Yaratıcı çarşı bizim "La la la lay lay lay Saldır Galatasaray" bestesini "Saldır Kara Kartal diye söylüyor.
Tabata yerine fink serdar yerine tello girer ise skoru değiştirebiliriz. Belki de nobrenin yerine nihat. Nu manchesteru da yenmek lazım zaten onlar da beraberliğe razı gibiler
kötü oynamıyoruz yalnız tello nasıl olurda bu maçta oynamaz anlamıyorum. oynasa bjk nin şansa daha da artardı kesin. 65dk kadar gol yemezsek bence bu maçı alırız
Ferrari takımın en iyisi şu an için
Hiç hata yapmadı kritik müdahelelerde hep o vardı
İlk yarıda iyi direndi Beşiktaş. Tabata çok kötü oynuyor acilen yerine Tellonun girmesi lazım. Holoskoda etkisiz onun yerinede Nihatın girmesi lazım.
Berabere bitecek.
Bjk böyle devam edip 1 tane atarsa alır maçı.Spiker kurtlar vadisine bağladı.
Tabata ' dan cacık bile olmaz.
Tello 'nun durumu ne şu an bilmiyorum ama acil bir Tello 'ya ihtiyacımız var. @diciotto 'nun da dediği gibi Fink 'e orta alanda ihtiyacımız olacaktır.
Bunun dışında Ersnt yine oynuyor. Gerçekten mükemmel, hatasız oynuyor..
quote:
Orijinalden alıntı: cezare
su bizim keita valencia dan 1000 kat iyi
daha ne yapsın adam her topu aldıgında iboyu gecip orta yapıyor hep bindirme yapıyor
Bu nasıl maçtı ya, diğer odadan televizyonu getirdim iyi maç olur diye uzaktan çekilen 1-2 şutla, hakanın kurtardığı yan top dışında pozisyon yok. Manchester rahat rölanti oynuyor nasılsa 1 tane atarız havasında...
Berbatov 2. yarı girerse iyi olur. Beşiktaşta Tabata, Üzülmez, Sivok aksıyor.
nobre çıkmamalı
nihat holosko yorulunca yerine girmeli
Tello bu maçta dökülürdü Denizli oynatmamakla iyi yaptı
Tabata için ne desek yetersiz kalır sadece üzücü diyeyim geçeyim
serdarı alsınlar maç bizimdir..
dua edelim manu 2. forveti sokmasın rooney yanlız kalıyor
tello-fink ikilisinin girmesi lazım
bobo olaydı keşke
Sivok alarm veriyor değiştirse bari
yatacak galiba
şu serdar özkanı döve döve adam etceksin yetenekli ama hiç kendini geliştirmiyor
serdar özkan + şut yeteneği = potansiyel messi desem çok fazla abartmış olurmuyum
Arkadaşlar iyi maç çıkardı takımımız ilk yarıda.. Umarım ikinci yarıda 2 tane atarız,tarihe bir İngiliz klubü daha gömeriz İnönü'de.. Hadi bismillah