Samsun'un İlkadım, Atakum, Canik gibi merkez ilçelerinde alabileceğim en yüksek fiber internet hızı nedir? 100 mbps donwload 20-100 arası upload mümkün mü? TurkNet, Superonline, Türk Telekom herhangi biri olur fark etmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostArrow -- 17 Kasım 2021; 13:7:58 > |
Samsun Merkez Mahallelerinde Fiber İnternet Hızları
-
-
Merhaba, tam adres bilginizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşabilirseniz altyapınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Forumda Samunda yaşayan ve yüksek hızda sorunsuz şekilde fiber internet kullanan birileri varsa onlara danışmak istedim, ona göre bir eve taşınacağım. Yani ortada bir adres yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostArrow -- 19 Kasım 2021; 9:42:10 > -
Samsun'da yaşayan konuyla ilgili bilgi sahibi kişiler, bu konuyu 1 yıl sonra bile farketse bildiklerini lütfen paylaşsınlar. Acelem yok.
-
Bafra'dayım, Türk Telekom alt yapısı üzerinden Millenicom'dan fiber hizmeti alıyorum. Paket 100 download, 8 upload. Ama aldığım hız ortalama 110 - 130 download 10 upload. Samsun Turkcell'e pingim 10-12 civarında
-
Hiç fena değil. Teşekkürler bilgi için.
Samsun'da bu hızlara ulaşan başka birileri varsa lütfen paylaşsınlar.
-
Örneğin beğendiğiniz bir ev vardır, o evin adresini aşağıdaki adreslere yazın, oradan teyit edebilirsiniz mevcut hızın durumunu.
www.milleni.com.trİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulamagöknet İletİşİm a.ş.İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Aralık 2021; 13:22:2 >
-
8mbit üzeri uploadı alamazsın.
Benzer içerikler
- türknet whatsapp
- pon ışığı yanmıyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- vae fiber modem
- ev interneti başka operatöre taşıma
- türk telekom port açma ücreti
- en hızlı internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- internetim çok yavaş
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X