uefa dun aksam tarafini net olarak belli etmistir ve mafyalik yapmistir. 20 kere daha sampiyon olsak kac yazar ? uefa onumuze kaya koyduktan sonra, biz hala Turkiye'ye karsi yapilan bu operasyonda bile birlik olamadiktan, birbirimizi yedikten sonra.. Bu aksam sahada Galatasaray da, Besiktas da, Trabzon da Rizespor da olsa, macin formaliteten oynatilacagi, gol sonrasi hakemin yuz ifadesinden belli olmustur.
Vesselam
Tamam bunu Aziz Yıldırım ve Genel kurula söyleyiniz Fenerbahçe kulübünü feshedilsin.Daha sonra da TFF dilekçe yazıp Türkiye sınırları içinde futbolu bitirsinler yasaklansın hatta idam cezası olsun.Ne istiyorsun dostum bunları mı? Sadece hakem yüzünden bir maç kaybedildi dünya ne ilk ne de son olacak o yüzden sakin olun.
quote:
Orijinalden alıntı: enzbrlk
Tamam bunu Aziz Yıldırım ve Genel kurula söyleyiniz Fenerbahçe kulübünü feshedilsin.Daha sonra da TFF dilekçe yazıp Türkiye sınırları içinde futbolu bitirsinler yasaklansın hatta idam cezası olsun.Ne istiyorsun dostum bunları mı? Sadece hakem yüzünden bir maç kaybedildi dünya ne ilk ne de son olacak o yüzden sakin olun.
Hocam hakem yuzundense sorun yok ama, Turkiye ye karsi bir operasyonsa daha cok orneklerini euro da gorebiliriz. bahsettigim nokta bu
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: enzbrlk
Hocam hakem yuzundense sorun yok ama, Turkiye ye karsi bir operasyonsa daha cok orneklerini euro da gorebiliriz. bahsettigim nokta bu
Ben katılmıyorum abi o düşünceye herşeyle hakemi bağlamaya yani.Bomba patladı,Çalahanoğlu konusu,İvan Bebek bunların üçünde birbirinden bağımsız bence.