Şu Emre Tilev den bi tek ben mi hoşlanmıyorum, nerden çıktı yine bu spiker anlamadım ben, böyle bi duygusal, saçma sapan yorumlar, ciddiyet sıfır, maçtan kopartıyor beni.
Maça gelince, Mancherste United'ın bu kadrosuyla BJK yi geçtim, Avrupada başka herhangi bi takımıda yenmesi kolay değil, gerçi tam olarak as kadroyla sahada olduklarınıda söylemek zor. Beşiktaş, iyi savunma yapıyor ama herzamanki gibi hücumda bi etkinliği yok, en azından yenilmese, puan hakedecek mücadele veriyor çünkü.
İbrahim Kaş sağ kanatta açık vermiyor. Bunnun dışında Tabata'nın bir numarasını göremedik. Beşiktaş'a başarılar.
Serdar özkan ve ibrahim kaş bugün beni şaşırtıyorlar maşallah
Yusuffffffff geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrrr
yusuf giriyor anlaşılan manu bjkyi çook hafife almış beşiktaş 1 gol bulursa 2.sinide bulması şart olucaktır
walla tabataya o kadar sinir oldum ki ar yu big pileyır diyesim war yani o derece
serdar cıkmayacaktı tabata cıkmalıydı..
owen berbatov ikilisi giriyor
Berbatov geliyorrrrrrrrr
berbatovvvvvvv
United bastıracak şimdi ah denizli ah
Rooney kramponunu fırattı yediremedi tabi yavrum benim
Twitterdan i mesaj çakim ona
Hakeme teşekkürler
Başlayacam Alman Ernst'ine, ulan Ernst işte ne sürekli Alman Ernst Alman Ernst deli oldum Seyirci bu maç pek bağırmıyor gibi ?
spiker ne abarttın haa yok alex fergusonu bu kadar çaresiz görmemişmiş
Ferguson'u hiç böyle görmedim.
İbrahim yatmaktan bir hal oldu valla. Yalnız manchsester yüklenirken atıcaz bir tane