Şimdi Ara

Samsun Malatya Trabzon ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Say 11k geldi. Tıp yazacağım listemde bu üç okulu bir türlü sıralayamadım. Kocaelide yaşıyorum ve kocaeliden sonra bu üçünden hangisini yazsam gelir gibi duruyor. Özellikle bu şehirlerde yaşayanlar geri dönebilirse faydalı olur.

• Tartışmaya kapalı samsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsun gelir mi bilmiyorum ama bence kesinlikle samsunu yazmalısın.
    Şehir bence baya güzel ben yarışmaya gitmiştim 3 4 gün oradaydık. Oldukça sosyaldi ve insanları gayet medeni idi. Avm ler kafeler bowling salonları yüzme havuzları aklına ne geliyorsa var ztn orada. Benim gördüğüm kadarıyla şehir bakımı da çok iyiydi artık yarışma olduğu için özel çalışma mı yaptılar da öyleydi bilmiyorum(uluslararası yarışmaydı).
    Ulaşımı falan da iyiydi tramvay ztn neredeyse her yere ulaşıyor. Kampüsü falan da var ztn denize yakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada 11k için Bolu vs. yazacak olanlar olabilir. İleride ABD ve Kanada durumları için sadece TEPDAD akreditasyonu olan yerleri yazacağım.

• Malatya harici ikisine bak hocam. Gidebiliyorsan daha hos olur 6 senen gececek orda. Ben trabzon derdim ama arkadaslar samsunu övmüş baya , bu kadar bilmiyordum ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsun direkt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsun olmadı trakya.
    Ulkede sehirden dolayi yazilmayacak fakultelerin basinda trabzon erciyes ve malatya gelir.
    Rizeli olarak rizeyi saymıyorum bile o banko zaten (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.