Bildirim
Samsun Malatya Trabzon ??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tartışmaya kapalı samsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsun gelir mi bilmiyorum ama bence kesinlikle samsunu yazmalısın.
Şehir bence baya güzel ben yarışmaya gitmiştim 3 4 gün oradaydık. Oldukça sosyaldi ve insanları gayet medeni idi. Avm ler kafeler bowling salonları yüzme havuzları aklına ne geliyorsa var ztn orada. Benim gördüğüm kadarıyla şehir bakımı da çok iyiydi artık yarışma olduğu için özel çalışma mı yaptılar da öyleydi bilmiyorum(uluslararası yarışmaydı).
Ulaşımı falan da iyiydi tramvay ztn neredeyse her yere ulaşıyor. Kampüsü falan da var ztn denize yakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada 11k için Bolu vs. yazacak olanlar olabilir. İleride ABD ve Kanada durumları için sadece TEPDAD akreditasyonu olan yerleri yazacağım.
-
Malatya harici ikisine bak hocam. Gidebiliyorsan daha hos olur 6 senen gececek orda. Ben trabzon derdim ama arkadaslar samsunu övmüş baya , bu kadar bilmiyordum ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsun direkt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsun olmadı trakya.
Ulkede sehirden dolayi yazilmayacak fakultelerin basinda trabzon erciyes ve malatya gelir.
Rizeli olarak rizeyi saymıyorum bile o banko zaten (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tartışmaya kapalı samsun.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X