Şimdi Ara

Şampiyon Tasarısı- San

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bayadır forumda yoktum. lol ilede aram baya soğuktu. bayadır üzerinde düşündüğüm bir şampiyon tasarısını oluşturdum. league of legends'ın kendi forumuna konu açtım.
    karakter tasarımım açtığım linki buraya da not düşüyorum. Yorumlarınızı hem buradan hem de league of legends ın forumundan yaparsanız sevinirim.

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/kostum-ve-sampiyon-onerileri/3BLph0eP-san-alamsaz-bayaca

ben hiç oraya bakamam diyenler için kopyala yapıştır yapıyorum:

San- Ölümsüz Büyücü

Hikaye:

Noxus’un istilasından yirmi yıl kadar önce ; İonia’da biryerlerde göksel tapınakta ( Celestial Fortress) yaşlı heyetinin üstad büyücüsü potansiyel engelleyici büyüsünü tüm gücüyle kullandı. Tek amacı tüm gücüyle yıkım yapmak olan San, üstadın büyüsüne boyun eğdi. İçindeki potansiyeli görmezden gelip İonia’da sıradan bir hayatı seçti.
    Savaş huzur dolu İonia topraklarına vardığında hiçbir şey yapamadı. Yaşadığı köy yerle bir olurken noxus askerlerine esir düştü. Savaş bittiğinde çoktan Draven’in hapishanesinde kendini bir koğuşta bulmuştu.
    Draven esirleri eğlence amacıyla baltasıyla katlederken, bir köşeden izliyordu olanları. Sıranın kendisine geleceği zamanı korkuyla bekliyordu. Draven her esire önce “sana avans veriyorum” diye bağırıyor ve onlardan kaçmalarını istiyordu. Esirler yaşama ümidiyle hızlıca kaçmaya çalışırken Draven tarafından fırlatılmış baltanın tek bir darbesiyle kopmuş bir kafa ve hareketsiz bir bedene dönüşüyorlardı.
    Artık tamamen yürüyen bir egoya dönüşen draven son bir idam için San’ı koğuşundan çıkardı. San meydana geldiğinde yüreğindeki o çaresizliği yenmeye çalıştı. “San’a avans veriyorum” cümlesini duyar duymaz koşmaya başladı. Bir yandan elleriyle havada rünler çizip sihirli sözler mırıldandı. Draven’in baltası tam arkasından boynuna geldiğinde görünmez bir bariyere çarpıp yere düştü. Durumu farkeden Draven kahkaha atarak seri bir şekilde iki balta birden fırlattı. Koşmaya devam eden San bir anda kollarının yere düştüğünü farketti. Şoka girip olduğu yerde kaldı. Bu esnada Draven son bir balta sallayıp San’ın belden aşağısını kesti. Kolsuz ve bacaksız bir şekilde yüz üstü düşen San inanılmaz acı çekerken Draven başına dikildi. Bir ayağını sırtına koydu ve umarsız kahkalar attı.
    San artık ölmüştü. Hikayesinin bittiğini düşünürken kendini bir anda Gölge Adalarda buldu.
    Muazzam ruh potansiyeli ile Karthus’un dikkatini üzerine çekmişti. Karthus tarafından celb edildiğinde kolları ve bacakları vücut bulamamıştı. Gücünün çok az bir kısmını uzun çalışmalardan sonra açığa çıkardığında Karthus San’ın Savaşta destek olabileceğine ikna olmuştu.

San, intikamını alabilmek için Sihirdar Vadisine Gölge Adalardan geliyor.

