Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony 46x3500 var evde 2007 de aldık 7.5 milyara. o zamanlar böyle usb den filim izleme, internet, wireless yokdu.

bu eksikler haricinde tv de en ufak bir şikayetemiz yok. çok güzel sd yayınları izliyoruz. tv yi sanki dün almış gibi her seferinde aşık oluyorum. :)

ama diger evimizdeki sony 40w3000 i akrabalara verince 37 tüplü tv ye kaldık 2.evimizde. o yüzden yeni bir tv alıcaz buda samsung d8000 yad sony hx929 olucak. son zamanlarda bu samsung hakkındaki olumsuz yorumlar can sıkıcı olmaya başladi. sony hiçbir zaman bizi utandırmadı. galiba gene sony alıcaz ama hx929 da samsungdan 1 milyar en az pahalı olur.

sony 46x3500 tv im.

http://forum.donanimhaber.com/m_20957629/mpage_1/key_/tm.htm

• 120'' perdeyi çıkardım 3 gün önce,Sony marka projectore bağlıydı.2 sene önde USA'dan aldık projector bölümünden bizim tayfa ile.Draper..cidden kalite perde yani..
    Gel zaman git zaman çek/bırak olayından üsttten sağ kısımdan açıldı yapıştırışmış yeri.Söktüm hemen,yapıştırayım derken perdeye yapışkan damladı 2-3cm2 yere,sil mil hemen fayda etmedi elimizde patladı süper bir perde.Şimdi arasanda alamassın parayla.
    Kızdım söküp attım dediğim gibi,3 gündür duvara veriyorum bende,bu arada aruyoruz belamızı işte :) alacağız mecbur yeni bir panel.

Plasma mantıklı Sd yayın için haklısın,ama burn in olayı sakız.Aslında Plasma'daki riski almak daha mantıklı geliyor bana.Led daha 1. jenerasyon,plasma çok daha yol katetti.Pana 30lar misal,bence bu sefer iyi mal yaptı herifler.U20 gördüm dolaşırken dün,gayette güzeldi renk,tonlama filan hd yayında.hatta koca stand'ı zkip bırakmıştı diyebilirim.30 tane LED-LCD Plasma içinde.
    Bende ilk aldığım projectorde 1 ölü pixel yakaladım hemen değişti,ama hiç yaşamadım 7 yıldır 3 tane eskittim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

sony 46x3500 var evde 2007 de aldık 7.5 milyara. o zamanlar böyle usb den filim izleme, internet, wireless yokdu.

bu eksikler haricinde tv de en ufak bir şikayetemiz yok. çok güzel sd yayınları izliyoruz. tv yi sanki dün almış gibi her seferinde aşık oluyorum. :)

ama diger evimizdeki sony 40w3000 i akrabalara verince 37 tüplü tv ye kaldık 2.evimizde. o yüzden yeni bir tv alıcaz buda samsung d8000 yad sony hx929 olucak. son zamanlarda bu samsung hakkındaki olumsuz yorumlar can sıkıcı olmaya başladi. sony hiçbir zaman bizi utandırmadı. galiba gene sony alıcaz ama hx929 da samsungdan 1 milyar en az pahalı olur.

sony 46x3500 tv im.

Şöyle diyim sana,dün yine aynı kaynaktan 5 tane panel bağlattım,LG-Samsung,Sony,Tosh vardıbirde Philips 8li seriden.
    Bravia engine hepsini ayıkladı ,netlik ve doğallıkta çok kolay öne çıktı.
    Tüm panellerin Ayarlarını bizzat teknosa'nın müdürüne yaptırdım.
    Albani der ya iş görüntüyü işlemede diye....Haklı.

• pany kozmetik işinde 0 ya. Ürettiği paneller tamamen tipten kaybediyor. İnsan aldığı panelde bi çekicilik bi tipte istiyor. Artık siyah panele para vermek istemiyorum. ya beyaz yada çelik gövdeli bişey istiyorum. Bunlarıda sadece samsung ve philips yapıyor. Ama philipstense smasungu tercih ederim. Sorunsuz bir panel denk gelene kadar üşenmem değiştirtirim aldığım yere. Tabi bunun garantisini veren yerden alırım. Tv geldiğinde ya banyoya kurduracam yada üzerine yorgan geçirecem kararlıyım. karanlık ortam şart denemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansolak

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

sony 46x3500 var evde 2007 de aldık 7.5 milyara. o zamanlar böyle usb den filim izleme, internet, wireless yokdu.

sony 46x3500 tv im.

