Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Tur filan bahane. Gerçekten Galatasaray 3 atarken, Real Madrid'in 3.5 atmasını izlemektir asıl olay.. Tekrar tekrar tebrik ediyorum.

• Yine Ronaldo yaktı GS'ı.
  • 3 gol de çok güzeldi bea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Gs maçında Madridi tutan Fbli ve diğer takımı tutanlara Mounun şu sözünü armağan ediyorum.Mou:Gsden 2. yarıda korktuk dedi.Hani Madrid sizi sallamadı,Madrid kim ki sizden korkacak diyenler varya.Yok Madridin TD sinin dediklerinden banane deyipte Madrid sizle alay etti diyenler varsa böyle takılmaya devam etsinler.Zira tartışmaya bile gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

quote:

Ronaldonun golu %100 ofsayt

Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
    Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.

sana verecek çok cevap var ama sonra yöneticiler seni adam yerine koyup beni cezalandırırlar

o yüzden hadi bakalım fazla kokutmadan ortalığı toz ol burdan ergen çocuk

Biyerinden çatlayan belli oluyo ne diyecen ki .... oldugunu gormek bile yeter

bank asyaya düşecen gelmiş burda ötüyon.. adamda utanma olur azıcık...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Yine mi hakem hatası dedim ama ilk gol ofsayt değilmiş. 3-1 olunca da insan 5-1 istiyor ama yenmek de başarıdır. Çok şükür. Kolay lokma olmadığımızı anlamışlardır.

Hocam bence çok net ofsayttı.Ronaldo toptan daha öndeydi

Kare kare oynatıp baktım hocam. Ofsayt değil gözüküyor. Buna bir şey denilmez. Geçen maç darbeyi yedik zaten.

• Tur yakındı aslında. Yine de her şey için teşekkürler Cimbom.

Ayrıca buraya gelip, "Real Madrid tüm gücüyle oynamadı. İplemedi bile sizi. Rahattı. O sayede 3 gol atabildiniz." diyenler; bu bir mahalle maçı değil. Real Madrid tüm gücüyle oynasaydı da 6-7 gol atsaydı o zaman, Allah Allah?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........

sana verecek çok cevap var ama sonra yöneticiler seni adam yerine koyup beni cezalandırırlar

bank asyaya düşecen gelmiş burda ötüyon.. adamda azıcık utanma olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

http://s14.directupload.net/images/130409/3f2egrfa.swf SABRİ

offff la sabri yerinde olsam çıkışta real otobüsüne molotof atardım

sabri ya iyi koştu ama bu akşam hakkını verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

GALATASARAY TURKIYEDIR o kadar.

fenerliler olarak bizde seviniyoruz şu an niye bok etmeye çalışıyorsunuzki ortalığı ? yazık günah ya..

Bok etmeye falan çalıştığım yok, aksini iddia ediyorsan bana kanıtlarında gel varsa Türkiye yi bundan daha iyi temsil edip dünya çapında yankı uyandıran kulübün çıksın, desteklemezsem o zaman bok ediyorsun dersin.

Yav he he

Sen daha maç yapamazken biz 4-4-4 diye bağırıyoruz yav he he demeye devam et canım kardeşim

• Ne maçtı lan 3-1'de ciddi ciddi umutlandık abi böyle bir duygu olamaz ya. Herşey için teşekkürler Galatasarayım, cidden gururlandırdılar bizi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bank asyaya düşecen gelmiş burada ötüyon.. adamda azıcık utanma olur... realli gelsin koçum sen sikletimiz değilsin...

• İşin aslı R.Madrid G.Sayar'ı hafife aldı. Gerçekten bunu izleyipte göremeyen futbolsever varsa izleyiciliğinden realizminden utansın. Lakin bu hafife alma olayı özellikle 55.dk'dan sonra kafalarına dang etti. Ben Galatasaray'ın bu kadar istekli bir ikinci yarı oynamasına gerçekten sevindim. Herşeyden öte en azından ülke puanı aldılar UEFA nezlinde. Herşeye rağmen R.Madrid gibi bir takımı yendiler ve Türk olarak gururlandırdılar bizleri. Teşekkürler Galatasaray.

Şu olsaydı bu olsaydı demiyeceğim lakin W.Sndr o sol ayağıyla o topa nasıl vuruyorda gol atamıyor kale sahasından hayret ettim. Bu adam Ş.Ligi Kupasını nasıl kaldırmış dedirtti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

http://s14.directupload.net/images/130409/3f2egrfa.swf SABRİ

Mobil de açılmaz mı bu merak ettim

• Helâl be aslanlara buraya kadarmış inşallah gelecek yıl

(Bazı dengesizler var GALATASARAYA laf atıyor böylelerine cevap yazmayın arkadaşlar bunlar çoluk çocuk onlar gidip oyuncak oynasın)

• Yemin ediyorum fatih terim inadını bırakıp ilk maçta hamiti oynatmayı bırakıp amrabat ile oyuna çıksaydı atlamıştık turu. Çok basitti herşey, inatla hata yapıldı, göz göre göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

GALATASARAY TURKIYEDIR o kadar.

fenerliler olarak bizde seviniyoruz şu an niye bok etmeye çalışıyorsunuzki ortalığı ? yazık günah ya..

Bok etmeye falan çalıştığım yok, aksini iddia ediyorsan bana kanıtlarında gel varsa Türkiye yi bundan daha iyi temsil edip dünya çapında yankı uyandıran kulübün çıksın, desteklemezsem o zaman bok ediyorsun dersin.

benim demek istediğimle senin cevabının ne alakası var? tovbe ya bu mantığınla seninle konuşmaya açlıştığım için özür dilerim sensin sen haklısın ...

• w.Snydr o sol ayağına sıçalar.. Bu mu Ş . Ligi kupası alan oyuncu. Kale sahasından atamadı yazık ya.

R.Madrid ilk başta hafife almanın cezasını çekti. Herşeye rağmen Tebrikler G'Saray.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...

Yat abisi sen yat canım benim uykun gelmiş senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 10 Nisan 2013; 0:27:47 >
  • Bırakın şu Sabri nin yakasını Sabri ve Amrabat oyuna girmese bugün değil gol atmak atak yapamazdı takım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.