Şimdi Ara

SAMSUNG 223BW İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
19.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2232 mi 223 mü arasında kaldım. Acaba 5ms gtg olmsı oyunlarda sorun yaratır mı?
  • 5ms gtg olduğu nerde yazıyor ben öyle bir bilgi görmedim. Ben sorun yaşamadım bilmiyorum siz yaşarmısınız? Diğer konuda sormuşsunuz hdcp desteği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemuco

5ms gtg olduğu nerde yazıyor ben öyle bir bilgi görmedim. Ben sorun yaşamadım bilmiyorum siz yaşarmısınız? Diğer konuda sormuşsunuz hdcp desteği var.

5ms gtg olduğunu google a 223 bw yazıp yabancı alışveriş sitelerinde görmüştüm. Onlarda yazıyordu...

kemuco güzel diyorsun yani. Alıyorum o zaman ...
  • peki size bir soru arkadaşlar
    benim şu anda 226bw kullanıyorum bu monitoru satacağım ve yerine 2 tane aynı model ekran alacağım
    226bw'den memnunum ancak sitelerde artık göremiyorum satışımı yoktur nedir ???
    karşıma 223bw ve 2232bw modelleri çıkıyor bu durumda hangisini almak daha mantıklı görüntü kalitesi ve görüntü alanı önemli aynı zaman çift monitor olacağı için çerçevelerinde sorun yaratmaması lazım
    önerisi olan ???
  • kemuco asusu iade etme sebebin neydi?
  • Kayıtsız Şartsız D 223 bw :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mdg

peki size bir soru arkadaşlar
    benim şu anda 226bw kullanıyorum bu monitoru satacağım ve yerine 2 tane aynı model ekran alacağım
    226bw'den memnunum ancak sitelerde artık göremiyorum satışımı yoktur nedir ???
    karşıma 223bw ve 2232bw modelleri çıkıyor bu durumda hangisini almak daha mantıklı görüntü kalitesi ve görüntü alanı önemli aynı zaman çift monitor olacağı için çerçevelerinde sorun yaratmaması lazım
    önerisi olan ???

Yeni modellerin 226BW'den önemli bir artıları yoktur, ben bile 226BW mi alsam diye düşündüm. Sanırım 2 monitörde aynı model olsun istiyorsunuz, bence bir tane daha 226BW alın, daha hesaplı olur.

226BW netsiparis, vatan bilgisayar, nova bilgisayarda satılıyor hala (ve birçok yerde daha vardır kesin)

• quote:

Orjinalden alıntı: hdd0

kemuco asusu iade etme sebebin neydi?

Özellikle beyaz ekranlarda üstten ve dikkatli bakınca karşıdan görülen yatay çizgiler ve geçen şeritler.
  • kemuco monitör mükemmel aldım bende kullanıyorum.

Bu arada S panel mi olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Gizli menusu varmış heralde nasıl giriliyor?

Girdim gizli menüye:

Altta şu vardı

M-ME 22V0CFA 1001 şimdi bu s panelmi

Monitör Made in Slovakia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Aralık 2007; 22:51:49 >
  • panel işine hiç bakmadım monitör canavar gibi onun için s miş a mış ğ miş önemli değil... sevgiler.
  • kardeş görüş açıları nasıl sararma felan oluyormu
  • 140 dereceden sonra filan sararma oluyor. ama yani o her TN panelde oluyor.

Ben Vatanda bakmıştım hepsine hepsinde oluyor. Ama alete yüzde 100 kefilim.

Daha oyun oynamadım gerçi ama müthiş....
  • oyuna da ben kefilim
  • ghosting olmaz dimi hoca:)
  • samsung 223bw de dvi girişi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: se2er

samsung 223bw de dvi girişi varmı?

bide okusanız sormadan önce gerek kalmıyacak böyle tuhaf sorulara
  • iyi günler.. monitör almak istiyorum ama 3 monitör arasında kararsız kaldım malesef karar veremiyorum.. monitörü ps3 için alıcam ve logitec x540 5+1 takıp oyun oynucam..

226BW ile 2232BW yi 550 ytl ye alabiliyorum 223BW yide 500 ytl ye alabiliyorum..

Sizce tercihim ne olmalı? Topigi okudum herkes kendi lcd sini övmüş bana objektif olursanız ve yardım ederseniz çok sevinicem
  • Beyler bende çarşamba günü aldım. 2232 ve çok memnunum. Dvı ile bağladım ve çıkan görüntü beni çok şaşırttı bu kadar net bu kadar güzel görüntü zor alıştım açıkcası. Ama zamanla alışıyorsun. Bence şuanda en iyi lcd samsung serileri olarak düşünüyorum. Ve diğer markalara göre hiçbir sorunda çıkmıyor. Örneğin vatanda philips monitörlerin hepsinde ölü piksel çıkmıştı ama şuana kadar samsungdan hiçbir şkayet yok. Bence bu fırsatı kaçırmayın
  • Bu 226bw 'nin fiyatı 223bw'den 100lira daha fazla ama goruntusu felaket yaww
  • monitör hertürlü oyunlarda ve multimedyada süper şuan made in slovakia ynae üretim slovakyada yapılmış ismim ali Bostancı vatan bilgisayar gelirseniz piksel garantisi veriyoruz hertürlü 610 ytl ye flm alırsınız... en önelisi piksel ürün samsung orjinal panel parlak kasa 5 ms tepki süresi sorun yaratmıyor artı hdcp destegi var yane HD ÇÖZÜNÜRLÜKTE GENİŞBANT DA KORUMA VAR DVI - D GİRİŞİ İLE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.