Şimdi Ara

samsung 120 gb sata board değişimi hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar samsung sata 120 gb (hd120ıj) hard diskimin boardu bozuldu başka bır samsung 120 gb sata (hd120ıj) arıyorum bırde bunların uyması için sataların üretim yılları önemli mi yani 1 yıl farkla olsa olurmu acil cevaplarınızı beklıyorum
    samsung 120gb sata (hd120ıj) sı olan arkadaşlar mesaj yazsın lütfen
    e mail:miraclehome@hotmail.com

• fark etmez çalışır
  • teşekkürler ghost recon çalışr değil mi üzer,ndeki devreler birebir model marka falan aynı zaten
  • öyle bişi olsaydı 5 sene önceki 80 gb sata disk benim yeni anakrtta çalışmazdı yada herhangi bi yeni kartta çalışmazdı yeterki disk sorunsuz olsun alacağın diske bad sektör tarması yaptır çünkü 120 gb eski model
  • ghost recon bad sektor ne demek nerede yapılır ve eger varsa ne olur bana sonucta boardu lazım teşekkürler
  • alacağın kişiden hd tune ile yapılan testi izlemeni iste yanında yaptır eğer şansın varsa 120 gb alacağına 20 tl daha verip 250 tl alamazmısın en azından 250 gb lik hdd ler 120 lere göre biraz daha yeni
  • ghost kardeşim ben ılk sorumda da belırttım ya bana boardu lazım samsung 120 gb sata yoksa dediğin gibi yaparım senın tanıdkılarda falann var mı 120 gb sata varsa cok ıyı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu bilen kımse yok mju nerde bu mıllet yardımcı olun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.