Ya birde spiker kimdi? Spikerden başka herşeye benziyordu ya
topu başka oyuncu kesiyor spiker ''ernst araya girdi'' diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Emre Tilev.
Zaten Starın bütün spikerleri kötü
quote:
Emre Tilevdi, sagulsun Ertem Şeneri aratmadı
Şu 32 Milyona alınan Valencia'nın bizim Arda'dan artısı yok hatta eksiği var.Hiç beğenmedim bu adamı.
İnşallah Bjk bu gruptan çıkar ama böyle oynarsa zor gözüküyor. Taraftar desteğini arkasına alan Beşiktaş iyi mücadele etti fakat hucum olarak kötüydüler nitekim şut bile atamadılar.
quote:
eed Ya neydi o
quote:
quote:
Bu alkışları duyuyor musunuz ha duyuyor musunuz işte bu alkışlar beşiktaşımıza iyi dinleyin bu alkışları Şans bizim yanımızda olacaktı bu gece niye bıraktın bu pozisyonda bizi şanss!
quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
quote:
quote:
Bu alkışları duyuyor musunuz ha duyuyor musunuz işte bu alkışlar beşiktaşımıza iyi dinleyin bu alkışları Şans bizim yanımızda olacaktı bu gece niye bıraktın bu pozisyonda bizi şanss!
emre tilevdi sanırım,bi ara baya saçmaladı,fergusonu hiç bu kadar çaresiz görmemişmiş,o ara golü yediler zaten,büyü bozuldu dedi kopardı beni:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: IDarkLuck
Şu 32 Milyona alınan Valencia'nın bizim Arda'dan artısı yok hatta eksiği var.Hiç beğenmedim bu adamı.
arda değil de keita dersen daha doğru olur.keita ile valencianın oyunları çok benzer.ikisi de kobra ve de dikine çalım atabilen adamlar
Group B VfL Wolfsburg 3 Manchester United FC 3 Beşiktaş JK 0 PFC CSKA Moskva 0
Beşiktaşta bir tane bire birde adam geçicek oyuncu olsa bu maçtan 3 puan alırdı ama takımda bi tane bile çalım atabilen oyuncu olmaz mı, yazık..
quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
quote:
Öldüm bittim zaten orada
Herkes Yusuf'a giydirmiş ama Yusuf olayında bir şey var. Takım zaten yorulduğundan sol kanatta iş yapacak, adam eksiltecek birileri lazımdı ve BJK'nin kadrosunda en iyi adam Yusuf'tu.
Eğer maçı bir daha izlerseniz Yusuf soğukkanlılığıyla ve tekniğiyle sol kanatta yavaşlama, ama o oranda da kalite getirdi. Şansızlığa bir iki pas yerini bulmadı.
Yoksa adam iki tane orta yaptı iki pozisyona soktu direk.
DErseniz ki hem kaliteli olsun, hem hızlı? Kadroda var mı öyle birisi?
Bizler hemen maçı birisinin üstüne yıkmayı çok severiz, günah keçisi ilan ederiz. İşte bakıyorum yorumlara Yusuf Yusuf...
Sanki adam girmeden önce BJK çatır çatır top oynuyor pozisyona giriyorlar.
O değil sol uçta bir iki Manc. oyuncuya da iyi ayar verdi Yusuf. Çok sakin kendine güvenip oynuyor.
Mesela bakıyorum kimse gecenin bombası İbrahim'i yazmamış. Adam rezil oldu resmen. Tüm kalitesi ortaya çıktı.
BJK'de adam eksiltecek, orta sahada basacak, mücadeleci kalitede adam kesinlikle yok. Bana sorarsanız Rodrigo Tabata tam anlamıyla bir fiyasko hiçbir özelliği olmayan bir oyuncu.
Oyuna ağırlığını koyabilecek kalitede birisi değil kesinlikle. Onun gibi bir sürü adam bulursunuz dünyada!
GS, FB bu yönden çok ama çok üstün!
BJK'nin bu kadroyla işi çok zor. Defans'dan şişirilen uzun toplarla Manu gibi takımlara gol atmak bir mucize olur.
Maça baktığınızda kaliteli oyuncular kesinlikle kendini belli ediyorlar. Matteo Ferrari'yi mesela çok beğendim.
Kendine güveni filan çok yerindeydi. Zaten deneyim, soğukkanlılık , teknik birleşince kalite ortaya çıkıyor.
Manu'da da Valencia çok iyiydi. Yoksa İbrahim mi çok kötüydü?
Yalnız Manu bana hiç iyi sinyaller vermedi, sanırım PES 2010'da tekrardan Barça'ya döneceğim gözüküyor. Rooney'de iyi kilo vermiş. Aslanım benim kızdı zaten.
pardon? Yusuf girerken Tello hala dışardaydı. Az iş yapmadı o kanatta.
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Beşiktaşta bir tane bire birde adam geçicek oyuncu olsa bu maçtan 3 puan alırdı ama takımda bi tane bile çalım atabilen oyuncu olmaz mı, yazık..
Tek adamda kadro dışı.
BJK'nin orta sahada basacak, teknik kapasitesi üst düzeyde bir oyuncuları kadroda yok ne yazık ki. Var mı?
Yani demek istediğim şey esasında Ali'de girse Veli'de girse, öyle de oynasa böyle de oynasa BJK'nin elinden çok bir şey gelmez. Çünkü takımı sırtlayacak ateşleyecek çok kaliteli iyi oyuncuları yok.
Eğer ki yurtdışında başarı elde etmek istiyorsan defansından orta sahana kadar takımı sırtlayacak, kaliteli kemik oyuncular almak zorundasın.
tello'yu daha erken oyuna sokmalıydılar ya da ilk 11'de olmalıydı. Tello'suz Bjk top yapamıyor. Yusuf Gs maçında beğenmiştim bu maç berbattı. Yaptığı hatalar şansızlıkla açıklanamaz.
Bi de yedek kaleciniz rüştü'den daha iyiydi.
Maç çok zevksizdi, iki taraf da kastı da kastı. Manu'ya yakıştıramadım.
beyler benim korkum ingilteredeki maç inşallah liverpooldan daha beter olmaz ki manu liverpooldan çok daha güçlü bir takım
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
topu başka oyuncu kesiyor spiker ''ernst araya girdi'' diyor
az girmedi ama araya heryerde kesti maçın yıldızıydı kesinlikle