Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrDissident

Bu galibiyet kime gelsin biliyor musunuz?

Hani dün mü bu sabah mı konu açtılar ya, ronaldo boğaz sefasında, onlara yemek ısmarlıcaz, menemen yapacağız diyen ve bu tarz cümleler ile real madride destek olan beşiktaşlılar var ya, ha işte onlar, onlara gelsin bu galibiyet.

Ben Fenerbahçe'liyim. Ve izlerken, gurur duydum. Reale karşı 3-2 kazanmak başarıdır. Yada şöyle yazayım: REALİ RESMİ MAÇ İÇİN ÜLKEYE SOKMAK BAŞARIDIR.

Kesin şimdi birileri çıkıp real isteseydi 5 atardı diyenler çıkacak. E bana ne abi, isteseydi, atsaydı.

Galatasaray'ı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. ŞL maçı, bira, cips izlemek bir güzel ama ŞL maçını oynayanın bir Türk takımı olduğunu izlemek daha güzel.

Herkesi tebrik eder, kendi takımıma perşembe günü ve sonrası başarılar dilerim.

Umarım birgün Galatasaray-Fenerbahçe maçını şampiyonlar ligi müziği ile izleriz.

Not: tribünde bir tane pankart vardı tam okuyamadım ama şöyle yazıyordu "... olmayacak, o kupa birgün elimizde kalkacak" gibi birşey. Okuyan varsa söyleyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...

Bunu sokakta söylersen döverler olum seni cidden
  • Yanlış kartlar,verilmeyen penaltılar,platini'nin oyunları derken; Real Madrid'e savunmayı 5'leten, zamana oynatan, TARAFTARINA 5 5 5 diye tezahurat yaptıran GALATASARAY'ıma helal olsun!!
  • Gurur duydum takımımla , oyuncularımızla , hocamızla , taraftarımızla herkesle.. Dakika 72 skor 3-1 ve Real kapandı ve Mourinho '' Korktuk dedi korktuk.''
    Kaynak NTVSPOR dur kaynak maç sonu röportajıdır. Bu heyecanı tur umudunu son 20 dk yaşatan takımıma teşekkürler , helal olsun. Hala daha real oynamadı diyenler var bu neyin kafası ? Mourinho korktuk diyor bunlar hala...

Fenerbahçe ye Lazio karşısında başarılar tek temsilcimize umarım yarı finale çıkan taraf biz oluruz Türkler olur..
  •  Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013
  • İşte bu yüzden takımıma aşığım.Bitti derken yarım saatte bile hop oturttu hop kaldırttı bizi.helal olsun aslanlar hepinize.Bu heyecan bile yeter bize.
  • Sezon sonu Umut'un bonservisinin alinmamasinin kanitiydi bu mac ayni zamanda
  • quote:

farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: slypent

quote:

Bir an olur mu dedik şaka gibi, ilk maç daha farklı bitseydi neler olurdu neler...

O hakem olmasaydı farklı olabilirdi ilk maç

Aynen ancak yapacak bir şey yok hocam. Real karşısında aldığımız galibiyet büyük bir başarı.

Abi ilk ve şimdiki maç hataları [hakem hatalarından söz ediyorum] onlar olmasa uzatmalar falan oynardık ciddiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Bu galibiyet kime gelsin biliyor musunuz?

Hani dün mü bu sabah mı konu açtılar ya, ronaldo boğaz sefasında, onlara yemek ısmarlıcaz, menemen yapacağız diyen ve bu tarz cümleler ile real madride destek olan beşiktaşlılar var ya, ha işte onlar, onlara gelsin bu galibiyet.

Ben Fenerbahçe'liyim. Ve izlerken, gurur duydum. Reale karşı 3-2 kazanmak başarıdır. Yada şöyle yazayım: REALİ RESMİ MAÇ İÇİN ÜLKEYE SOKMAK BAŞARIDIR.

Kesin şimdi birileri çıkıp real isteseydi 5 atardı diyenler çıkacak. E bana ne abi, isteseydi, atsaydı.