Rol
    Birincil: Destek
    Statü:
    Taban Can······························478 (+76)
    Taban Can Yenileme·················5.5 (+0.5)
    Ruh········································0 (+1 minyonlardan çıkan ruh başına)
    Ruh Yenilenmesi·······················+1 (her 10 saniyede bir +1 ruh yeniler)
    Taban Saldırı Gücü ··················0 (+0)
    Taban Zırh Değeri·····················23 (+3)
    Taban Büyü Direnci ··················25 (+1.50)
    Hareket Hızı·····························370
    Menzil ·······························0 (Yakın Dövüş), 0 (Uzak Dövüş)

Temel Bilgiler
    Kaynak
    Ruh
    Irk
    İnsan, Ruh
    Saldırı Şekli
    Yok
    Kitle Kontrol
    Var

Silah
    Yok
    Memleket
    İonia, Gölge Adalar
    Yetenekler

Pasif – Ruh Toplayıcısı
    San yakınında ölen rakiplerin ruhlarını toplayarak yetenekleri için kaynak oluşturur. San’ın 500 radius alanı içinde kalan ruhlar San’ın vücuduna doğru otomatik harekete geçer. Birimlerden düşen topladığı her ruh için ruh havuzu +1 değer kazanır.
    San ölümcül bir hasar aldığında 3 saniyeliğine dokunulmaz olur ve topladığı ruhların yarısının kontrolünü kaybeder. Açığa çıkan ruhlar 600 menzillik bir daire alan içindeki rakiplerin zırh ve büyü direnci değerlerini 10/15/20 azaltır. 3 saniye sonunda San olduğu yerde yeniden hayata döner 600/850/1100(+100% Yetenek Gücü) Can elde eder.

Q – Susturan Fısıltı
    Menzil: 1125 (Doğrusal Hat yetenek atışı)
    Bedel: Bedelsiz,
    Bekleme Süresi: R yeteneği tekrar aktif olana kadar

Koşul: R- Ruhani Uzuvlar yeteneğinin aktif olması gerekmekte.
    Aktif: San Ruhani uzuvlar yeteneğini aktif hale getirdikten sonra Susturan Fısıltı yeteneğini kullanabilir. Susturan Fısıltı yeteneği düz bir hat üzerindeki tüm hedefleri 1/1.25/1.5/1.75/2 saniye boyunca susturur ve 3 saniyeliğine Ödül nişanı bırakır.
    Pasif (Ödül): San’ın nişan bıraktığı karakterler San’ın takım arkadaşlarının verdikleri hasar başına +5/6/7/8/9 altın kazanmasını sağlar.

W – Ruhani Yol
    Menzil: 1150 (doğrusal yetenek atışı)
    Bedel: Bedelsiz
    Koşul: R- Ruhani Uzuvlar yeteneğinin aktif olması gerekmekte
    San Ruhani Kollarını önce açar , kapatırken ileri doğru uzatır. San’ın kollarını yönelttiği yönde bir Ruhani Yol açılır. San’ın açtığı bu yol üzerinde , rakipler %28/32/36/40/44 oranında yavaşlarken dostları %24/28/32/36/40 oranında hızlanır.

E – Zoraki Yardım
    Menzil: 900 (dairesel alan),
    Bedel: Bedelsiz
    Koşul: R- Ruhani Uzuvlar yeteneğinin aktif olması gerekmekte
    San ruhani kollarını aşağıdan yukarıya doğru kaldırır. Seçtiği 900 radius dairesel alan içinde ruh kolları yerden çıkar ve 3 saniye yerde kalır. Rakip birimler bu alanın içinde 1.5 saniyeliğine yere mıhlanırlar. Mıhlanma etkisi bittiğinde alandan çıkana kadar %20/22/24/26/28 yavaşlatma etkisine mağruz kalırlar.
    Bu alanın içinde eğer Takım arkadaşları var ise 3 saniye boyunca 50/100/150 (+50% Yetenek Gücü) Can kazandırır.