Şöyle diyim sana,dün yine aynı kaynaktan 5 tane panel bağlattım,LG-Samsung,Sony,Tosh vardıbirde Philips 8li seriden.
    Bravia engine hepsini ayıkladı ,netlik ve doğallıkta çok kolay öne çıktı.
    Tüm panellerin Ayarlarını bizzat teknosa'nın müdürüne yaptırdım.
    Albani der ya iş görüntüyü işlemede diye....Haklı.

Hakan sen bildiğim Hakan mısın?? bir sürü Hakan tanıyorum ama sen hangisisin diye düşünüyorum
    bizim yeni forumada gelen??

-Senin kafan karışık hala
    -Sana 5090 ı kap dedim,sen farklı adreslerde dolaşıyorsun hala
    -2010 Model HX9x OK dir(sen sanırım 3D li panel arıyordun değilmi?) 2011 Model HX9x da OK dir ama çok pahalı!!
    -Ayrıca klasik PDP sıkıntıları(Burn-in/Retention) Pio larda pek söz konusu değildir ve bu sıkıntılar Pany/Samy/LGE nin ortak
    derdidir,Pio da ise ancak kasıtlı olarak bunu yapabilirsin veya aşırı sattlerde böyle olur,hiç bizim Pio başlığında
    böyle bir sıkıntı okudunmu acaba!
    -Ayrıca Mağazalardan test filan olmaz!!! bunlara fazla takılma

Dx ler içinde "acele etme"!!
    Kağıt üstünde bütün paneller uçuyor artık ama işin pratiğinde veya sahaya çıkınca durum öyle değil!

+
    yaw bugün eMail atan Hakan kimdi,şimdi onu düşünüyorum

• Haha.. İlahi üstad
    Ben Hako
    Şaka bir yana 3d aramıyorum kesinlikle,hatta istemiyorum. HX9x alamayız,fiyat oldukça pahalı.
    Ebat^tan ödün vermeden amacım en az 55'' almak 5 metre neredeyse izleme mesafem zaten.Amaç belli,Sd Ve HD uydu,%30 gibi Mvk,eh işte haftada 3-4 film izleriz.Ama Günde 6-7 futbol maçı izliyorum ortalama,hafta sonu öğlen 12:00 gece 04:00 oluyor bu nedenle hareketli görüntülerde başarıda çok önemli.
    En sonunda bırakacağım bu işleri almayacağım panel manel,Cidden düşman ediyorlar adamı u üreticiler
  • Hako selamlar

-Bahsettiğin yerden(DB) özellikle 2011 Model Sharp fiyatlarını iste!!(diğer forumdan yazdım bazı şeyler)
    -Sharp ların Garantisinide sor;"ENKAY" mı diye!!! değilse sakın Sharp alma onlardan!
    -Sharp için sana biraz belirttim,acele etme ama önce rakamı bir görelim sonra yazarım

-Samy Dxx ler içinse izlemede-beklemede kal!!!

CAN+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 26 Nisan 2011; 21:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

pany kozmetik işinde 0 ya. Ürettiği paneller tamamen tipten kaybediyor. İnsan aldığı panelde bi çekicilik bi tipte istiyor. Artık siyah panele para vermek istemiyorum. ya beyaz yada çelik gövdeli bişey istiyorum. Bunlarıda sadece samsung ve philips yapıyor. Ama philipstense smasungu tercih ederim. Sorunsuz bir panel denk gelene kadar üşenmem değiştirtirim aldığım yere. Tabi bunun garantisini veren yerden alırım. Tv geldiğinde ya banyoya kurduracam yada üzerine yorgan geçirecem kararlıyım. karanlık ortam şart denemek için

