Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler Galatasaray! 3-1 den sonraki heyecan yetti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ilk maç 2 penaltı vermediler, bari bu maç drogbanın gole ofsaytı görmeseydi 4-1 den sonra hepten coşardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Yalnız gider ayak kırmızı ve sarı kartlarıda yedirdik ayrıca paralarındanda olduk :D 520.000 $ galibiyet primindede oldular :D

Ronaldo nun çerez parası

• Valla ben bile bir fenerli olarak heyecanlandım turu geçicez diye sizin halinizi düşünemiyorum.Neyse her şeye rağmen teşekkürler Galatasaray
    Inşallah bizde perşembe günü bir kaza yasamayız..

• Yazık oldu be, şu iki maç hakkında yazılacak o kadar şey var ki aslında. İspanyadaki maçta Eboue o golü atsaydı, hakem penaltıyı verseydi, şu maçta ilk gol yenilmeseydi, Schneider o pozisyonu atsaydı vs. vs. o kadar çok keşke dediğimiz şey oldu ki, bunlar olsa veya olmasa belki de şimdi sokaklara dökülmüş olacaktık. Herşeye rağmen tebrikler ama üzülmemek elde değil.
  • tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

REAL MADRİD SANKİ OYNUYODA SİZLE ALAY EDİYOLAR HABERİNİZ YOK YAZIK LA SEVİNİN SİZ. İSTESELER 6 TANE SALLAMIŞLARDI. FAKAT ZORLAMIYORLAR ŞU GSLİLER SEVİNSİN DİYE HADİ GSLİLER SOKAKLARA

Yaş kaç

14-15 gibi

öküz işte... sallasaydıya 6 tane ecel terleri dökmeye ne luzum vardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

hadi ilk maç 2 penaltı vermediler, bari bu maç drogbanın gole ofsaytı görmeseydi 4-1 den sonra hepten coşardık

hocam bak 4-1 olsa yemin ederim elensek zerre üzülmezdim. Çünkü 1 tane real madrid taraftarı kazandık bile diyemezdi :D vay be keşke her sene şu duyguyu yaşayabilsek...
  • drogba'nın gölü gerçekten muhteşemdi, jeneriklere geçecek efsanevi bir hareketti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Ronaldonun golu %100 ofsayt

Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
    Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.

defol git....

• Tebrikler Cimbomlular . Valla fenerliyim ama gs nin turu gecmesini cok istedim maci izlerken elim ayagim titredi

yalniz biseye dikkat ettim fb de gs de 2. yari da cosuyorlar

• Buraya gelip hala boş boş konuşanlar var. Daha neyin derdindesiniz?
  • Yine mi hakem hatası dedim ama ilk gol ofsayt değilmiş. 3-1 olunca da insan 5-1 istiyor ama yenmek de başarıdır. Çok şükür. Kolay lokma olmadığımızı anlamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaac clarke

quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

REAL MADRİD SANKİ OYNUYODA SİZLE ALAY EDİYOLAR HABERİNİZ YOK YAZIK LA SEVİNİN SİZ. İSTESELER 6 TANE SALLAMIŞLARDI. FAKAT ZORLAMIYORLAR ŞU GSLİLER SEVİNSİN DİYE HADİ GSLİLER SOKAKLARA

Yaş kaç

14-15 gibi

öküz işte... sallasaydıya 6 tane ecel terleri dökmeye ne luzum vardı...

Nasil bir kiskanclik ve cekememezlik ... Hasetinden catlamis

• Tebrikler
  • Tek cümle ile "Helal olsun"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bu arada farkettinizmi bilmiyorum her maç çirkeflik yapan pepe taraftarının önünde hiçbirşey yapamadı :)

Drogba'ya penaltı yaptı ya
    Hakem vermedi
  • realin attığı golde sevinen ne kadar fenerli varsa iletisini twitini silmiş helal olsun galatasaray yazmış. böyle dönekleri gördükçe kanım donuyor şerefsizim görüşmek bile istemiyorum bazen.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.