R – Ruhani Uzuvlar
    Menzil:Kendin
    Bedel: 10/15/20/25 Ruh ( Yetenek 1 levelde açık olarak gelir)
    Bekleme Süresi: 18/16/14/12
    Aktif: Ruhani uzuvlar yeteneği aktif hale getirildiğinde San kaybettiği uzuvlarını topladığı ruhlardan feda ederek 10 saniye süre boyunca geri kazanır. Kazandığı uzuvlar vasıtasıyla yeteneklerini kullanabilir ve %8/9/10/11 hareket hızı kazanır.
    Pasif (Başıboş Ruhlar): civardaki birimlerden düşmeyen ve gözükmeyen ruhları her 10 saniyede bir bulur ve ruh kaynağının sınır değerini değiştirmeden +1 ruh kazanır. ( ruh yenilenmesi)

Cümleleri

Seçim Ekranı
    "Senin Ellerin Benim Tek İsteğim"

Saldırırken

"q yeteneği- ŞIŞŞ sessiz ol!"
    "w yeteneği- Yolumdan Çekil!"
    "e yeteneği- İrademe boyun eğin!"
    "r yeteneği- Keşke gerçek olsalardı!"

Şaka/joke
    “Kollarım olsaydı kim kimi kontrol ederdi görürdün! “( kafasını çevirip ekrana doğru bakarken söyler)
    “Hayır elimiz kolumuzda bağlı bir şey de diyemiyoruz ki”
    "Ayaklarımın olmaması hareket edemeyeceğim anlamına gelmez"

Hareket Halinde
    "keşke ayaklarım olsaydı"
    "bana kollarımı geri ver."
    "irademe boyun eğecekler."

Taunt
    "hayaletlerden korkmuyor musun?"
    “seni kollarım bacaklarım olmadan da yenerim”

Draven ı ilk gördüğünde
    "Benden aldıklarını fazlasıyla geri alacağım draven”
    “intikam ligine hoş geldin dreyvınnn”

gizli pasif: draven'ın kesilmesinden asist aldığında 50 gold kazanır

Karthus kendi takımında olduğunda

“bana kollarımı ve bacaklarımı da geri vermeliydin o zaman karşımda kimse duramazdı!”

notlar: arkadaşlar statüye baktığınızda menzil veya yakın dövüş göremiyorsunuz evet doğru. karakterimizin başlığında ölümsüz büyücü yazıyor. karakterimiz zaten çoktan ölmüş bir karakter . ve tekrar celb edildiğinde iradesi bir daha ölmemek üzere var oluyor. karakterimizin kolları olmadığından dolayı kesinlikle minyonlara rakiplere veya kulelere düz vuruş yapamıyor. ultimate yeteneğini aktif hale getirdiğinde kazandığı kol ve bacaklar da düz vuruş yapabilmesini sağlayamıyor. çünkü karakterin kazandığı uzuvlar ruhani uzuvlar. topladığı ruhları iradesini kullanarak yeniden şekillendiriyor. karakter tam anlamıyla destek diyebileceğimiz tek karakter olacak. aşağı koridordan başka bir koridorda oynanma şansı yok. çünkü daha öncede dediğim gibi minyonlara rakiplere kulelere düz vuruş yapamıyor. bundan dolayı tamamen nişancı karaktere destek olacak ve onun kestiği minyonlar ile güçlenebilecek bir karakter. yani anlayacağınız nişancı San'a San nişancıya muhtaç. yeteneklerin bekleme süreleri yetenek etki süreleri hesaplanarak oluşturuldu. ancak riot yetkilileri eğer karakteri beğenirde süreler ve yeteneklerin bekleme sürelerinde dengesizlik olduğunu düşünürse dengeleme yapabilir. ki zaten yarattığım karakter dengesiz bir karakter ise zaten benim onu dengeleme şansım yok.
    birbaşka söylemem gereken şey hasar olmadığı için karakterin öldürme (kill) alması mümkün değil gibi gözükse de. tamamen asist üzerine kurulu bir karakter olsa da tek kill alma şansınız günateşi etkisiyle istemeden öldürmeniz veya kendi kulenizin altında attığınız yetenekler sayesinde eğer kuleniz rakibi keserse siz öldürme kazanmış olursunuz .

son olarak karakter görüldüğü üzere kesinlike hasar veremeyen bir karakter. Hasar verememesi o karakterin yok sayılması gerektiği anlamına gelmez. karakter görüldüğü üzere başlı başına kitle kontrol üzerine kurulu. ve takım oyunu için şimdiye kadar ortaya konulmuş en ideal karakter. bireyselliği tamamen yok sayıp bütün olayın takım oyunu olduğunu her yönüyle gösteriyor.

karakterin nasıl itemler çıkması gerekiğini sorabilirsiniz.

gün ateşi, randuin, uluların tılsımı , keşiftaşı gibi aktifi olan veya hare özelliği olan eşyalar tam anlamıyla uyacak eşyalar olduğunu düşünüyorum.

son olarak çizimini kendim yaptım. Renklendirme işlemini bir arkadaşımla beraber tamamladım.

