Denizli inatla basını ters köşeye düşürmek için absürt kadrolarla çıktığı sürece CL de başarı hayal.
Beşiktas - Man UTD ( Maglubiyet ) 0 CSKA - Beşiktaş ( Beraberlik belki galibiyet ) 1 ( 3 ) Wolsfburg - Beşiktaş ( Maglubiyet ) 0 Man UTD - Beşiktaş ( Maglubiyet ) 0 Beşiktaş - Wolfsburg ( Galibiyet ) 3 Beşiktaş - CSKA ( Galibiyet ) 3
Mustafa Hocanın Dediği gibi 7 Puanla biz bu gruptan cıkarız ..
BeşiktAŞK
quote:
Orijinalden alıntı: cluberrr
Beşiktaş iyi top oynadı kim ne derse desin,son ana kadar sıkı markaj pres yaptılar,ama işte futbol,bir hata ve gol oluyor,rakip manu oluncada çıkarması zor oluyor,gerçi hücumda pek etkili olamadık,gole kadar bir beraberlik kopardı beşiktaş diyordum ama şans işte.Bu beşiktaş isterse bu gruptan ikinci olarak çıkar,bugün bunu görmüş olduk,zira diğer 2 takımda bjk den iyi değiller.Fark olur diyen kişiler nerde hani onları görelim bide.
Nerde Fark Diyenler ? Yeni Rekor Diyenler ?
M. United'i böyle rezil bir halde bulmak herkese nasip olmazdı. Böyle bir M. United karşısında beraberlik bile çok büyük başarısızlık olurdu. Adamlar tatile gelir gibi geldi 3 puanı alıp gitti.
Maçın özeti, Beşiktaş çırpındı didindi ama dişe dokunur bir pozisyon bulamadı. Buna karşın adamlar yürüye yürüye yendi gitti...
Nobreyi nasıl oynattı anlamıyorum. Kenarlardan tek bir orta yapılmadı nobre bu maçın adamı mıydı. Nihatı 83'te alıyor Denizliyi anlamak mümkün değil
"Beceriksiz" diyece'm, değil. "Konsantre eksikliği" diyece'm hiç olamaz. Bu maça konsantre olunmayacak da hangisine olunacak ? Nihat gibi adam, topu altıpasın içindeki Nobrenin kafasına değil, 50 cm yukarısına ve ilerisine atıyor. Gel de delirme! Bi' bağırdım, çocuk uyanacaktı az kaldı.
yalnız o maçta 8 tane falan eksikle oynadı manchester.bugün neredeyse tam kadro idi...
quote:
Orijinalden alıntı: John Locke
M. United'i böyle rezil bir halde bulmak herkese nasip olmazdı. Böyle bir M. United karşısında beraberlik bile çok büyük başarısızlık olurdu. Adamlar tatile gelir gibi geldi 3 puanı alıp gitti.
Bravoo ..
Futbol Özürlüsü oLdugunu Anlıyoruz ...
beşiktaş zaten az gol yiyen bir takım.bugün de sadece 1 tane yedi.iyi güzel de 360 dakikadır gol atamıyor beşiktaş.diğer maçlarda ne yapıcak peki.beraberliklerle olacak iş değil bu.gruptan çıkabilirse ne mutlu beşiktaşa
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Serdar Özkan'ın çıkartılıp yerine Yusuf'un alınması niyeydi
Mustafa Denizli harbiden gerzek.Ancak bu kadar salakça bir hamle yapılabilirdi.Yeni hareketi iyi oynayan oyuncuları çıkarıp kötü oynayanları oyuna almak galiba
Gerçekten hakkı beraberlikti maçın.Üzüldüm Beşiktaşa
quote:
Orijinalden alıntı: sadrazzam
Bir maçtada kalecilerimizden dönen top kalemizde gol olmasın be arkadaş.
Hakan sektiriyor gol yiyoruz, Rüştü sektiriyor gol yiyoruz.
Her naç rakiplere bir asist kalecilerimizden.
