Şimdi Ara

samsun galaksi s3 için bluetooth kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Nokia BH-503 tarzı kulaklık almak istiyorum ama nereden bulacagımı veya hangi marka alacagımı bilmedim ayrıca Nokia BH-503 alsam s3 le kullanabilirmiyim ?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

arkadaşlar Nokia BH-503 tarzı kulaklık almak istiyorum ama nereden bulacagımı veya hangi marka alacagımı bilmedim ayrıca Nokia BH-503 alsam s3 le kullanabilirmiyim ?

teşekkürler.

Güzel konu olmuş hocam.bende iyi bulursam alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

arkadaşlar Nokia BH-503 tarzı kulaklık almak istiyorum ama nereden bulacagımı veya hangi marka alacagımı bilmedim ayrıca Nokia BH-503 alsam s3 le kullanabilirmiyim ?

teşekkürler.

eğer yanlız telefon konuşmaları için alacaksanız motorola h790 müzik dinlemekte istiyorum diyorsanız samsung hs3000...eğer tek kulaklıklı olsun diğerleri gibi ajan gibi ortada dolaşmayayım diyorsanız samsung hm1500..hepsini kullandım..samsunglar normal kulaklıklar gibi kablolu olduğundan arızalandı..hs 3000 in klipsi koptu..şimdi motorolayı kullanıyorum çok memnunum..eğer dikkatli kullanıcı iseniz hepsi birbirinden güzel derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gececi4337

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

teşekkürler.

eğer yanlız telefon konuşmaları için alacaksanız motorola h790 müzik dinlemekte istiyorum diyorsanız samsung hs3000...eğer tek kulaklıklı olsun diğerleri gibi ajan gibi ortada dolaşmayayım diyorsanız samsung hm1500..hepsini kullandım..samsunglar normal kulaklıklar gibi kablolu olduğundan arızalandı..hs 3000 in klipsi koptu..şimdi motorolayı kullanıyorum çok memnunum..eğer dikkatli kullanıcı iseniz hepsi birbirinden güzel derim..

hocam asıl benim istediğimin türü direk kulağı saran bi model dün dolmuşta gelirken bi çocugun kulagında gördüm s2 vardı çocukta BH-503 e çok benziyodu kulaklık , ama tam o olup olmadığından emin olmadığım için samsung için BH-503 e benziyen kulaklık varmıdır diye sormak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.