Şimdi Ara

samsun s7 mi? İphone SE 64 GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuana kadar android olarak en beğendiğim marka samsung İphone ise bambaşka şuan için 1.5 seneden fazladır iphone 6 16 gb kullanıcısıyım performansıdan gayet memnunum fakat gerek hafıza olsun gerek market olsun birazcık sıkıldım diye bilirim android market baya bi çöplük ama ayıklarsan iyi şeyler çıkartırım diye düşünüyorum birde standart bilgisayar olarak acer kullanıyorum o nedenle samsung pc den aktarım yapma konusunda birazda iyi gibi sizin önerileriniz ne iphone se mi alayım samsung s7 mi kamera bakımından kesinlikle iphone daha iyi geliyo özellikle videolarda filan ama bilemiyorum.android markette birçok şey ücretsiz ücretide geçtim mesela acr var ses kayıt programı ben onu kullanmak istiyorum ama iphone'DA aynı program yok hatta bu uygulamanın yanına yaklaşabilecek bir uygulama bile yok app storeda saçma sapan 1 dakikalık yalnızca senin aradığın yerlerde var bu nedenle yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler

• Çöplük demek ne demek ya yazıyorsum en üstte orjinali çıkıyor indiriyorsun. Ben SE alıcam ama S7 alacak param olmadığı için. 2. El s7 ler bile bana pahalı geliyor yoksa affetmezdim. Yapıştır S7 geç. Bi S7 incelemesi izle bi SE aynı kanaldan youtube da aradaki teknoloji farkını anlayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske duzgun bir Türkçe ile yazsaydinizda tam derdinizi anlasaydik. Dev bir paragrafdan ziyade anlasilir bolumler seklinde mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba Samsung s7 hassas olduğu kadar iyi bir telefondur parasının hakkını veriyor.Iphone se ye gelince s7nin yanında değeri yok.

• İphoneden sıkıldım diyorsun baska bir iphone alsammi diye soruyorsun bence s7 guzel, bende telefon alacam note 5 ile iphone 6 arasinda kaldim sence hangisini alsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

keske duzgun bir Türkçe ile yazsaydinizda tam derdinizi anlasaydik. Dev bir paragrafdan ziyade anlasilir bolumler seklinde mesela

derdimi anlamak için başlık bile yeterliydi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemlu

İphoneden sıkıldım diyorsun baska bir iphone alsammi diye soruyorsun bence s7 guzel, bende telefon alacam note 5 ile iphone 6 arasinda kaldim sence hangisini alsam ?

note 5 32 GB sınırlı hafızası ile cazip gelmiyor bana yetmiyor hafıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.