Önde basmayın,birebir oynamayın alan savunması yapın,gol atmayı değil yememeyi düşünün hadi kartallarım benim.
hangi kanalda?
quote:
Orijinalden alıntı: MAliK
hangi kanalda?
Star TV
quote:
Orijinalden alıntı: wolf1907
serdar özkanı oynatmazsa o genç çouğu oynatmazsa yusuf u 2. yarı alırsa bişiler oalbilir...Bne eski açıkta olacam destekleyecez bjk yi ama yenmesi imkansıza yakın
Öyle Deme Liverpool macındada herkes Beşiktaş yenemez felan diyordu ancak iyi bir futbolla yendik .. Futbolda hiç bir şey belli olmaz heleki büyük maclarda =) İyi Düşünelim İyi Olsun !!
Bu hafta sapına kadar türküz arkadaşlar basketbol sonra futbolda beşiktaş , galatasaray , fenerbahçe hepsine yürekten başarılar. Beşiktaşa gelince sayın dahi hocamız Mustafa denizliden bu sefer saçmalamamasını ve düzgün bir kadro çıkarmasını bekliyorum bu arada rüştü 11 de oynarsa maçı izlemeyebilirim.
Maça gelecek olan arkadaşlar Stadda bir grup kendini bilmezlerin yapacagı protestolar kesınlıkle olacaktır ( yönetime ve hocamıza hatta takımada yapılabılır ) lutfen sızde bu protestolarda olmayın bu macı kazanmak ıcın tam destek hep destek ..
Fazla umudum yok her maç öncesi taraftarlar birbirini gazlıyo ama maç sırası Beşiktaş hiç bişey yapmıyo inş bu sefer yanıltır bizi ama neyse
Ben pek şans vermiyorum Beşiktaş'a
quote:
Orijinalden alıntı: EvilForce
Bu hafta sapına kadar türküz arkadaşlar basketbol sonra futbolda beşiktaş , galatasaray , fenerbahçe hepsine yürekten başarılar. Beşiktaşa gelince sayın dahi hocamız Mustafa denizliden bu sefer saçmalamamasını ve düzgün bir kadro çıkarmasını bekliyorum bu arada rüştü 11 de oynarsa maçı izlemeyebilirim.
Biraz saçma olmuş sapına kadar türküz edit : bu hafta türk haftası
Bjkye başarılar. Rooneyi .içine haddini bildirin artık. Bu arada star maçı şifreleyecek mi acaba?
Hakem İtalyan.O yönden belki bir şansımız olabilir.Bobo Gs maçında kötü diye oynatmamazlık yaparsa çok büyük hata yapar.Bobo gitmek istiyor ve CL maçları çok önemli Bobo,Holosko,Serdar Ö. için.İnşallah galip geliriz ama beraberlikte fena olmaz hani
İnş. BJK yener ama yenilirsede fark yemesin yeter.
M. United Taraftarlarının Beklentisi
ManU taraftarı tabir-i caizse bu maçı sallamıyor. Hepsi Bjk maçından sonraki derbiyi düşünüyor. M. City maçını yani. Derbiye çok önem veriyorlar. Öyle ki Sir Alex Ferguson bu maça çıkmayalım 3-0 hükmen yenik sayılalım dese taraftar kabul edecek, o derece yani. Zaten birçoğu İstanbul deplasmanlarının zor olduğunu düşünüyor ve beraberliğin yeterli bir sonuç olacağını söylüyorlar. ManU'nun neredeyse tamamen yedek bir kadroyla çıkmasını istiyorlar. Özellikle Rooney'nin dinlendirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Az bir kısmı ise bu maçın ManU için çerez olduğunu ve kolayca 3 puan alması gerektiğini düşünüyor.
Bunlar tamamen kişisel izlenimlerimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Dréam Away
Maça gelecek olan arkadaşlar Stadda bir grup kendini bilmezlerin yapacagı protestolar kesınlıkle olacaktır ( yönetime ve hocamıza hatta takımada yapılabılır ) lutfen sızde bu protestolarda olmayın bu macı kazanmak ıcın tam destek hep destek ..
Yeni Açık ta olacagım.Ses tellerimin bana vermiş oldugu tüm desibel ile,sesim yettigi kadar Beşiktaş'ımı destekleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: ρѕусhо
quote:
Orijinalden alıntı: Dréam Away
Yeni Açık ta olacagım.Ses tellerimin bana vermiş oldugu tüm desibel ile,sesim yettigi kadar Beşiktaş'ımı destekleyeceğim.
Bu maça gidemicem o yüzden benim yerimede Haykır içindeki Beşiktaş sevgisini
hastayım hasta hasta maça gidecem. fotoğraf makinesinin yedek pillerini almıyorlarmış doğru mudur?
kalem pil yanlıs anlasılır bence de :)) bence 1-1 veya 1-2
Keşke Rooney oynasaydı. Ferrari ayağını eline verirdi futbol hayatı biterdi bir daha da öyle sözler söylemezdi.
Rooney oynamıyormuymus Péh !! :@
tüm kalbimle Beşiktaş'ı destekliyorum. Beşiktaş bu maçtan alnının akıyla çıkacaktır inşallah.