Şimdi Ara

Samsun-Artvin arası Doğu Karadeniz Turu için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Malumunuz üzere 23 Nisan salı gününe geliyor.Bende bunu fırsat bilip 20-23 Nisan arası Konya'dan yola çıkıp Samsun-Artvin arası tur yapmak istiyorum.Nereleri gezmeliyim planım nasıl olmalı?Eğer böyle bir gezi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar.

• trabzon boztepe, Atatürk köşkü, ayasofya müzesi, uzungöl, sümela. rize ayder yaylası.

son olarak paris'i değil Artvin'i görmeden ölme diyorum giderken depoyu batum'da doldurun. sahilden sağa ayrılınca ilk ilçe borçka. borçka'da karagöl'e gidin. macahel köyünün de görülmesi lazım. sonrasında şavşat'a doğru ilerleyin. şavşat'ta yine karagöl'ü ziyaret edebilirsiniz. ayrıca tibet kilisesi'ne de gidin.

arazi aracınız varsa gidin de gidin ama normal bir binek araçla fazla zorlamayın veya bir araç tutun daha ileriye gitmek için. tibet kilise'sinin yolu çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 25 Şubat 2013; 23:29:08 >
  • Cihan'ın geçen seneki konusunun linkini veriyim.
    Benim de detaylı bir mesajım mevcut

http://forum.donanimhaber.com/m_59871918/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59871918
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar iyi günler.Malumunuz üzere 23 Nisan salı gününe geliyor.Bende bunu fırsat bilip 20-23 Nisan arası Konya'dan yola çıkıp Samsun-Artvin arası tur yapmak istiyorum.Nereleri gezmeliyim planım nasıl olmalı?Eğer böyle bir gezi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar.

Konyalısınız heralde hocam?

Yemeği yolda kendiniz yaparak yemeyi sevdiğinizi varsayarak ve aynı yolu çok gitmiş birisi olarak,

Yol uzun olduğu için sabah erkenden çıkmanız lazım, Samsuna varmadan havza da çok güzel ve mükemmel doğası olan bir piknik alanı var, kimse olmuyor genelde, orada güzelce mangalınızı yapıp yemeği yiyebilirsiniz. Samsun tarafını çok bilmiyorum ama Ordu'da mutlaka boztepeye çıkın. Trabzon'da yolunuzu biraz uzatır ama Uzungöle mutlaka gidin. Artvin'de ise Karagöl var çok güzel ama yolu çok kötü. Fazla birşey yazmadim çünkü zaten 24 saatiniz nerdeyse yola gider, bunun uykusu dinlenmesi var, geriye kalan vakitte buralara bile zor gidip tadınız çıkarırsınız.

• Samsuna gelmeden çakallı diye bir yer var menemeni cok meshurdur zaten gelince anlarsiniz.

Ayrica Merzifondan(Çorumdan sonra gelen küçük bir ilçe) geçersiniz çok güzel Osmanlı Mutfağı var Topuz Kebabı mutlaka yemelisiniz.

bknz:www.bedestenosmanli.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihceylan93 -- 26 Şubat 2013; 0:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın vs Çanakkale vs Muğla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.