Şimdi Ara

Şampiyonlar Paketi Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben Saturn kampanyasında 1 Yıllık HD + Giriş Paketi + 2 Keyif paketi satın aldım (170 TL) ve ilk Digitürk üyeliğim oldu. 3 Eylül tarihine kadar Lig Tv ücretsiz olarak izledim.

Yukarıda belirttiğim duruma göre; Şampiyonlar paketini yada Taraftar paketini, aylık fatura gelmeden peşin olarak 1 yıllık olarak ilave etmek istiyorum. Bana kredi kartı kampanyası vb.. kampanyalarla en uygun olarak Şampiyonlar paketini yada Taraftar paketini hangi fiyata ve nasıl alabileceğim konusunda fikirlerinizi iletmenizi rica ederim.

Ayrıca alacağım pakete ilave olarak verilebilecek hediyeler konusunda da bilgi bekliyorum. Örneğin; yıl sonuna kadar sporextra paketi hediye gibi..

Not: Kesinlikle eve fatura gelmesini istemiyorum. 1 yıllık tutarın Kredi kartımdan çekilip 10-12 taksit olmasını istiyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_gunayy -- 11 Eylül 2013; 15:15:45 >

• Arkadaşlar bana fikir verebilecek biri yok mudur? Derbiyi izlemek için açtırmak istiyorum bugün yarın..
  • Şu an ki fiyatlar hakkında pek fazla bilgim yok ama taraftar paketi yerine şampiyonlar paketi maç izleyen kişiler için daha iyi olur diye düşünüyorum. İki paket arasındaki fiyat farkı da 5 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 5 TL fazla vererek şampiyonlar paketi daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.