Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş - Man Utd - 15 Eylül 21:45 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar Özkan'ın çıkartılıp yerine Yusuf'un alınması niyeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AksakRiTim

Beşiktaş Eskişehir'le ne zaman maç yapıyor ?

Ne iş la 10. hafta geliyo Bjk

bu arada bjk iyi ve korkak oynadı böyle oynarsa gruptan cıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerribas

Maç bitti, manu rölanti fazla sıkmadan, as oyuncularından bazısını dinledirerek rahat bir galibiyet aldı.

Şimdi bazıları çıkar elimizden falan kaçırdık der eminim.

En azından beraberliği elimizden kaçırdık... Dinlendirdiyse ne yapalım, oynatsaydı, eksik oyuncuyla mı sahaya çıktı? Manu maçı almadı, Beşiktaş oyuncu değişiklikleriyle maçı verdi...

Beşiktaşlılara Allah sabır versin; yazık oldu...
  • Haftalardır "yakacaz, yıkacaz, cehenneme çevircez, şaşkına dönecekler, altlarına yapıcaklar" falan dediniz ama taraftar tsl maçlarından farksızdı. Hele 2. yarı sadece M.Unitd'i ıslıkladılar. Bu muydu yani???
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

Maç bitti, manu rölanti fazla sıkmadan, as oyuncularından bazısını dinledirerek rahat bir galibiyet aldı.

Ben anlamıyorum, farklı maçlarımı izledik?

Tamam adamlar rahatlar , tecrübeliler de, fazla sıkmadan nereye kazandı yaw? Uçukladılar resmen.. golü attıkları sıra biz bastırıyorduk, biz oynuyorduk.
    Yanlış mıyım?

Evet,yanlışsın.Koskoca Man Utd. Beşiktaş'tan korkacak,öyle mi?Beşiktaş'ın kaç tane etkili atağı var?

Yusuf,berbattı.Nobre berbattı.Nihat girdi oyuna pas atamadılar fazla,o da kötüydü.Tello girdi oyuna,bir şey yapamadı.Starınız Tabata bir şey yapamadı.Serdar Özkan zaten bitiriciliği düşük,o da bir şey yapamadı.

Ernst ile Ferrari iyi oynadı.

Adamlar da kasmadı fazla,bu da bir gerçek.Nasılsa yeneriz mantığıyla çıkmışlar sahaya.Bütün hünerlerini gösterseler daha da atarlardı.

• Ernst'in aldığı para helal olsun
    Ben bugün beğendim Beşiktaş'ı.Manchester karşısında böyle oynamak umut verici.Ben bu futbol ile 7-9 arası puan ile tamamlamamızı bekliyorum
  • Yusuf berbat mı ? Ya bir gidin allah aşkına

Tello etkili değildi..Etkili olsaydı mutlaka gol gelirdi.Holosko'nun çıkması yanlış idi.İbrahim Kaş çıkmalıydı..
    Yusuf-Tello daha erken girseydi mutlaka farklı olurdu.Nobre yalnız kaldı.2.yarı yoruldu.Golü atacak adam yoktu ceza sahasında Nobre 3-4 kişi arasında kaldı durdu

United kötüydü..Ben bu kadar silik bir United beklemiyordum..Böyle bir rakibi bulmuşken yenmeliydik bile...

Yazık oldu..
  • Tabata
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginu

MU için sıkı bir antrenman maçından ötesi değildi..

yarın gazeteler yazar şimdi yenildik ama ezilmedik diye..

hurriyet.com.tr golu yiyince büyü bozuldu diye manşet geçmişti.. hangi büyü yahu.. vardı da ben mi görmedim

aslında 7-8 yememiz lazımdı bizim.. üstüne iki lig maçında da yenilgi istiyorum.. sonrasında CL deki 2nci maçımızda sağlam bi yenilgi daha lazım.. ancak bu şekilde gider yönetim..

çok sağlam kriz lazım çok!..

5-6 farklı yenilmemiz lazım 4-5 maç üstüste.. yazık oldu az attı MU bize

Beşiktaş ligin son sırasında küme düşmemeye oynasa bile bu yönetim kolay kolay gitmez. 6 yıldan sonra bir şampiyonluk aldık diye övünüyorlar hala...

• yazık harbi ya.. defans çok iyi ama hucum da bir o kadar berbat avrupa nın en buyuk takımına karşı bence çok iyi oyun sergilediler.. ernst de harika adammış bu arada
  • Bana da Alman Ernst der gibi geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Başlayacam Alman Ernst'ine, ulan Ernst işte ne sürekli Alman Ernst Alman Ernst deli oldum
    Seyirci bu maç pek bağırmıyor gibi ?

