Şimdi Ara

Samsun Galaxy s2 Alıcam Yardımcı olurmusunz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet ben samsung gs2 almayı düşünüyorum yakın zamanda :) alıcağım yerde adam bana aldığınızda burda yükleme yapabiliyoruz falan dedi aklımı kurcalayıp durdu bu soru ilk önce kendi kendime başta dedim hadi be sende ne kadar zor olucak açıcam biticek falan diyordum ama biraz düşününcede bu yükleme nasıl bir şey zor mu? ilk açılıştan bahsediyorum :) sonra telefona yükliceğim güncellemeler ne derece zorluk çıkarır yani bilgisayara usbyi takıp hemen güncelleyebilirmiyim.Root olayı samsungun güncellemesimi yoksa bir hackliyormuyuz ? Root yüklemesini izlemiştim internetten adam bişeylere bastı açılmadan önce işte yazılar falan geldi evet hayırı işaretleyip geçti uzun lafın kısası bu yüklemeler böylemi ?(güncellemelerden bahsediyorum)
    google storeden aldığımız paralı uygulamaların parası hattanmı kesiliyor yoksa kredi kartı falan mı istiyor birde teli fabrika ayarlarına geri aldık diyelim bu uygulamaları tekrar yükliye biliyormuyuz yoksa tekrar paramı veriyoruz ? şimdilik aklıma gelenler bunlar yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki soruların %70 ini cevaplamış olursunuz :D biliyorum çok uzun oldu ama daha kısa yoluda yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridesg -- 13 Haziran 2012; 18:03:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.