Şimdi Ara

Samimiyetsiz ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unide bir kız arkadaşım var benle flört etmeye başladı 1 haftadır falan onla sohbet etmeyi seviyorum ama benim için hep arkadaş şeyinde asla da çıkmıyor cikartamiyorum.

Çünkü biz onla arkadasken başka eleman için ağladığını onu övdüğünü, öptüğünü, dramalarını her şeyini duydum haliyle şahit de oldum. Üzerinden süre geçsin geçmesin kız hoşuma gidiyor şu an benle de flört etmeye çalışıyor ama yok ona sevgili gözüyle bakamam asla içgüdüm reddediyor. Kız da haliyle bana ooo istemeyen çocuk rolünü oynuyorsun demek falan diyip ilgi için yaptığımı düşünüp daha da benle ilgileniyor.

Arkadasken çok yakındık şimdi çıkıp senle konuşmaktan hoşlanmıyorum diyemem. Senden hoşlanmıyorum ama çok iyi arkadaşsın tarzı şeyler söyledim onlar da ters tepti daha çok flört etmeye çalışıyor.

Size surda yazdığımı açıkça kıza söylesem de okulda adımı çomara falan çıkarır valla çıkamadım bu işten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-icin-gorucu-usulu-detayli-anlatim--160108794

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friendzone yemişsin hayırlı olsun
    Başkasıyla yaşadıklarını sana anlatıyorsa geçmiş olsun zaten

• Pîr kullanıcısına yanıt
    arkadaşken

• Pîr kullanıcısına yanıt

yok sen bi kere daha mezuna kal

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş, adım adım algoritmayı anlatmışlar. n = ailedeki kız sayısı olmak üzere, time complexity O(n), çabuk işleyen bir süreçmiş.

Anne, "Boşta kızınız var mı?" acil haberini globale geçtikten sonra Dijkstra devreye giriyor galiba. O(n^2) o zaman galiba en baştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 27 Aralık 2024; 17:32:5 >
  • belki seversin zamanla, dene istersen. kimse seninle tanıştığı gün doğmuş olmayacak. insanları geçmişiyle kabul etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanda iç güdü yoktur hocam. Türün bütün bireylerinde apriori olmalı verili belirli olmalı iç güdü dediğimiz şey ama bu durumda senin kabul edemediğini bir başkası kabul edebilir. 'Naçizane' tavsiyem kendini kanıtlamasına fırsat tanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedamaster -- 27 Aralık 2024; 17:35:32 >
  • yltyy kullanıcısına yanıt

Emrin olur zenci sen dediğin için hemen ikinci seneye bırakıyorum   

Şüphesiz biz o zındıklardan değiliz

• Eyw cevaplar için

• bilemedim bu konuda tavsiye vermeli miyim snzndndnn
    siz de hoslanmışsanız en azından bi sans verilebilir gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.