri doğrultusunda orduda eğitim almış , 7 düvele meydan okumuş , savaş meydanlarında çarpışıp mermi yemiş bir lider .

Diğeri İmam hatip mezunu savaşın içine anca 3D savaş filmleriyle girebilecek , beratta tabancayı eline alsa bu nasıl ateş ediyor diye soracak birisi .
    Atatürk yaşasaydı adamlığıyla öyle bir posta koyardı ki Tayyip'e , utancından tv ye çıkamazdı Erdoğan . Ne yazık ki Atatürk kadar kaliteli bir isim yok piyasada ,meydanı boş buldukları için bunun ekmeğini yiyorlar zaten AKP tayfası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 30 Haziran 2016; 5:12:40 >
  • 3-4 yildir Gazze'ye de gidecek ama gidemiyor :) komik gercekten kendini komik durumu dusuruyor ama unvanindan dolayi bizim de boynumuz bukuluyor.

Ya su teror saldirisi bombali havaalani saldirisindan sonra bile cikip iste bunu yapanlar hesap verecek vatandaslarimizin kani yerde kalmayacak demedi arkadas ya. yok kiniyoruz yok soyle boyle. bos isler ya benim hic umudum kalmadi bu adamdan da dolayisiyla bu ulkeden de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Esad’la anlattıktan sonra, uçakla gitmekten bahsetti o. Siz de ne âlem adamsınız. Her sözünü yanlış yöne çekiyorsunuz. Zaten önüne gelen kandırıyor. Hiç mi insaf yok sizde? Ayıptır, günahtır. Ülkedeki bombaları da hep iç-dış mihraklar, yabancı güçler, PKK, paralelciler falan patlatıyor adamı düşürmek için. Siz destek olmayın bari o hainlere! IŞİD'e destek veriyorlar ama o sayılmaz.

Yakında muhalifler için "Esad'ı devirmek için bana mı güvendiniz" derse şaşırmam.

• Valla bırak Şam'ı sen ülkenin doğusuna gidip namaz kıl önce şam şurda dursun.

• Lan hadi benden de 3 rekat çalışır size.
  • Fistful of Dollars F kullanıcısına yanıt
    Çıkarı için satamayacağı kişi/yapı yoktur onun. Kendi yoldaşlarını (Partiyi birlikte kurdukları kişileri) satmış başta. Bunları satan, kimi satmaz...

• Abdesti yokmuş o yüzden kılamamış veya imam bunları kandırmışta olabilir.
  • 8 yıl önce imiş. kim açtı bu konuyu:)

Az önce izledim, Emevi Camisinde Yatsı namazını kılmaya başlamış cemaat.

yukarıdaki mesaj sahipleri nerde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 12 Aralık 2024; 12:16:33 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

tam tersi oldu.

• Erdoğan sizleri yönetmeye ve çıldırtmaya devam edecek.  'Şam'a gideceğiz emevi camisi'nde namaz kılacağız'R.T.E 

• Ülkenin 50-60 milyar dolarını suriye harcadık bu saatten sonra kılsak ne kılmasak ne ne kazandık bu çabadan?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.