Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş - Man Utd - 15 Eylül 21:45 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hepimiz Beşiktaş'lıyız
  • Beşiktaşın erken gol bulursa puan çıkarması süpriz olmaz bence çünkü onlar beşiktaş maçlarını 6 puan olarak görüyorlar onlarda atak oynıyacak hemen bir gol bulup defansa çekilirse beşiktaş kontralarla oyunu alabilir liverpoolda olduğu gibi
  • Haydi Beşiktaş al şu maçı.Arkandayız
  • İnş. Türkiye'yi gururlandırırız şu maçta... Hep destek Tam destek...
  • bobo yokmuş çıkarmış kadrodan denizli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
  • Hafta sonu Manu, City ile oynayacak. Manu nasılsa gruptan çıkarım diye düşünüp belki bu maça çok asılmayabilir.Dilerim böyle olur ve Beşiktaş kazanır.
  • Beşiktaş'a başarılar dilerim.
  • Beyler maç Star Tv de mi?
  • Beşiktaşa başarılar inşallah kazanır morale çok ihtiyacı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreaM

Hafta sonu Manu, City ile oynayacak. Manu nasılsa gruptan çıkarım diye düşünüp belki bu maça çok asılmayabilir.Dilerim böyle olur ve Beşiktaş kazanır.

bence ilk 4 maçi garantileyip sonra dalgaya alir adam şpl final oynuyor borumu
  • 5ve üzeri diyorum tabi manchester için
  • Bir yanda favori takımım Manchester United, diğer yanda Türk takımı Beşiktaş kimi destekleyeceğimi bilmiyorum. Ne sonuç çıkarsa çıksın güzel olacak benim için zaten.
  • Ben şunu anlamıyorum.Beşiktaş ne olursa olsun son şampiyon ve kadrosunu biraz daha güçlendirdi.Fena futbol oynamıyordu ama son haftada iyi oynayarak yenildi.Beşiktaşı zavallı gibi fark yiyecek gibi gösterenleri anlamıyorum.M.unitedi de öcü gibi gösteriyorlar.Hep beşiktaşı yıpratma çabası içindeler.M.Denizliyi de yıpratıyorlar.Resmen Beşiktaşın önünü kesiyorlar.Ne yazık ki birçok Beşiktaşlı arkadaşla buna alet oluyor.(Galatasaraylıyım)
  • Rüyamda maç ilk yarı 0-3 oluyordu ve öyle bitiyordu. Umarım tersi çıkar. Başarılar Beşiktaş...
  • Kanat toplarına çok dikkat etmeli Bjk. Defans bloğu boy ortalaması Bjk' ın pek yüksek değil. En son Gs maçında da bunu gözlemledim. Yan top oynarsa Man. Utd. Bjk' ın işi zor olabilir. Bu maçta Yusuf' tan çok şey bekliyorum oynarsa.
  • Beşiktaşı Avrupa maçlarında daima desteklemişimdir, yine Tv başında İngilizleri yenmesi için dua edicem. Ne olursa olsun Beşiktaşlılarda artistlik olmuyo adamlar Londrada Chelsea'yı yendi, evinde Barçayı yendi, Liverpool'u yendi sesleri çıkmadı.. İnşallah Beşiktaş 2-1 alıcak maçı..
  • Rooney sakat mi neden ilk 11 de yok ?
  • Saldır beşiktaşım ollleyyyyy.....
  • Beşiktaşlıyız bu akşam liverpool maçı gibi taraftarlardan harika bir performans ümit ediyorum ama önce sahada da görmek isteriz iyi performans...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.