Mustafa hocaya bu sene birşeyler olmuş...İyi oynayan oyuncuya tahamülü yok...Serdar özkanı çıkarıyor Yusuf giriyor...Holosko çıkıyor Nihat giriyor...
Bi tutturduğu değişiklik Tabata - Tello...İyi idare ettiğimiz maçı çok basit bir hatadan kaybedeceğiz yine...Porto maçının kopyası oluyor...
Yazık oldu böyle biter artık sanırım...
yusuf rezalet oynuyor.. hiç tadı tuzu heyecanı yok bu sene takımın
cok berbat coook yusuf yerıne nıhat gırmelıydı..en basta..
bu yusuf ne ya bu ne
Nobre ve Yusuf berbat nasıl kaçırır o golü anlayamıyorum ya
Bjk maçı bitti sayılır, Zurih - Real Madrid maçı var ve şu an Real 3-2 önce,bakalım Zürih 1 gol atıp beraberliği kurtarabilecek mi,hakkaten zevkli maç oluyo,imkanı olan uydudan hemen onu açsın ve son dk'ları izlesin.
Yusuf bitirdin bizi bee. Kaç tane hata yaptın yazıklar olsun.
Yusuf rezil etti rezil. Bu kötü kadroya rağmen iyi mücadele ettik
Ben böyle yusuf görmedim...
Geçmiş olsun harika oynadınız. Bu oyunla belki Ali Sami Yende bizle berabere kalabilirdiniz. Niye berabere çünkü hala hüzum olarak yoksunuz. Yazık oldu Yusuf - Serdar değişikliği olmasaydı kazanabilirdiniz.
sene yanılmıyorsam 2001.fenerbahçenin başında mustafa denizli.şampiyonlar liginde 6 maç oynuyor fenerbahçe ve maçların neredeyse tamamı 1-0 2-0 gibi skorlarla bitiyor...ve fener sıfır çekiyor... çok mu dalga geçtik acaba diyorum şimdi... ama onlarda bizimle liverpool faciasında dalga geçmişlerdi...
Yakışmadı.
Yusuf verdi maçı. hepimize hayırlı olsun.
mustafa deniz li defol
Wolfsburg 3-1 aldı
Wolfsburg Manchester Beşiktaş CSKA
mı oldu sıralma
Valla yazık oldu denizliyi inşallah kovarlar da kurtuluruz bu saçma kadrolardan en iyi oyuncularını kadroya almayan hocayo ben ne yapayım
İyi oynadık sayılır...İlk yarıdaki kadro iyi iş yaptı...Serdar Özkan çıkmasaydı belki daha etkili olabilirdik...Umarım yenilmemize rağmen bu maç bizimkilere moral olurda ligde galibiyet almaya ve gol atmaya başlarlar...
Wolfsburgda 1-0 yendi Moskovayı...
çok yazık oldu. şanssız bir gol yediniz ama hakan'ın yapabileceği hiçbirşey yoktu zaten bugün çok iyiydi.
Adamlar oynamadan 3 puanı alıp gidiyorlar. En sinir olduğum şey. BJK bugün kötü değildi. İyi de alan daralttı ama rakip bulduğu fırsatı değerlendirdi.
alman ernst karşıladı
adamın almanlığıyla dalgamı geçti övündümü anlmadım