Şimdi Ara

Samsung 1 TB HD103UJ - Aşırı Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elindeki 640 gb Seagate in bozulmasından korktugum için 3 gün önce PCgold dan "Samsung 1 TB HD103UJ" aldım. Aslında WD alacaktımda 1 aydır hıcbır yerde stokda yok. Harddısk i formatladım Windowsumu Samsung HDD ye kurdum. Kurarken hafifden de olsa ses geliyodu ( gır gır gır diye ). Pek yuksek degil o yüzden onemsemedim. Fakat şimdi Samsung a film ve oyunlarımı kopyaladıgımda hem aktarım hızı 65-70 mb/s gibi bence az olan bi sevyede hemde asırı miktarda ses yapıyor. Ses sevyesi rahatsız edici sevyede ve sürekli. Eski Seagate imde arada bir oyle ses cıkardı ama bu ses çoook rahatsız edici. Ayrıca kopyalama yaparken PC çok kasıyo. HD tune ile error scan yaptıgımda bir hata bulmadı. Bu harddısk ı almadan oonce forumlara baktıgımda sessiz bir ürün demişlerdi ama bu böyle çok ses çıkarttıgından harddsik in bozuk oldugundan supleleniyorum. Urunu direk garantiye geri mi göndereyim mı veya bozuk olup olmadıgını kesin olarak bir yolu varmı?

• İnternetten ürün alımlarında sorgu sualsiz 1 hafta değişim hakkı var diye biliyorum. aktarım hızın düşük. benim 320GB seagate'ler bile 75ve üstü hızlarda aktarım yapabiliyor. Ses konusunda eğer dediğin gibiyse kesin bir sorunu vardır. fazla bekleme direk geri ver derim.
  • almış olduğun hdd samsung un spinpoint f1 serisinden ve şu anda en hızlı 2-3 hdd den biri. o bakımdan performans olarak üst seviyede olması lazım.
    samsunglar genelde sessiz derler, rahatsız edici seviyede ses varsa bencede ver yenisini al.
  • Bende samsung 1 Tb alacağım. Ses sorunun varsa değiştir derim. 2. Samsung harddiskim olacak. Öncekini çalışıp çalışmadıqını kulağını yaklaştırırsan ancak anlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 9 Şubat 2009; 18:37:26 >
  • diskiniz bozuk mu halen? ,duruyor ise ve bozuksa da bana yarayabilir
    ben de de aynisi var sorunlu,belki kartlarini degistirsem isimi gorebilir
    en azindan denemek isterim
    zeki
    golamamuli@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.