Hakan'ın hakkını yiyorsun bence bu maç mükemmeldi, yediği golde sert gelen şut çıkarttı defans uzaklaştıramadı 2. pozisyondada elinden geleni yaptı ama olmadı. Ben Hakan'ın kurtarışlarını çok beğendim bu maçta ama açılması gereken pozisyonları ve topu nasıl uzaklaştırması hakkında biraz daha gelişmesi gerekli.
Defansın göbeği çok sağlam , kanatlar malasef güven vermiyor . Holosko formunda değildi . Orta sahada aranan adam yine yok . Yusufun futbol hayatı bitmiş artık , her topu ezip atağı sonlandırıyor . Bugun bi sergen kadar beni heyecanlandırabilecek bir tane bile oyuncu yok . Takım oyunu diye kendimizi avutucaz artık . . Tabata ise delgado'dan iyi değil gözlemlerime göre kaç maçtır . Isınamadı sanırım takıma . . Yorum yapmak için çok erken tabiki ..
beşiktaş bal yapmayan bir arı gibi kaliteli oyuncusu olsa skora daha rahat gidebilir
7-9 puan için gol atmak gerekli, ben izlediğim maçta Beşiktaş'ın tehlikeli sayılabilecek bir atağını dahi hatırlamıyorum. Umut veren tek şey iyi savunma yapmış olması.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Ernst'in aldığı para helal olsun Ben bugün beğendim Beşiktaş'ı.Manchester karşısında böyle oynamak umut verici.Ben bu futbol ile 7-9 arası puan ile tamamlamamızı bekliyorum
oynadığımız takım bu kupanın son iki sensinde bir kez kupayı almış bir kez de final oynamış rakibin barca olması şanssızlığıyla kaybetmiş bir takım. öyle fener olsaydı 3 atardı gs olsaydı 5 atardı gibi hayallere kapılmayalım ilk önce. sonrasında bu şekilde mücadele edip forvette etksisz kalıp pis bir gol yeyince kabullenemiyor insan.yoksa manu türkiyeden herhangi bir takımla 10 maç yapsın en az 8 tanesini alır..yani uzun lafın kısası bu akşam yenilmemiz anormal birşey değil ama bu şekilde olunca kötü oluyor işte...
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
7-9 puan için gol atmak gerekli, ben izlediğim maçta Beşiktaş'ın tehlikeli sayılabilecek bir atağını dahi hatırlamıyorum. Umut veren tek şey iyi savunma yapmış olması.
quote:
Ernst'in aldığı para helal olsun Ben bugün beğendim Beşiktaş'ı.Manchester karşısında böyle oynamak umut verici.Ben bu futbol ile 7-9 arası puan ile tamamlamamızı bekliyorum
Manchester'ın yaptığı defans ile Wolfsburg veya CSKA'nın yaptığı defansı kıyaslayabiliyormusun?Ben umutluyum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Turgut Bey
quote:
Orijinalden alıntı: enginu
MU için sıkı bir antrenman maçından ötesi değildi..
yarın gazeteler yazar şimdi yenildik ama ezilmedik diye..
hurriyet.com.tr golu yiyince büyü bozuldu diye manşet geçmişti.. hangi büyü yahu.. vardı da ben mi görmedim
aslında 7-8 yememiz lazımdı bizim.. üstüne iki lig maçında da yenilgi istiyorum.. sonrasında CL deki 2nci maçımızda sağlam bi yenilgi daha lazım.. ancak bu şekilde gider yönetim..
çok sağlam kriz lazım çok!..
5-6 farklı yenilmemiz lazım 4-5 maç üstüste.. yazık oldu az attı MU bize
Beşiktaş ligin son sırasında küme düşmemeye oynasa bile bu yönetim kolay kolay gitmez. 6 yıldan sonra bir şampiyonluk aldık diye övünüyorlar hala...
Çifte şampiyonluk olmasın?Hayatında hiç gördünmü?Mundar de sen.
Lig şampiyonluğundan bahsediyorum. Ayrıca ben de beşiktaşlıyım...
Ya birde spiker kimdi? Spikerden başka herşeye benziyordu ya