Şimdi Ara

samsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakkında tecavuz hırsızlık uyusturucu vs herseyde 1. il oldugu soylenıyor. 19 mayıs üniv düşünüyordum bu sebepten cok kararsz kaldım. Bilgisi olan orda okuyan vs kişilerden yardm alabılırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smy_18 -- 10 Haziran 2012; 1:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smy_18

hakkında tecavuz hırsızlık uyusturucu vs herseyde 1. il oldugu soylenıyor. 19 mayıs üniv düşünüyordum bu sebepten cok kararsz kaldım. Bilgisi olan orda okuyan vs kişilerden yardm alabılırmıyım

adın simay ve 18 yaşında bir bayansın sanırım bak sana geçen yaşadığım bir olayı anlatayım
    geçen yolda gidiyorum hatunun biri ama çok çok taş yani hot acayip derecede direk gittim yanına
    -merhaba güzelim
    --ne diyosun sen ya
    -seni kesiyorum 1 saattir
    --yeter kaybol

bu diyaloglar geçti aramızda 2 saniye sonrada yan tarafta kamyon yaya geçidine girdi yani çıkartman gereken ders ben kıza sulanmasaydım kız o yaya geçitinde ölücekti burdan pay çıkart ve hak ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendikitabım

quote:

hakkında tecavuz hırsızlık uyusturucu vs herseyde 1. il oldugu soylenıyor. 19 mayıs üniv düşünüyordum bu sebepten cok kararsz kaldım. Bilgisi olan orda okuyan vs kişilerden yardm alabılırmıyım

adın simay ve 18 yaşında bir bayansın sanırım bak sana geçen yaşadığım bir olayı anlatayım
    geçen yolda gidiyorum hatunun biri ama çok çok taş yani hot acayip derecede direk gittim yanına
    -merhaba güzelim
    --ne diyosun sen ya
    --yeter kaybol

bu diyaloglar geçti aramızda 2 saniye sonrada yan tarafta kamyon yaya geçidine girdi yani çıkartman gereken ders ben kıza sulanmasaydım kız o yaya geçitinde ölücekti burdan pay çıkart ve hak ver

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -öglena- -- 10 Haziran 2012; 3:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendikitabım

quote:

-merhaba güzelim
    --ne diyosun sen ya
    --yeter kaybol

bu kadar faydalı bir bilgi anca dh de bulunabilirdi.

• quote:

Asılsız bir iddia.. Samsunlu değilim ancak 5 yıldır Samsun'da yaşıyorum.. Böyle bir olayla ne karşılaştım ne de duydum.. Ancak insanları kabadır,agresiftir.. Çok dik gitmeyeceksin.. Onun haricinde kimse kimseye karısmaz pek burada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.