Fenerbahçe taraftarlığını bırakıp bu akşam ailecek Beşiktaşlıyız . Tahminim 3-2 alırız
Park-Berbatov-Owen üçlemesinden oluşan hücum hattıyla Manu İnönü'de Beşiktaşa fark atamaz.En fazla 2 gol atar ama yemezde diye düşünüyorum.
önce 40 pankart çıkarıldı şimdide bomba ihbarı yapılmış 1000 kişi dışarı çıkartılmış
Arkadaşlar bugün Kadir Gecesi tüm Türkiye olarak dua edersek belki BJK 2'den fazla gol yemez hadi başlayalım biz dualara
Beşiktaş - MANU maçında Türkiyemizi temsil eden Beşiktaşa bu geceki maç için canı gönülden başarılar.
BeyzadeM
Hadi bakalım bu mübarek gecede hayırlı bir sonuç alırız inşallah
Başarılar...
Beşiktaşa başarılar.
ŞOKTAYIM
Denizli yine aynı saçma kadroyu çıkardı. artık benimde sabrım taştı.
bu kadroyla fark yiyeceğiz.
rooney oynuyomu vay ansnı
Fink yerine Ekrem ilk 11'de.
Galatasaraylıyım.Bugün Beşiktaş'ın fark yiyeceğini düşünmüyorum.En fazla olucak fark 2 olur.Beraberlik ihtimali de göz ardı edilmeyecek bi gerçek.Başarılar.
Benim malesef Beşiktaş taraftarı olarak bu maçtan hiçbir beklentim yok. Rezil olmayalım yeter. Yenilirsek 2-0 yenilelim.Karamsarım.
Tribünde özel hareketliliklerde var. İngiliz temsilcisi bugün gerçekten neye uğradığını şaşıracak deniyor..
Manchester ın beşiktaştan gol yemesi mucize gibi birşey berabere biter bence 0-0.Ama yinede Beşiktaşın yenmesi dileğiyle
Taraftarlar cok sessiz
Berbo nerde ya
Bi Galatasaraylı olarak beşiktaşa başarılar diliyorum inşallah fark yemez
manuu bocaladı bjk şurda bi gol atsa alır götürür maçı
manu bjk'ı çözdü, Valenciayla sağdan geliyorlar(üzülmezin kanadı)