Şimdi Ara

Samsun galaxy s3 yurt dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2 hafta içinde telefon alacağım ama aklıma takılan sorular var. Geçen sene arkadaşım yurt dışı sıfır s3 aldı garantisiz olarak ve bir problem yaşamadığını söyledi. Ama ben, yurtdışı garantisiz ve 2. El alacağım fiyatı ise 700-800 tl. Sizce böyle bir cihaz sorun çıkarır mı?, imei kaydı gibi yorucu, baş ağrıtıcı olaylar yaşar mıyım? Bu sorulardan dolayı biraz tedirgin oldum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... İyi forumlar..

• hocam 700-800 değilde 100 tl falan daha veririm dersen 900 tl ye falan ikinci el forumdan alabilirsin hem kafan rahat olur. İmei kaydı falan hiç uğraşma
  • Hocam tamamı nakit değil kredi kartıda kullancağım için mecbur mağazadan almak durumundayım yoksa dediğiniz gibi bireysel alışverişe yönelecektim. Alsam bozuk çıkma durumu veya imei düşme sorunu olur mu ? Temiz bulursam arıza verme olasılığı nasıldır ?
  • Arkadaşlar yokmu bilgisi olan
  • Bende GG den aldım Kayıtlıydı ama şimdi telefonda donma sorunu yaşıyorum
    Paralel ithalat aldığım için bir beklentim :S

Sen sen ol KVK genpa

Başarısız tel alma :)
  • kesinlikle alma ben aldım bir yıl imei garantisi verdi adam mağazada - üç ay sonra kapandı tel gittim dedim böyle böyle diyoki artık yapamıyoruz ne yapabilirim git imei çaktır, dedim o zaman geri al telefonu bu sefer 400 tl veriyim diyo küfürü bastım çıktım imei çakan adamda çok eski bi rom yüklerim sonrada daha romu değiştiremezsin diyo şimdi telefon duruyo öyle mp3 player gibi yurtdışına çıkan birini bulabilirsem pasaporta kaydettircem yine 125 tl gitcek

yani paranla rezil olmak istiyorsan al
  • Ben bukadar sorun olduğunu bilmiyordum ozaman türkiye cihazlarına yönelicez mecburen. Yardımlarınız için çok teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin de imei çaktırma pasaport kaydı yaptır benim gibi yalnız ek 100 tl gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Bende GG den aldım Kayıtlıydı ama şimdi telefonda donma sorunu yaşıyorum

Sen sen ol KVK genpa

hocam bende paralel ithalat s3 var bir problem yaşamıyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

quote:

Sen sen ol KVK genpa

İlerde yaşarsan donma vb sorunlar gibi paralel ithalat karşılamaz :D

Ben süs gibi görüyorum paralel ithalatı.
  • Kendin halledemiyeceğin sorunlar da servis zaten para istiyor istemediklerini de ben kendim halledebiliyorum garanti çok mühim değil çok çok önemli bir şey olursa yurt dışında baktırırsın kasko tarzı bir şeyler vardı onlar iyi aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Kendin halledemiyeceğin sorunlar da servis zaten para istiyor istemediklerini de ben kendim halledebiliyorum garanti çok mühim değil çok çok önemli bir şey olursa yurt dışında baktırırsın kasko tarzı bir şeyler vardı onlar iyi aslında

Valla hocam arkadaşımda kullanıyor ama o cihazı sıfırken aldı yurtdışı, ben bir sorun yaşamadım dedi. Arkadaşlar bulaşma diyince tecrübelerinden dolayı içime kurt düştü şimdide sen birşey olmaz dedin kafam iyice bulandı =) Benim aklıma takılan ikinci el olduğu için arıza vermesi, sıfır olsa sormadan alırım. Şimdi bulabilirsem temiz 2. El ve yurt dışı garantisiz bi sorun yaşar mıyım ? Adam temiz diye giydirirde sonradan sorun çıkarsa daha kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Alabilirsin de imei çaktırma pasaport kaydı yaptır benim gibi yalnız ek 100 tl gidiyo

Kardeşim sen cihazı sıfır mı aldın yoksa ikinci el miydi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

quote:

Sen sen ol KVK genpa

İlerde yaşarsan donma vb sorunlar gibi paralel ithalat karşılamaz :D

Ben süs gibi görüyorum paralel ithalatı.

doğru diyorsun hocamda en azından yurt içi cihazı yani

• imeil atilan s3 her türlü güncelleme stok custom rom kurulabiliyor sebeke problemi oluşuyor onuda ariza patch gibi bir apk ile duzeltiliyor her turlu romu guncellemeyi kurabiliyorum bence sorun olmaz bu işler zaten cok basit garantili alsanda birzaman sonra rom yuklemeden duramazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

imeil atilan s3 her türlü güncelleme stok custom rom kurulabiliyor sebeke problemi oluşuyor onuda ariza patch gibi bir apk ile duzeltiliyor her turlu romu guncellemeyi kurabiliyorum bence sorun olmaz bu işler zaten cok basit garantili alsanda birzaman sonra rom yuklemeden duramazsin

hocam bende yurtdışı s3 var imei kayıtlı odinle güncelleme yaptım hat gitti arıza patchle halletim onuda çok şükür telefonda romda var ama ne işe yarıyor bilmiyorum tam olarak nasıl kullanıcam onu iphone da jb yapmıştım pes fifa kurmuştum ama bu s3 te nasıl yapıcam telefonum rom lu ?
  • Faturasız ürüne bulaşmayın açık ve net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

imeil atilan s3 her türlü güncelleme stok custom rom kurulabiliyor sebeke problemi oluşuyor onuda ariza patch gibi bir apk ile duzeltiliyor her turlu romu guncellemeyi kurabiliyorum bence sorun olmaz bu işler zaten cok basit garantili alsanda birzaman sonra rom yuklemeden duramazsin

4.2 de kuruluyor mu, ben sadece 4.1 de çalışıyor biliyorum, birde hangi Romu önerirsin acaba ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Faturasız ürüne bulaşmayın açık ve net

Hocam faturalı yurt dışı olursa ne önerirsin sonuçta yarı yarıya fiyat 700 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksir_33

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Faturasız ürüne bulaşmayın açık ve net

Hocam faturalı yurt dışı olursa ne önerirsin sonuçta yarı yarıya fiyat 700 tl.

Faturali derken tr faturasini kastediyorum
    Pasaport kaydı kazikcisi çok ben de mağdur oldum bulasmayin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.