Galatasaray'ı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. ŞL maçı, bira, cips izlemek bir güzel ama ŞL maçını oynayanın bir Türk takımı olduğunu izlemek daha güzel.

Herkesi tebrik eder, kendi takımıma perşembe günü ve sonrası başarılar dilerim.

Umarım birgün Galatasaray-Fenerbahçe maçını şampiyonlar ligi müziği ile izleriz.

Not: tribünde bir tane pankart vardı tam okuyamadım ama şöyle yazıyordu "... olmayacak, o kupa birgün elimizde kalkacak" gibi birşey. Okuyan varsa söyleyebilir mi?

Aradaki farka bakıp bişey demeden çekiliyorum.

• halen vızıldıyorlar ya 3 - 1 iken siz ronaldonun kaptırdığı topları ve sıfatını hiç mi görmediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Ronaldonun golu %100 ofsayt

Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
    Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.

Kes sesini takımını alırım,Parkta top oynarsın sadriyle.

Realin sizle oynadıgı gibi mi

gorduk ergen kardesım,sen once o hamsı kafanla karadenız dısına cık,sonra konus.
    anlasıldı anlasıldı tolgayıda alalım sızden de ,oyulan yerlerınız daha da kazınsın.

+ olarak

Tebrik eden her Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı arkadaşıma çok teşekkür ederim.

• quote:

git başka yer havla milleti tahrik etme
  • quote:

Uyu uyu. Uykun gelmiş..

Ciddi anlamda bilinçli taraftar var. Fenerli olanı Beşiktaşlı olanı var. Tebrik ediyor destekliyor açıkça konuşuyor ama bir de bunun gibi dengesizler var. Bunları geçtim kümeye oynayan Trabzonlusu bile gelmiş aklınca dalga geçmeye çalışıyor. Bütün iyi dileklerini sunan FB lilere BJK liere teşekkür ediyorum Fenerbahçe ye başarılar diliyorum Lazio karşısında.

• quote:

O sırada Fifada aynı maçı oynatıyorsan onda olabilir, gerçek hayatta inanılmaz panik oldu 3-1 de, Mourinho bile söyledi, dan dun vurmalar taca atmalar, çok ciddi olarak tura ortak olduk ve 4-1 olması içten bile değildi, ve ayrıca aynı maçta Reali eleyebilirdik biz, her
    Türk gibi gurur duymak sevinmek yerine bu sözleri sarfettiğin için de, kendinden utanman gerek, o kadar Fenerbahçeli Beşiktaşı tebrik ediyor, sen gelip böyle bir yorum yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

O sırada Fifada aynı maçı oynatıyorsan onda olabilir, gerçek hayatta inanılmaz panik oldu 3-1 de, Mourinho bile söyledi, dan dun vurmalar taca atmalar, çok ciddi olarak tura ortak olduk ve 4-1 olması içten bile değildi, ve ayrıca aynı maçta Reali eleyebilirdik biz, her
    Türk gibi gurur duymak sevinmek yerine bu sözleri sarfettiğin için de, kendinden utanman gerek, o kadar Fenerbahçeli Beşiktaşı tebrik ediyor, sen gelip böyle bir yorum yapıyorsun

+1 Adam özili alıp defans okuyor, toplantıda korktum diyor, varane aldığı bütün topları taça atıyor.

• türk takımı bu 2 gün sonra fenerin lazioyu elemesinden büyük gurur duyacağım.destekleyen arkadaşlara teşekkürler.kılçıklar her tarafta var ne yazıkki engel olamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armani_G

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slypent

quote:

Bir an olur mu dedik şaka gibi, ilk maç daha farklı bitseydi neler olurdu neler...

O hakem olmasaydı farklı olabilirdi ilk maç

Aynen ancak yapacak bir şey yok hocam. Real karşısında aldığımız galibiyet büyük bir başarı.

Abi ilk ve şimdiki maç hataları [hakem hatalarından söz ediyorum] onlar olmasa uzatmalar falan oynardık ciddiyim

Oynardık hocam. O 3-0 bitirdi bizi.

• hey yavrum

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013
  • quote:

Ciddi cevap bile verilmez böyle bir yoruma,yazık..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.