Bildirim
Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (66. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...
Çin de kuş gribi var diyollar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jaroo1
quote:
Orijinalden alıntı: akonay
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus
quote:
quote:
Ronaldonun golu %100 ofsayt
Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona
cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun
Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın
sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...
O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.
Kes sesini takımını alırım,Parkta top oynarsın sadriyle.
-
quote:
farketmediniz galiba 3-1 olduğunda bile RM rahattı. adamlar kasmadı bile. hele patates tarlası sahada koşmak bile istemediler. sizler neyin hayalini yaşıyorsunuz anlamak gerçekten güç. yok 400m dolarlık takımı yendik yok hapsettik bla bla bla. gerçekci olun biraz. sittin sene eleyemezsiniz bu takımı. şimdi başlarsınız ilk maçta şu olsaydı bu olsaydı vs. sanki öyle olsaydı RM armut toplayacaktı dimi :) bu galibiyet size 1 sene yeter artık, her konuda kendinizi bununla avutup durursunuz. bir şey olur hemen dersiniz biz RM yi yendik. tipik gs yani...
oha seninle yüz yüze konuşmayı çok isterdim.Buraya yazılamaz çünkü -
Drogba ne headshot attı la
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir an olur mu dedik şaka gibi, ilk maç daha farklı bitseydi neler olurdu neler... -
quote:
Orijinalden alıntı: MrDissident
Bu galibiyet kime gelsin biliyor musunuz?
Hani dün mü bu sabah mı konu açtılar ya, ronaldo boğaz sefasında, onlara yemek ısmarlıcaz, menemen yapacağız diyen ve bu tarz cümleler ile real madride destek olan beşiktaşlılar var ya, ha işte onlar, onlara gelsin bu galibiyet.
Ben Fenerbahçe'liyim. Ve izlerken, gurur duydum. Reale karşı 3-2 kazanmak başarıdır. Yada şöyle yazayım: REALİ RESMİ MAÇ İÇİN ÜLKEYE SOKMAK BAŞARIDIR.
Kesin şimdi birileri çıkıp real isteseydi 5 atardı diyenler çıkacak. E bana ne abi, isteseydi, atsaydı.
Galatasaray'ı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. ŞL maçı, bira, cips izlemek bir güzel ama ŞL maçını oynayanın bir Türk takımı olduğunu izlemek daha güzel.
Herkesi tebrik eder, kendi takımıma perşembe günü ve sonrası başarılar dilerim.
Umarım birgün Galatasaray-Fenerbahçe maçını şampiyonlar ligi müziği ile izleriz.
Not: tribünde bir tane pankart vardı tam okuyamadım ama şöyle yazıyordu "... olmayacak, o kupa birgün elimizde kalkacak" gibi birşey. Okuyan varsa söyleyebilir mi?
"şampiyonluk şarkısı yarım kalmayacak, o kupa bir gün ellerinizde kalkacak"
-
quote:
Orijinalden alıntı: duboisi
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ronaldonun golu %100 ofsayt
Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona
cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun
Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın
sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...
O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.
sana verecek çok cevap var ama sonra yöneticiler seni adam yerine koyup beni cezalandırırlar
o yüzden hadi bakalım fazla kokutmadan ortalığı toz ol burdan ergen çocuk
Biyerinden çatlayan belli oluyone diyecen ki .... oldugunu gormek bile yeter
bank asyaya düşecen gelmiş burada ötüyon.. adamda azıcık utanma olur... realli gelsin koçum sen sikletimiz değilsin...
Sen biyere düşersin(anladın orasını) biz düşmeyiz koç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
quote:
Yat abisi sen yat canım benim uykun gelmiş senin
boş boş konuşuyor işte onlarıda görücez
-
quote:
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: carter
Bir an olur mu dedik şaka gibi, ilk maç daha farklı bitseydi neler olurdu neler...
O hakem olmasaydı farklı olabilirdi ilk maç -
quote:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
quote:
Orijinalden alıntı: Lcn(R)
http://s14.directupload.net/images/130409/3f2egrfa.swf SABRİ
offff la sabri yerinde olsam çıkışta real otobüsüne molotof atardım
sabri ya iyi koştu ama bu akşam hakkını verelim
vallaha öyle. şahsen sabri fenerli olsa ben dalga geçenleri şikayet ederdim . gs'liler bizden daha çok dalga geçiyor aslında sarbi reyiz olayını bile onlar başlattı . bence çok telaşlı birisi o telaş sorununu çözse süper olur
-
Ne maçtı be Başkanına yönetimine oyuncusuna taraftarına hepsine bu duyguları yaşattıkları için teşekkür ediyorum
ama ofsayttan attığımız gol çok içimde kaldı içerilere doğru koştum topu görünce hayalimde kupayı falan görmüştüm ama geri geldiğimde bayrağı görrünce yıkıldım
neyse tebrikler Galatasaray tebrikler Türk futbolu
-
quote:
Orijinalden alıntı: slypent
quote:
Orijinalden alıntı: carter
Bir an olur mu dedik şaka gibi, ilk maç daha farklı bitseydi neler olurdu neler...
O hakem olmasaydı farklı olabilirdi ilk maç
Aynen ancak yapacak bir şey yok hocam. Real karşısında aldığımız galibiyet büyük bir başarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
quote:
Biri sunun uzerine su atsin kimle oynadigimizi gormedi sanirim
-
tebrikler gs. -
quote:
/>
Mou neden maç sonu 2. yarıda koktuk dedi acaba.Zevkten olsa gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grozny
quote:
Orijinalden alıntı: gar1diyan
quote:
Orijinalden alıntı: Grozny
quote:
Orijinalden alıntı: gar1diyan
GALATASARAY TURKIYEDIR o kadar.
fenerliler olarak bizde seviniyoruz şu an niye bok etmeye çalışıyorsunuzki ortalığı ? yazık günah ya..
Bok etmeye falan çalıştığım yok, aksini iddia ediyorsan bana kanıtlarında gel varsa Türkiye yi bundan daha iyi temsil edip dünya çapında yankı uyandıran kulübün çıksın, desteklemezsem o zaman bok ediyorsun dersin.
benim demek istediğimle senin cevabının ne alakası var? tovbe ya bu mantığınla seninle konuşmaya açlıştığım için özür dilerim sensin sen haklısın ...
Mesajımı alıntılayarak yazdığından ne çıkarmamı bekliyorsun, kafanda kurup kurup 3te1 ini yazıyorsun mana çıkarmamı bekliyorsun bu saatte zaten tartışmaya girmiycem Allah tovbelerini kabul etsin ins. hayırlı akşamlar.
-
Fenerlilerin destegine ihtiyacimiz yok hadi siz kendi isinize bakin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X