Saygılarımla, Mozalan

Şampiyon Tasarısı- San

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiman -- 14 Mayıs 2015; 8:15:40 >

• Enteresan bişiy,hasar vermesi lazım bence
  • NA forumunda ingilizce olursa tam olarak alınmasa da çoğu şeye ilham kaynağı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Enteresan bişiy,hasar vermesi lazım bence
    Atak animasyonu yok mu yani anlamadım nasıl oto atak yapamıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Enteresan bişiy,hasar vermesi lazım bence

Malesef , kolları yok. büyü yapabilmek için iradesini kullanarak kendine ruhlardan uzuvlar şekillendiriyor. ruhların hasar veremeyeciğini biliyoruz. buna göre ruhani kolları kazandığın da hasar verememesi gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Atak animasyonu yok mu yani anlamadım nasıl oto atak yapamıyor mu

hayır karakterde düz vuruş yok. sadece 3 yeteneğini kullanabiliyor. ve bu da hasar vermeyen sadece kitle kontrol etkileri olan yetenekler.

quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

NA forumunda ingilizce olursa tam olarak alınmasa da çoğu şeye ilham kaynağı olabilir.

my english level is not able to translate this champion's lore and skills . so , i bought a pack of cigar to a friend. he will translate for me :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiman -- 14 Mayıs 2015; 15:55:17 >

• Vurmayan karakter mi olur saçmalama

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Vurmayan karakter mi olur saçmalama

aa evet ya saçmalamışım ben.

yorum seviyesi bu arkadaş gibi olanlar hiç boşuna yorum atmasın rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiman -- 14 Mayıs 2015; 16:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiman

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Vurmayan karakter mi olur saçmalama

aa evet ya saçmalamışım ben.

yorum seviyesi bu arkadaş gibi olanlar hiç boşuna yorum atmasın rica ediyorum

Tamamen şaçmalamışsın skiller iyi güzel tamam da vurmuyor oyunda aldığın item ların yarısı boşa gidicek ozaman bari janna felan gibi az vuran yap aşırı saçma

İstediğim konuya kurrallar içerisinde istediğim gibi mesaj atarım , iyi forumlar.

• Yetenekleri falan güzel ancak hasar vermiyor.yeteneklerine hasar eklemediğin surece useless.soraka bile asıl amacı heal olmasına rağmen hasar vuruyor.bot lane tradelerde instalose.sen cc versen bile karşı rakipteki leona veya thresle nasıl hasar konusunda yarışacaksın?sonuçta bot lane 2v2.senin adc ölünce sen ne yapacaksın? Hasar vermeyen şampiyon olmaz support bile olsa.

Orijinalden alıntı: USA Online

• Bütün heroları karıştırmışsın, tutmaz
  • sadece hikayesi güzel diyeceğim ama alınma
  • O kadar çöp ki çöpten elektrik üreten ülkeler bile kullanmaz
  • Okuduğuma pişman oldum.
  • SenöyleSan nicklerine hazır olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacUallis

SenöyleSan nicklerine hazır olun
    en alttaki resimde adamın kemer bölümünde illuminati var
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh1terose

en alttaki resimde adamın kemer bölümünde illuminati var

Alıntıları Göster
    Fikir güzel fakat çöp bir şampiyon. Tasarım olarak değil ama hasar vermemesi kötü olmuş QQ
  • Güzel gibi ama az da olsa hasar vermeli sadece kitle kontrol çok kullanışsız olur
  • San of a b***h
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.