15 Eylül 2009 Salı günü, saat 21:45te hepimiz Beşiktaşlıyız.
+1905
Beşiktaşa başarılar, ama işi oldukça zor.
benim içimdede bir ümit var inş beşiktaş kazanır
Yer siyah Gök beyaz
Beşiktaşımıza başarılar işşallah bu maçta Türkiyenin yüzünü güldürürüz. Hafta içi yapılcak uefa maçında da FB ve GS başarılar onlardan da 3 er puan bekliyoruz bu hafta Türklerin haftası olsun.
bu hafta müthiş olcak ya. milli basketbol takımından tutta şampiyonlar ligi ve avrupa ligine kadar.
stadtayızz...
hep destek tam destek
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
bu hafta müthiş olcak ya. milli basketbol takımından tutta şampiyonlar ligi ve avrupa ligine kadar.
HERKES TÜRKİYE'Yİ KONUŞACAK.
quote:
Orijinalden alıntı: lastson59
Beşiktaşımıza başarılar işşallah bu maçta Türkiyenin yüzünü güldürürüz. Hafta içi yapılcak uefa maçında da FB ve GS başarılar onlardan da 3 er puan bekliyoruz bu hafta Türklerin haftası olsun.
milli takım beceremedi bari kulüplerden bişeyler gelsin
serdar özkanı oynatmazsa o genç çouğu oynatmazsa yusuf u 2. yarı alırsa bişiler oalbilir...Bne eski açıkta olacam destekleyecez bjk yi ama yenmesi imkansıza yakın
Bende umutluyum Beşiktaştan bu maçta.Tabi denizli saçma sapan bir kadro sürmezse sahaya..
Haydi Beşiktaş kalbimiz sizinle..
İnşallah kazanırız
1 puan da olsa Bjk almalı.
Konu ingilizler olunca Fenerbahceyi bile yürekten tutarım bir Galatasaraylı olarak ki
Salı 21:45- 23:30 " Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin "
Nihat-Yusuf- Holosko ve Ballı Nobre ye guveniyorum. Ayrıca Bobonunda vitrin maclarından birisi olacak o da sonuna kadar kasacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
15 Eylül 2009 Salı günü, saat 21:45te hepimiz Beşiktaşlıyız.
+1905
+1907
salı günü gönülden destekliyorum Beşiktaş'ı
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
beşiktaş kazanacak diyor içimden birses ... hadi beşiktaş parçala şu ingilizleri ....
Arkadaşım Seni Alkışlıyorum...Gerçekten Taraftar Dediğin Böyle Olmalı Türk Takımının Arkasında Olmalı...Bir Çok Gs'li Fb'linin Yapamadığı o Üstün Davranışı Yapıyorsun !
İnş Bu Maç Bizim Daha Dünya Devlerine Kaybetmişliğimiz Yok İnönü'de...
Maç çok kötü bir zamanda beşiktaşın kapısı çaldı takımımızda işler bir hayli karışık en çok güvendiğim bobo vardı oda isteksiz ve formsuz delgadonun olmayışı çok kötü oldu tabatadan çok daha iyi bir futbolcu serdar özkanı oynatmasın çok beceriksiz son vuruşlar sıfır hiç yok yusuf bencede arkadaşın dediği gibi ikinci yarı 70den sonra girmeli yaşlı çok çabuk pert oluyo kale allaha emanet her iki kalecimizdede durum farklı değil aynı çok zor bir karşılaşma dediğim gibi takımımız adına farklı mağlubiyet bekliyorum malesef ama inşallah kazanırız taraftar desteği olmazsa imkansız bu maçı alması beşiktaşımızın.saygılar
Ayrıca ernst'e çok güveniyorum çok sağlam adam hırslı cisseyi hala arıyorum