plazma konusunda haklısın.ama led leri çok şıl pany ninde
  • evet arkadaslar dun aksam en sonunda yenı tv ımde ps3 ü ılk defa calıstırdım . ılk taktıgım oyun pes 2011 oldu. tam bır hayal kırıklıgı arkadaslar. ıkı arkadas bu oyunu oynarken sureklı goruntude kayma ve netlık kaybı yasadık. belkı 2 saat ugrastık belık tv nın ayarlarındandır dıye ama malesef. oyun moduna aldıgımızda 10 kat daha beter goruntu ve yavaslamayla karsılastık. tam bır hayal kırıklıgı oldu benım ıcın. eskı lcd tv mın pes 2011 performansı 10 kat daha iyidi bence. ıkıncı oyun olarak kıllzone 3 taktık. bu oyunda enazından boyle olaylarla karsılasmadık. gayet guzeldı oyundu. yarım saat kadar fılan oynadık oyunu. 3d bakımdan tatmın edıcıydı yada 3d daha ıyı bır oyun olmadıgından bızede oyle gelmıs olabılır. cok fazla oyun oynamaya vaktım olmadıgı ıcın oyun sayım sınırlı.ılerkı gunlerde modern warfare 2, call of duty black ops,god of war 1-2 hakkındakı goruslerımıde bıldırecegım sıze. sonuc olarak pes 2011 den dolayı buyuk hayal kırıklıgı yasamaktayım.
  • arkadaşlar konuyu takip ediyorum, anladığım kadarıyla bu tv olayı birazda kısmet işi birazda ne beklediğimizle alakalı bi durum. açıkçası bende amatör bi kullanıcıyım öyle teknik taktik bilmem, lcd - led tv lerden zerre kadar bilgim yokken 3 aydır araştıra araştıra kendimce fikirler kriterler edindim. ama herkesin şu tv alınır bu tv alınmaz düşüncesi kendine göredir sonuçta ve bende bunları okudukça karar vermekte zorlanyorum. kısacası allah nasip ederse temmuzda düğünüm var şöyle eli yüzü düzgün bi tv alayım diyorum şu an için bende 46D7000 düşünüyorum ama yorumlar bi olumlu bi olumsuz korktum valla düğüncüyüz zaten bi atımlık barutum var onuda boşa atmak istemiyorum, ee her sene tv değirtircekde değiliz.. D serisini incelemedn önce c6000 ve c7000 arasında bi karar veririm diyodum, 46d7000 görünce bu fikir ağır basıyo şimdilik.. yada farklı önerisi olan varmıdır arkadaşlar pls

• Arkadaşım,
    önce alacağın alete ait önceliklerin nedir onu saptamalısın.
    yani,
    3d,
    mkv film,
    dts ses,
    önemlimi?
    hangi video sinyaline bağlayacaksın?
    ps3,
    hd uydu,
    kablotv,
    tv box hd

internetle işin olurmu tv de?
    vs.....

buna göre bir seçim yap

sonra özelliklerine ve fiyatın abak.

kolay gelsin.
  • mimleon arkadaşım ilgine tşk. ederim öncelikle,

3D,
    mkv Film,
    yayın olarak atlanta Hd box
    internet tv ile pek işim olmaz olmasada olur benim için.

blu-ray player almıycam o yüzden harici disk ile 3D ve mkv filmleri izliyebilirmiyim acaba?

birde 46'' Hd yayınlar ve 3D için doğru tecihmidir, izleme mesafem maksimum 3 - 3,5 metre olucak ?

tşk.
  • 40 mı alsam, 46 mı, 55 mi, bu TV lerin boyutları birbirine göre nasıl diyorsanız, aşağıdaki siteye göz atabilirsiniz. yaklaşık 3m den, TV leri bu ebatlarda görüyoruz
    link
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_doberman

evet arkadaslar dun aksam en sonunda yenı tv ımde ps3 ü ılk defa calıstırdım . ılk taktıgım oyun pes 2011 oldu. tam bır hayal kırıklıgı arkadaslar. ıkı arkadas bu oyunu oynarken sureklı goruntude kayma ve netlık kaybı yasadık. belkı 2 saat ugrastık belık tv nın ayarlarındandır dıye ama malesef. oyun moduna aldıgımızda 10 kat daha beter goruntu ve yavaslamayla karsılastık. tam bır hayal kırıklıgı oldu benım ıcın. eskı lcd tv mın pes 2011 performansı 10 kat daha iyidi bence. ıkıncı oyun olarak kıllzone 3 taktık. bu oyunda enazından boyle olaylarla karsılasmadık. gayet guzeldı oyundu. yarım saat kadar fılan oynadık oyunu. 3d bakımdan tatmın edıcıydı yada 3d daha ıyı bır oyun olmadıgından bızede oyle gelmıs olabılır. cok fazla oyun oynamaya vaktım olmadıgı ıcın oyun sayım sınırlı.ılerkı gunlerde modern warfare 2, call of duty black ops,god of war 1-2 hakkındakı goruslerımıde bıldırecegım sıze. sonuc olarak pes 2011 den dolayı buyuk hayal kırıklıgı yasamaktayım.

tv yı aldıgım samsung bayisine gıttım. anlattım yukarıda yasadıklarımı. hatta oda teknosadan bır gorevlı cagırdı sordu. hıc boyle bır sıkayet oldu mu dıye. gelen kısının cevabı hayır oldu. samsung takı satıcının dedıgı sırf bunu ps3 ıcın alanlar oldu dedı. sonucta cuma gunu ıcın sozlestık. ps3 getırıp bayıdekı dıger d7000 serısı tv lere baglayp denıcez. sonucta 15 gun hakkım var. eger o tvlerde de yaparsa hızlı goruntulerde boyle bır tv nın nasıl cuvalladıgına hepımız sahıt olmus olacaz. yok aynı sorun cıkmazsa tv mı degıstırmelerı ıcın talepte bulunucam olmadı iade edicem arkadaslar. o kadar taktım kafama.

