Şimdi Ara

Şampiyonluk Yarışındaki Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 4-5 haftadır kafaya oynayan takımların maçlarını izlediğimde sanki şampiyonluk yarışı başakşehir,galatasaray ve beşiktaş arasında geçicekmiş gibi geliyor.Özellikle bu transfer dönemindeki hamleleri görünce başakşehir şuanda favori durumda benim için.Sadece ligde oynayacaklar,sakatlık vs bişey olmazsa ve derbileri kazanırlarsa kesin şampiyon olurlar.2. sıraya ben Galatasaray'ı koyuyorum şimdilik.Takımın sol beki yok ayrıca Ndiayenin yokluğunu hissederiz diye düşünüyorum.

• Şampiyonluk yarışını değil Galatasaray'ın şampiyonluğunu izleyeceğiz. Diğerleri 2.lik için yarışacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener gitti, Beşiktaş hala potads süpriz yapabilir. Başakşehir bi süre sonra patlar zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Şampiyonluk yarışını değil Galatasaray'ın şampiyonluğunu izleyeceğiz. Diğerleri 2.lik için yarışacak.

Atıp tutmakla olmuyo ki o işler kardeş.Bize done lazım,biraz bilgi lazım :) Benim gözlemlerim sonucu yürüttüğüm tahmide 1.favorim Başakşehir 2.Galatasaray
  • Başakşehir ve Fenerbahce yarışır. Fatih Terim balı devam ederse gs 3.olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Başakşehir ve Fenerbahce yarışır. Fatih Terim balı devam ederse gs 3.olur

Bu sezon Galatasaray'ın fenerbahçenin gerisinde kalıcağına inanıyosun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Şampiyonluk yarışını değil Galatasaray'ın şampiyonluğunu izleyeceğiz. Diğerleri 2.lik için yarışacak.

Atıp tutmakla olmuyo ki o işler kardeş.Bize done lazım,biraz bilgi lazım :) Benim gözlemlerim sonucu yürüttüğüm tahmide 1.favorim Başakşehir 2.Galatasaray

Atıp tutmakla değil Fatih Terim'le oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edizgega kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe karabük konya maçlarını kazanırsa öyle olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Fenerbahçe karabük konya maçlarını kazanırsa öyle olacak.

Galatasaray,sezon sonunda fenerbahçenin önünde bitirir ligi diyorum ben.Var mısın iddaaya :) Forma atkı ne istersen artık
  • Fener ve biz yarışacağız. bjk için 3 lük en üst konum olur..
  • 21. şampiyonluk hayırlı olsun 2. lik mücadelesi çetin geçecek.
  • Bütün derbileri kazanırsak kesin şampiyonuz. Dört takımın potada olduğu bugünlerde derbileri en az kayıpla geçen takım şampiyon olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray ile besiktas arasinda, oyle bir takimin farki acip yuruyecegi degil son haftaya kadar cekismeli birbirine yakin puanlarla bitirecekleri bir yaris olur. bence basaksehir , ilk yaridaki gibi beklenmedik puan kayiplari yasayacak ve yaristan kopacak.

• Fener şampiyon olamaz ama şampiyonu belirler .

Geçen sene belediyeyi yaktığı gibi , oynayacağı derbiler de birini potanın dışına çeker .
  • Başakşehir, deplasmanlarda taraftar sıkıntısı çekerek yarıştan düşecektir. Anadolu takımlarına olmasa da, İstanbul takımlarına böyle olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evvela şampiyonu Galatasarayın derbi performansı belirleyecektir.

En istekli camia Galatasaray yönetim,futbolcu,taraftar olarak Ndiayenin gidişi,sol beksiz oynamamız,bir çok mevkide alternatifsiz olmamız en zayıf tarafımız.Ancak futbolcularımız ve teknik heyetimizin kalitesi ve hırsı bizi kilit sakatlıklar ve cezalar olmadığı sürece şampiyonluğa taşıyacaktır.İlk yarıda bjk,fb,ts,başakşehirden 4 maçta 1 puan aldık.Şimdi fener hariç tüm maçlar içeride.İkinci yarı 6 veya üzeri puan alırsak şampiyon oluruz.

Başakşehir istikrarlı ve güçlü bir takım.İlk 11,yedek kulübesi olarak şampiyonluğa oynamaya gayet müsait bir kadro.Ayrıca siyasi bir desteği olduğu da bariz.Bir de o kadar kurnazlar ki para getirisi yok diye uefadan,kupadan elendiler.Sırf bu yüzden fb,bjknin bunlar yerine şampiyon olmasını daha fazla isterim.

Beşiktaş son 2 senenin şampiyonu istekli oldukları zaman gerçekten üst seviye futbol oynayabiliyorlar.Ancak istikrarları bitti.Bilic döneminden başlayan kemik kadro gelişe gelişe son 2 senedir meyvesini yediler.Şampiyonlar liginde başarılı oldular bence yeterince doydular.Bu sene gerek ilk yarıdaki kayıpları gerek münih öncesi sonrası yaşayacakları maç ve mental yorgunluklarla 2.liğe odaklanıp şl elemeleri için uğraşacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe bana göre en zayıf ihtimal yine de her ikinci yarı olduğu gibi arkadan ittirilerek yarışın sonuna kadar gelecektir.Yönetimleri ikiye bölünmüş durumda,sahada teknik heyet-futbolcu küskünlüğü varken fenerin şampiyonluk şansı çok zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mRcan. -- 29 Ocak 2018; 2:7:41 >

• Başakşehir ve Beşiktaş arasında geçer bence...

Galatasaray maçlarını kazansada çok pozisyon veriyor ve kaleye gelen topların çoğunu içeri almasıyla meşhur iki kaleciden birine sahipler (Diğeri de bizim Onur)...Hoca değişikliğinden mütevellit ligin başındaki gibi bir rüzgar var şimdilik ama çok sürmez...

Fenerbahçe ise Aykut yüzünden şampiyon olamaz...

Trabzonspor ise defansı ve kalecisi yüzünden Kayseri, Göztepe, Sivas üçlüsüyle anca yarışır...

Başakşehir son ana kadar heyecan yaratmak için üst sıralarda tutulur, sonlara doğru hakem hatası şu bu nedenlerle aşağı itilir...

Beşiktaş forvet sıkıntısını çözdü, bayerne elendikten sonra lige asılırlar...
  • Fener patlamadi.Patlamaya en yakin takim besiktas.Fenerin basaki durdurmasi gerekiyor yani deplasmanda yenmeli yada berabere bitmeli.Yenerse yarisi sonuna kadar goturur zaten.

Trabzon patladi zaten,besiktas patlayacak o fiksturden sag cikamaz sivasi gecersek onumuz acik.
  • Hakem etkisi olmaz ise başakşehir alır gibi hakem etkisi ile galatasaray başakşehir beşiktaş arasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray-başakşehir arasında geçecek gibi gözüküyor.
    bayern maçları beşiktaşı kötü dağıtacak gibi gözüküyor. çok kırılganlar. şampiyonlar ligi dönemi hep sıkıntılı oldu.
    fenerbahçe şampiyon olacak bir oyun oynamıyor. yine de son 4-5 haftaya kadar 1-0 2-1 gibi skorlarla gelebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 31 Ocak 2018; 14:38:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.