Hayır, Fabian Ernst diyor. Bende ilk duyduğumda ne diyor bu dedim sonra anladım.

Olabilir ama hiç F veya ona benzer bir harf sesi duyamadım yau adamdan
    Ferrari'yi ben de beğendim. İzlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla iyi bir oyuncu.

• quote:

Orijinalden alıntı: chiculata-

Beşiktaşa geldiğinde beri diyorum Yusuf tan bişey olmaz diye.Yaktı takımı bu gece.Ama ofansif yönü çok zayıf Beşiktaşın böyle giderse zor.

sen Beşiktaşı bırakta ne olcak Giresunsporumuzun hali onu söyle
  • taraftar çok kötüydü. takımda anca mücadele etti başka da bişey yok. önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • Beşiktaşı mücadelesinden dolayı kutluyorum.Aslında maçın hakkı beraberlikti.Hatta beşiktaşın futbolcuları biraz daha kaliteli olsaydı alabilirdide.Mesela fener ve cimbom böyle bi manuyu yakalasaydı 3 atıp ingiltereye yollardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

quote:

Orijinalden alıntı: enginu

MU için sıkı bir antrenman maçından ötesi değildi..

yarın gazeteler yazar şimdi yenildik ama ezilmedik diye..

hurriyet.com.tr golu yiyince büyü bozuldu diye manşet geçmişti.. hangi büyü yahu.. vardı da ben mi görmedim

aslında 7-8 yememiz lazımdı bizim.. üstüne iki lig maçında da yenilgi istiyorum.. sonrasında CL deki 2nci maçımızda sağlam bi yenilgi daha lazım.. ancak bu şekilde gider yönetim..

çok sağlam kriz lazım çok!..

5-6 farklı yenilmemiz lazım 4-5 maç üstüste.. yazık oldu az attı MU bize

Beşiktaş ligin son sırasında küme düşmemeye oynasa bile bu yönetim kolay kolay gitmez. 6 yıldan sonra bir şampiyonluk aldık diye övünüyorlar hala...

Çifte şampiyonluk olmasın?Hayatında hiç gördünmü?Mundar de sen.

• quote:

Elimizden kaçırmadık ama böyle pisi pisine yenilecek kadarda kötü oynamadık...As oyuncu falan dinlendişrdiği yok adamın...Carrick çıkıyor Berbatov giriyor, Rooney çıkıyor Owen giriyor, valencia çıkıyor Park giriyor...Golü bulamayınca elindeki bütün hücum oyuncularını kullandı Ferguson...

Mesajlarını dikkatle takip ediyorum...Hepsi mis gibi tahrik kokuyor...

• M.Denizli bana göre Serdar-Yusuf değişikliği ile maçın gidişatını değiştirdi. Farkındaysanız Beşiktaş bastırırken, Yusuf girdikten sonra ilerde 10-15 pas hatası ile top kaybı olmuştur heralde. O arada da 15 dk Manu yüklendi ve defansın rahatca çıkarabileceği bir top, gol oldu. Sağlık olsun. Beşiktaş bence defansı ve liberosu olarak sağlam bir takım ama hücum da top yapacak bir oyuncu yok. Bu maçtan puan çıkarması gerekirdi, her maç İnönü'de oynanıyor sanmayın.
  • Beşiktaşı kutluyorum iyi mücadele etti ama hucumda etkisizdi ve talihsiz bir gol yiyip yenildi.Fazla üzülmemek lazım...

Bu arada bizim Keita bu Nani ve Valencia'dan kat kat iyi bir oyuncu.Hele Nani medyanın şişirdiği bir balon.
  • sağlık olsun ne yapalım. maçın hakkı bence beraberlikti ama olmadı. ibrahim kaş sağolsun o adamı nasıl kaçırdı oradan ya. anlamadımı oradan depar atacağını . ben bile kestirdim o kestiremedi. uf ulan . neyse biz hiç bir zaman skor taraftarı olmadık.

BeşiktAŞK
  • Beşiktaş iyi top oynadı kim ne derse desin,son ana kadar sıkı markaj pres yaptılar,ama işte futbol,bir hata ve gol oluyor,rakip manu oluncada çıkarması zor oluyor,gerçi hücumda pek etkili olamadık,gole kadar bir beraberlik kopardı beşiktaş diyordum ama şans işte.Bu beşiktaş isterse bu gruptan ikinci olarak çıkar,bugün bunu görmüş olduk,zira diğer 2 takımda bjk den iyi değiller.Fark olur diyen kişiler nerde hani onları görelim bide.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.