Şimdi Ara

samsun 907i 2.2mp nasıl bir kameradır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 907i nasıl bir kamera (fiyatı 599ytl) lütfen kullanan biri yorum yapsın. almayı
    düşünüyorum ancak hiçbir yerde yorumu yok. kamera satan yerler samsungu kötülüyorlar.
    cihaz fiyat olarak çok uygun geldi bana ancak biraz soğudum. kullanan birisinden
    gece performansı, düşük ışık performansı, pil dayanma süresi, kapalı alanda çekim, resim çekimi
    gibi konularda bilgi bekliyorum.

• kötülemekte ne derece tutarlılar,bilemiyorum ama,
    sana önerim:
    1.sony
    2.panasonic
    3.canon
    marka olarak bunların arasından kendi bütçene en uyumlu olanını tercih edebilirsin:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanmv800

bunu bir bak bakalım,ucuz ve bütçene yakın...

kolay gelsin..
  • arkadaşlar teknosada 907i orjinal kalmamış sadece teşhir ürünü vardı ve kullanımı biraz zor gibi geldi
    bana. zoom tuşunun çubuk şeklinde değildi de alttaki plastikle sürtünüyordu o yüzden.
    vp-d363 sd karta çekim yapabilmesi + zoom tuşunun çubuk şeklinde olmasıyla daha
    pratik bir kullanıma sahipti. ancak kalite olarak arkadaşın tavsiyesi olan
    sony, panasonic, canon daha iyi sanırım. nietzche ye ilgilendiği için teşekkür ederim.
    teknosadaki yetkililer bu dvd'e direk yazan makineleri öve öve bitiremiyorlar. şunu savunuyorlar: bilgisayara görüntüyü aktarırken çok kayıp oluyor ve bu mini dv kameralar sadece 640*480 çözünürlükte kayıt yapıyorlar yani vcd nin en üst kalitesi ama dvd'e kayıt yapanlar orjinal dvd kalitesinde direk kayıt yaptıklarından kayıp çok daha az oluyor ıvır zıvır... sanırım yalan hepsi ama yine de öyle ballandırdı ki bu gidişle beko bayisinden taksitle sonyDVD205 alacağım galiba.
    gerçi bir korkumda bu kadar para verip ilerde blu-ray diske yazanlar çıkınca aldığım
    makinanın çok eski kalması. bu yüzden az paraya şimdilik işimi görecek bir makina
    almayı hala düşünüyorum. şimdi de kafaya samsung vp-d363 ü taktım. bunu bilen varsa lütfen
    yorum yazsın. tek merak ettiğim renkler orjinal mi? ya da üzerinde mavi veya yeşil veya kırmızı veya beyaz bir perde var gibi mi gözüküyor. bekonun sony dvd105 modelini 1milyara 7 taksit yapması da şimdi baya cazip göründü. arkadaşlar her yeni düşüncemi bu mesajıma ekliyorum. derli toplu olsun diye. şimdi samsung vp-d363 ve sony dvd105 e yoğunlaştım. birini alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 31 Mayıs 2006; 0:18:08 >

• sonunda sony dvd105 aldım. çok süper alet. herkese tavsiye ederim verilen paranın hakkını veriyor.
  • Bu fiyata nerede var ki???

quote:

Orjinalden alıntı: neshter35

samsung 907i nasıl bir kamera (fiyatı 599ytl) lütfen kullanan biri yorum yapsın. almayı
    düşünüyorum ancak hiçbir yerde yorumu yok. kamera satan yerler samsungu kötülüyorlar.
    cihaz fiyat olarak çok uygun geldi bana ancak biraz soğudum. kullanan birisinden
    gece performansı, düşük ışık performansı, pil dayanma süresi, kapalı alanda çekim, resim çekimi
    gibi konularda bilgi bekliyorum.
  • samsung 907i teknosada 599milyondan satılmış ve bitmiş şimdi ellerinde sadece teşhir ürünleri var. ona da gittim baktım (izmir park bornova teknosa bayisine) alınacak durumda değildi. vaktini doldurmuştu. neyse sonra bimin samsung 353i modeline odaklandım gittiğimde kalmamıştı. sony dvd105e modeli bekonun internet sayfasında 1049 ytl gibi bi fiyata 7 taksit gözüküyordu, sayfa güncellenmemiş. bayiye gittiğimde fiyat daha yüksek çıktı. neyse sonuç olarak bir beko bayisinden dvd105e 1075 ytl nakit olarak aldım. şimdi kullanıyorum. çekim kalitesinden çok memnunum. hani minidv olsaydı daha mı iyi olurdu diye hiç düşünmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.