• The_doberman ps3 pes 2011 olayını akşam senin için deneyip yazayım bahsettiğin durum bende olacakmı bakaLımm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

The_doberman ps3 pes 2011 olayını akşam senin için deneyip yazayım bahsettiğin durum bende olacakmı bakaLımm..

gercekten cok sevınırım. umarım sendede olmaz. umarım hata ps3 umdedır. cok heves edıp almıstım cunku bu tv yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_doberman

quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

The_doberman ps3 pes 2011 olayını akşam senin için deneyip yazayım bahsettiğin durum bende olacakmı bakaLımm..

gercekten cok sevınırım. umarım sendede olmaz. umarım hata ps3 umdedır. cok heves edıp almıstım cunku bu tv yı.

Valla aslında bende pek memnun değiLim cihazdan bununla ilglide daha önceki msjımda yazdım..benim ürünü değiştirme yada iade etme şansımda pek yok :) aldığım yer keyfe keder iade kabul etmiyor...Bu değişm konusundada media markın üstüne bir daha görmedim keyfe keder değişimlerde bile hiç zorluk çıkarmıyorlar sadece iade işlerinde biraz sıra beklosun o kadar :))

Bu arada ben 3D olayında yeniyim forumu okuyarak sbs filmler konusunda biraz bilgi edindim..hatta 4/5 civarıdında film indirdimm.cihazım samsunh 55D7000 usb üzerinden mkv oynatıyor diye biliyorum ama hiç denemedim..media player kulllandığım için gerek duymadım..ama kullandığım media player 3D destekli değil popcorn A-110 olan modeli kullanıyorumm..3D sbs filmleride popcorn a-110 cihazımdan oynatarak tvde izledim..ama izlediğim filmlerde 3D hissi beni çok tatmin etmedi izlediğim filmler avatar,narnia günlükleri,sammy,tron efsanesi ve birde belgesel izledim...bunların içinde sammy çok başarılıydı...diğerleri ise hiç tatmin edici değiL dışa çıkmalar derinlik v.s çok fazla yoktu hatta gözlüksüz normal 2D olanı izlemek daha bile keyifliydi.

Şimdi burda beni düşünderen konu şu arkadaşlar ben acaba bu filmleri popcorn a-110 olan cihazımdan izlediğim içinmi sizlerin yaşadığı bu keyfi yaşayamadım yada tv nin usb özelliğini kulllanıptamı izleseydim..kaynak bluray ve oynatıcısı olsa çok daha farklı bir 3D hissimi olurdu..

Birde şunu mrk ediyorum mkv formatlı filmlerde görüntü kalitesinin yani bitrate düştüğünü söylüyorlar acaba filmde görüntü kalitesi azalınca 3D hisside azalıyormu_? açıkcası benim izlediğim filmlerde görüntü kalitesi çok iyi idi..3D hissini etkilyecek kötü bi görüntü yoktu diye düşünüyorum...

Bu konuda daha önceki serileri kullanmış arkadaşların bilgisi benim çok önemli...C serisi ilk seri olduğu için onlar daha deneyimlidir diye düşünüyorum

• bence fılmlerle alakalı derınlık veya dısa vurum. en azından benım anladıgım. cunku anımasyon 3d lerde genelde derınlık hakım. avatar da ıse her ıkısıde.
  • Arkadaşlar bu d serisindende çok şikayet gelmeye başladı.

Vallahi 46d6510 u 3500 tl ye kadar bir bütçeyle alamassam.

46c750 alıp kenara çekilmeye karar verdim. 2300 civarına halloluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Arkadaşlar bu d serisindende çok şikayet gelmeye başladı.

Vallahi 46d6510 u 3500 tl ye kadar bir bütçeyle alamassam.

46c750 alıp kenara çekilmeye karar verdim. 2300 civarına halloluyor.

Bende aynı fikirdeyim hatta tamamen D serisini silip C750 yi direk alayım diyorum. bir kaç gündür direniyorum 46c750 paralel 2400-2500 e bulunuyor 46d6500 nin bir fiyatı belli olsa aradaki farka değer mi değmez mi karar verip ona göre alacağım inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.