Şimdi Ara

Samsung 205BW Siparişi veriyorum...veriyorum. verr....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın siparişi vereceğim. Antalya'da aldığım fiyat 700 YTL (Cardfinans'a peşin fiyatına 6 ay vade) bu arada satıcı bayanla konuştuğumuz üzere; pixel hatası olursa satın almam dedim. Ve bunun bir şans olduğunu pixel hatası çıkarsa piyangonun kendine çıkacağını; problem çıkmazsa satın alacağımı söyledi. Bu noktada okeyleştik. Benim sormak istediğim. Samsung'larda Pixel hatası çıkma olasılığı nedir? Forumda satın almış arkadaşlarım hiç böyle bir hata ile karşılaştımı? Ya da söyle soruyım, çok karşılaştı mı? Yoksa Samsung bu konuda hakkaten güvenilir bir üretici mi)
    Saat 22.00 den sonra tekrar nete girip yorumlarınızı okuyabilirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonadanos -- 30 Ağustos 2006; 19:55:19 >

• bende ilgileniyorum bu monitörle. bi aksilik daha olmassa yarın sipariş veriyorum

samsunglarda hatalı piksel garantisi yoktur ama çok nadir olur hatali pikseller. ben şahsen henüz görmedim.
  • umalım da öyle olsun. Günlerdir araştırıyordum, az kalsın 940BW modelini alacaktım. Ama Bimeks'te görünce hüsrana uğradım doğrusu. Monitormü alıyorum. Şerit halinde grafik ekran mı gibi geldi bir anda. Üstten çok basık bulduğum için almadım, belki de sağında solunda normal 19" ekranları gördüğüm içindir ama aradaki 200 ytl fark değecek gibi... umarım da değer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonadanos

umalım da öyle olsun. Günlerdir araştırıyordum, az kalsın 940BW modelini alacaktım. Ama Bimeks'te görünce hüsrana uğradım doğrusu. Monitormü alıyorum. Şerit halinde grafik ekran mı gibi geldi bir anda. Üstten çok basık bulduğum için almadım, belki de sağında solunda normal 19" ekranları gördüğüm içindir ama aradaki 200 ytl fark değecek gibi... umarım da değer...

Bende almaya gittim ve aynen senin şekil oldu. Yanında gördüğüm 19" ekranlar kararımı tekrar gözden geçirmem gerektiğini söylüyordu adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 31 Ağustos 2006; 16:43:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.