Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nutscrackerz

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...

quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Bu galibiyet kime gelsin biliyor musunuz?

Hani dün mü bu sabah mı konu açtılar ya, ronaldo boğaz sefasında, onlara yemek ısmarlıcaz, menemen yapacağız diyen ve bu tarz cümleler ile real madride destek olan beşiktaşlılar var ya, ha işte onlar, onlara gelsin bu galibiyet.

Ben Fenerbahçe'liyim. Ve izlerken, gurur duydum. Reale karşı 3-2 kazanmak başarıdır. Yada şöyle yazayım: REALİ RESMİ MAÇ İÇİN ÜLKEYE SOKMAK BAŞARIDIR.

Kesin şimdi birileri çıkıp real isteseydi 5 atardı diyenler çıkacak. E bana ne abi, isteseydi, atsaydı.

Galatasaray'ı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. ŞL maçı, bira, cips izlemek bir güzel ama ŞL maçını oynayanın bir Türk takımı olduğunu izlemek daha güzel.

Herkesi tebrik eder, kendi takımıma perşembe günü ve sonrası başarılar dilerim.

Umarım birgün Galatasaray-Fenerbahçe maçını şampiyonlar ligi müziği ile izleriz.

Not: tribünde bir tane pankart vardı tam okuyamadım ama şöyle yazıyordu "... olmayacak, o kupa birgün elimizde kalkacak" gibi birşey. Okuyan varsa söyleyebilir mi?

Aradaki farka bakıp bişey demeden çekiliyorum.

Hocam birsöz var bilirsin belki: YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.

Ha bak yazarken bir tane daha geldi aklımA: GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.

Hiçbir bahane ortadaki başarıyı gölgelemez. Fenerbahçe, Lazio'yu yenmeden önce, "Lazio bu. Daha mağlubiyeti yok. Fenerbahçe'nin hiç şansı yok." diyorlardı.

Fenerbahçe 2-0 kazandı. Belki de turu geçecek. Maçtan sonra " Lazio köy takımı" demeye başladı.

Adam olan, belki sevmez ama hakkını verir.

Galatasaray büyük iş başarmıştır. Başka söze gerek yok. Tebrik ederim tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçeliyim Galatasaray'ın bizi gayet iyi temsil ettiğini düşünüyorum.

Real Madrid gibi bir takım karşısında galibiyet almak bence büyük başarı.Real Madrid'te 3-0 ın rahatlığı vardı gibi hissettim sonradan akıllandılar canla başla oynamaya başladılar her ne olursa olsun Galatasaray'ı canı gönülden tebrik ediyorum güzel oynadılar.
  • Her şey bitti derken sağlam döndü gs, oynamadılar vs boş işler bunlar, eleme gibi bir derdi yok zaten aradaki gömlek farkını herkes biliyor, önemli olan tur değil galip ayrılmaktı maçtan, tur başka bir şey, 3 gol de birbirinden güzeldi. sonuç olarak ülke puanına 0.400 daha eklediler dünyanın en büyük takımını yenerek. Tebrikler, perşembe günü de bir galibiyetle haftayı güzel kapatmak ve tur için bütün dualarımız.
  •  Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013
  • Bir Beşiktaşlı olarak bir Galatasaraylı'dan daha çok bağırdım bugün. Aslanlar gibi top oynadı Galatasaray. 4 de geliyordu hani. UEFA'nın saçma sapan "deplasmanda gol atan takım avantajı" kuralı olmasaydı Galatasaray bulurdu golü. 2 gol atmak, bu kadar fizik gücü yüksek bir takıma karşı biraz zordu.

2 dakikada 2 gol atmış koskoca dünya devine hala fenerlinin birisi elizabeth yapıyor kendi kendine. Zaten "Türk takımı" diye bir tanımı kullanmayan bir takımın mensubu kendisi.

"Real Madrid elini kolunu sallaya sallaya alacak" maçı diyenlerden ramazanyurt ve bunun gibi arkadaşlar. Koskoca Madrid, yarım saat boyunca panikledi, top yapamadı, kendi yarısahasına çekildi.

Güntekin Onay son noktayı koydu zaten: Tur değil gurur gecesi !

Helal olsun Galatasaray. Adamsın Drogba

• Arkadaşlar maç sonunda Ronaldo'nun taraftarı alkışladığı bi an var. Görseli elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim. :)
  • ağlıyorum vallaha nasıl eleyemedik.
  • Arkadaşlar ben maçı sahada izleyenlerden biriydim. Hiçkimse kendini kandırmasın madrid sallamadı bilmem ne falan diye, gs karşısında saçmaladı madrid. Açık ve net söylüyorum şansına tur atladı madrid. Hele 3. golden sonra amatör takımlar gibi pas hataları yaptılar, oyundan düştüler vs. çok da uzatmaya gerek yok.

Ben şu ömrümde gsnin madridi titrettiğini gördüm ya bu beni kupa almış kadar sevindirdi. Ayrıca sonda yaptığımız asaletin bize yeter marşı da efsaneydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maç o kadar haksızlıkla karşılaştık ki . Sırf o yüzden şu anda tur gitti . 3 pozisyon vardı ilk maç ; biri kırmızı kartlık , diğeri penaltı ve diğeride penaltı olan . Hemde net penaltılar . Ortada ve görünür olanlardan .

Sizin için bir resim paylaşayım hatta . Bu günki maç ise zaten süperdi . Aslanlarım ; ilk golü attıkdan sonra reale top oynatmadılar . Real i Sanal yaptılar yeminle . Atak yapamaz oldular . Ronaldo topu bile ayağında tutamıyordu .

