Şimdi Ara

SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar . SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK model harddiski almayı düşünüyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_sata2_1tb_32mb-1tb-32mb-sata2-7200-rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=33504

anakartım sata uyumlu :http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65G
    almayı düşündüğüm harddisk ise sata2 diyor. Bir sorun olur mu? ve sata uyumundan başka dikkat edilmesi gereken nokta varmı ? ( wd ve seagate düşünmüyorum, segate çabuk bozuluyo ve wd çok gürültülü diyolar. ki şu an kullandığım hd :http://www.cimri.com/samsung-hd322hj-320-gb-7200-rpm-16-mb-sata-2-dahili-sabit-disk) yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden

• sorun olmaz,kullanabilirsin.
  • teşekkür ederim.
  • bulabilirseniz şayet w.dijital c.b. serisini öneririm bulamassanız bu dsiki alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

bulabilirseniz şayet w.dijital c.b. serisini öneririm bulamassanız bu dsiki alın

,

tavsiyeniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

bulabilirseniz şayet w.dijital c.b. serisini öneririm bulamassanız bu dsiki alın

Caviar Blacklerin güzel teknik özellikleri var;

İkili çalıştırıcı teknolojisi - Veri parçaları üzerinde konumlandırma doğruluğunu artıran iki çalıştırıcılı kafa yerleştirme sistemidir. Birincil çalıştırıcı, geleneksel elektromanyetik çalıştırıcı prensiplerini kullanarak kabaca bir yerleştirme sağlar. İkincil çalıştırıcı; pizoelektrik hareketini kullanarak kafa yerleştirmeyi çok daha yüksek bir doğruluk seviyesine ayarlar. (Yalnızca 2 TB)
    StableTrac - Sistem kaynaklı titreşimi azaltmak için motor gövdesi her iki uçtan sabitlenir ve okuma yazma işlemleri sırasında doğru izleme sağlamak için disk plakaları stabilize edilir.
    NoTouch meyil yükleme teknolojisi - Kayıt kafası disk ortamı ile hiç temas etmez ve bu da kayıt kafasının ve ortamın çok daha az yıpranmasını ve geçiş sırasında sürücünün daha iyi korunmasını sağlar.

Bu WD sabit sürücü verilerinizi nasıl korur

Data Lifeguard; şoks karşı koruma, çevresel koruma sistemi ve gerçek zamanlı tümleşik hata tespiti ve onarımı içeren veri koruma özelliklerinin özel bir kümesidir. WD Data Lifeguard teknolojisi sürücünün ömrü süresince oluşabilecek problemleri otomatik olarak bulur, izole eder ve onarır.
    Data Lifeguard Araçları, sabit sürücü kurulumunu, tespitini ve onarımını hem basit hem de tasasız hale getirmek için tümleşik Data Lifeguard özellikleri ile çalışan WD sabit sürücüler için tasarlanan yardımcı yazılımlardır.
    ShockGuard, çalışma esnasında sarsıntı ve titremelerden kaynaklanan hasara karşı sabit sürücüyü anında korumaktadır. Bu teknoloji WD Caviar sürücülerin endüstrinin en ileri şok özelliklerine sahip olmasını sağlamaktadır.

fakat bu fark 30$ gibi bir fiyat farkına sebep oluyor, benchmarklarda WD caviarblack önde.
    30$ veremem diyorsan seagate 7200.12 öneririm

• Şu anda wd kullanıyorum.Çok güzel bir parça.Tabii fabrikada hissetmek istiyorsanız-.-.Gürültüsünden durulmuyor 1-2 güne ben de sordugun samsung u alıcam zaten.Bıktım wd den.(caviar green serisine sözüm yok)
  • wd nin kalitesine lafım yok ancak belli bir kalitenin yanında sessiz çalışma benim için önemli, anakartımla da uyumlu olduktan sonra tercihim samsung olacaktır. 320 gb modeli şu an kulllanıyorum ve hiç bir sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.