Şimdi Ara

Samsung 22'' 2232GW-T220 hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biraz acele cevap alabilirsem cok iyi olacak. Ozellikle iki monitoru goren arkadaslar var ise goruntu kalitesi olarak bir farklari var midir ya da birbirlerine karsi bariz ustun olduklari taraflari varmidir bir bilgilendirme yapabilirlerse harika olur.

• t220 tabi ki.20000:1 dynamic contrast.
  • yabanci kaynakli yorumlar pek bir fark yaratmadigini ve gozun algilayamadigini soyllemekteler... Peki sizce mat ekran olusu 2232gw ye karsi bir dezavantaj olusturur mu? Birde t220'nin kontrast ayarini otomatik olarak( film veya oyunlarin karanlik ortamlari daha fazla aydinlik kisimlarinda daha az) ayarladigini okumustum sanki kullanisli bir ozellik gibi geldi bana
  • arkadaslar t220'yi alan kullanan veya goren hic olmadi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

t220 tabi ki.20000:1 dynamic contrast.

normal contrast oranı 1000 sonucta ,yabanci incelemelerde pek tavsiye etmiyorlar bunu ,bende pahalıdır yeni gelmistir 20000 die atlıycaktım da ,yurtdısı sitelerde baya az fiyat farkı var burda 100 milyon en az ,bi incelemede adam gw nin görüntüsü daha iyi demis
  • T220 için 1-2 gün içinde bir inceleme yapmayı düşünüyorum arkadaşlar.Başka monitörlerle T220 arasında kararsız kalanlara yardımcı olacaktır.

Bu arada sargeal evet dynamic kontrast diye bir seçenek var film izlerken,masaüstünde veya nette dolaşırken kontrastı kendi ayarlıyor.Açıkçası nette dolaşırken masaüstüne döndüğümde birden kontrast değişmesi benim hoşuma gitmedi ama filmlerde oldukça yararlı olabilir...
  • daha önceki monitorün neydi?
    nerden kaca aldın ?
    incelemeni bekliyoruz
  • D.c olarak magic bright ayari sadece filmlerde devreye girmekteydi samsung monitorlerde oyun,internet ayarlarinda toktu yanilmiyorsam... Cok merak ettigim konu acaba 2232gw ile yarisabiliyormu goruntu kalitesi olarak
  • fod,

Bundan önce samsungun flat bir crt monitörünü kullanıyordum.Izmir Tekmar'dan 588 ytlye aldım ama sanalmarketim.com'da 30-40ytl daha az.Bir sorun çıkması durumunda aldığım yer ile yüzyüze muhattab olmak istediğim için bu farkı verdim.İncelemeyi yavaş yavaş hazırlamaya başladım

sargeal,

DC sadece filmlerde değil net dahil her yerde devrede..2232GW ile karşılaştırma imkanım olmadı oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim...
  • bugun vatana gittim 2232 gwyi incelemeye ,t220 gelcek mi diye sordum ,bi calısan gelmiycek cok pahalı gereksiz dedi ,baskası da belki gelir dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

bugun vatana gittim 2232 gwyi incelemeye ,t220 gelcek mi diye sordum ,bi calısan gelmiycek cok pahalı gereksiz dedi ,baskası da belki gelir dedi

20000 kontras (kağıt üzerinde) ve kötü ergonomi dışında pek fark göremedim, ama fellik fellik monitör arayan ben, uygun fiyatlısını bulursam kaçırmam.
  • Arkadaşlar bende monitör arıyorum 22 inç önerileriniz nelerdir..Monitörler hakkında hiçbir bilgim yok..Yardımcı olursanız sevinirim
  • yazım silinmiş , almayın yurtdışında 2232gw ile arada cok cok az fiyat farkı var burda o fark 100milyon lira +2232 nin daha net görüntü verdiğini dinamik kontras ın panele cokbişi katmadıklarını belirtiyorlar ,bekleyin almayın şahsi fikrim budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

T220 için 1-2 gün içinde bir inceleme yapmayı düşünüyorum arkadaşlar.Başka monitörlerle T220 arasında kararsız kalanlara yardımcı olacaktır.

Bu arada sargeal evet dynamic kontrast diye bir seçenek var film izlerken,masaüstünde veya nette dolaşırken kontrastı kendi ayarlıyor.Açıkçası nette dolaşırken masaüstüne döndüğümde birden kontrast değişmesi benim hoşuma gitmedi ama filmlerde oldukça yararlı olabilir...

Bu özellik disable edilemiyormu?
  • Bu özellik 226bw'dede mevcut dinamik kontrast modunu seçebiliyorsun ve berbat bir özellik devamlı değişiyor contrast gözle görülür şekilde. Bu modu kullanmayıp kendi modunuzu kullanabilir merak edenler.
  • Bence T220 hem yeni, hemde duruşu ve görünüşü harika eminimki görüntülerde harikadır.
  • yurtdışında gw ile t220 arasında epey fark var ama burda fiyatları (gw yurtdışına göre daha pahalı satılıyor burda) hemen hemen aynı.GW ile t220 arasında kaldım bende.T220 sanırım parlak ekran değil bu dezavantaj mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

yurtdışında gw ile t220 arasında epey fark var ama burda fiyatları (gw yurtdışına göre daha pahalı satılıyor burda) hemen hemen aynı.GW ile t220 arasında kaldım bende.T220 sanırım parlak ekran değil bu dezavantaj mı?

Kişiye göre değişir, bence parlak ekran çok da iyi birşey değil, gece falan rahatsız edici olabilir ben sevmiyorum o yüzden parlak olmayan monitör tercih ettim tabi tercih meselesi
  • 2232 gw bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

yurtdışında gw ile t220 arasında epey fark var ama burda fiyatları (gw yurtdışına göre daha pahalı satılıyor burda) hemen hemen aynı.GW ile t220 arasında kaldım bende.T220 sanırım parlak ekran değil bu dezavantaj mı?

Kişiye göre değişir, bence parlak ekran çok da iyi birşey değil, gece falan rahatsız edici olabilir ben sevmiyorum o yüzden parlak olmayan monitör tercih ettim tabi tercih meselesi

hocam gece nie rahatsız etsin ki??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.