Drogbanın ve eboue nin süper golleri , Sabrinin süper ara pası ve şinonun 2 adamı tek hareketle bitirip golü atması zaten reale yetti . Bazı arkadaşlar rahat oynadı REEl dedi ama bir baksınlar maça ve adamların yüz ifadelerine . 10 kişi defansda kaldılar 2. yarı hep . Ronaldo Modric vs oyuncuların yüzleri muşmula oldu
     Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013

• Az önce mesaj attım ama forum developerlarının saçma sapan kod hataları yüzünden gitmedi mesajım. İyice içine ettiler forumun. Neyse.

Bir Beşiktaşlı olarak bir Galatasaraylıdan daha çok bağırdım, sevindim, heyecanlandım bu gece. Çünkü burada takımlar değil ülkeler yarışıyor. Elin İspanyolu bile tek bir ağızdan "bugün kötü/iyi oynadık" demesini biliyor. Çünkü birlik duygusu var.

Ama bizde, özellikle Fenerbahçeliler ezeli düşmanlığı uluslararası mecraya kadar taşımasını biliyorlar. Hepsi demiyorum, önemli bir kısmı.

Yahu, koskoca Real Madrid, evet. Adamlar 30 dakika tek kale oynattılar la bunları. 2 dakikada 2 gol buldular. Beğenmediğin Sabri maçı değiştiren adam oldu. "Boşa transfer ehehehe" dediğin Drogba - Sneijder maçın yıldızları oldu. "Amrabat'a verilen paraya yazık, adam top oynamayı unutmuş ehehe" dediğin adamın yaptığı ataklar, dribblinglerin haddi hesabı yok.

Sonra da gelip "3-1 den sonra rahattılar ehehe" dersen trollüğün dibini yapmış olursun.

İşte böyle ramazanyurt gibi asosyal kişiler, toplum içinde dikkat çekebilmek için bu yollara başvurabiliyor bazen. Yazık. Keşke kimse cevap vermeseydi de "benimle ilgileniyorlar" düşüncesine girmeseydi arkadaş.

Güntekin Onay son noktayı koydu: "Tur değil gurur gecesi"

Helal olsun Galatasaray. Adamsın Drogba. Ve Sabri Reyiz

Not: Şimdi ligde yenilin artık Avrupa dostluğu bitmiştir.

• Helal olsun , bir an için 2003 senesine gittim, " İlhan mansız gibi atamazlar mı ?" dedim. Şu ikinci yarıda ki azimi neden ilk yarıda da tam koymuyorsun ortaya. Neyse bu gurur hepimizin, Gelecek sezon ki şampiyonlar ligini iple çekiyorum. Şu hamiti de artık takımdan göndermek lazım, yeter !
  • Mutluluktan saçmalarım yazarsam maç yorumum 2'ye ayrılıyor biri kaldşflayhajsödtöhgs diğeri ise takımın banko 11 oyuncusu olması gereken oyuncular ;Drogba,Selçuk,Sneijder,Melo,Semih,Muslera,Dany,Amrabat,Eboue,,Burak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet şimdiden başlamışsınız dediklerimi uygulamaya. 1 sene yorulmadan bu galibiyeti dillendirirsiniz. adam sadece gazınızı almaya çalışmış siz olayı nerden anlamışsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hey yavrum

Ronaldo etrafında pervane olmuş. Reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hey yavrum

İki dev isim tek karede.
  • Az önce mesaj attım ama forum developerlarının saçma sapan kod hataları yüzünden gitmedi mesajım. İyice içine ettiler forumun. Neyse.

Bir Beşiktaşlı olarak bir Galatasaraylıdan daha çok bağırdım, sevindim, heyecanlandım bu gece. Çünkü burada takımlar değil ülkeler yarışıyor. Elin İspanyolu bile tek bir ağızdan "bugün kötü/iyi oynadık" demesini biliyor. Çünkü birlik duygusu var.

Ama bizde, özellikle Fenerbahçeliler ezeli düşmanlığı uluslararası mecraya kadar taşımasını biliyorlar. Hepsi demiyorum, önemli bir kısmı.

Yahu, koskoca Real Madrid, evet. Adamlar 30 dakika tek kale oynattılar la bunları. 2 dakikada 2 gol buldular. Beğenmediğin Sabri maçı değiştiren adam oldu. "Boşa transfer ehehehe" dediğin Drogba - Sneijder maçın yıldızları oldu. "Amrabat'a verilen paraya yazık, adam top oynamayı unutmuş ehehe" dediğin adamın yaptığı ataklar, dribblinglerin haddi hesabı yok.

Sonra da gelip "3-1 den sonra rahattılar ehehe" dersen trollüğün dibini yapmış olursun.

İşte böyle ramazanyurt gibi asosyal kişiler, toplum içinde dikkat çekebilmek için bu yollara başvurabiliyor bazen. Yazık. Keşke kimse cevap vermeseydi de "benimle ilgileniyorlar" düşüncesine girmeseydi arkadaş.

Güntekin Onay son noktayı koydu: "Tur değil gurur gecesi"

Helal olsun Galatasaray. Adamsın Drogba. Ve Sabri Reyiz

Not: Şimdi ligde yenilin artık Avrupa dostluğu bitmiştir.

• Galatasarayın 2 maçtada hakkı yendi bu çok bariz ortada bu resmen fifanın oyunu sanki biz kime istersek ona veririz der gibi
  • teşekkürler GALATASARAY
  • o şapkayı bulup çocuğa vermeleri lazım.

ronaldo'nun cep boyu resmen:)
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.