Şimdi Ara

SAMSUNG 223BW İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
19.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

223 BW ile 226 CW arasında çok büyük bir fark var mıdır ? bilgisi olan var mı acaba ?
    Var ise 226 CW ye o kadar fiyat farkı değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 6 Haziran 2008; 1:49:38 >
  • Incelem icin tesekkurler gule gule kullanin...
  • Komazec teşekkür ederim. Biraz daha screen...
     SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 6 Haziran 2008; 3:11:03 >

• Harbi çok güzel gözüküyor ya güle güle kullan. İnşallah benimkide bugun geliyor. Ben de Xbox 360'da kullanıcam, umarım iyi performans alırım.Kullandıgın kablo hdmi*dvş kablo dimi bende sanırım aynı kabloyu kullanıcam.Tekrardan hayırlı olsun çok güzel resimler...
  • Müthişş
  • simdial.com dan alan var mı bu monitorü, bir sorun yaşandı mı? birde ölü piksel testi nasıl yapılır monitöre?
  • Dostum ben dun simdial.com'dan aldim. FIyat arastirdigim heryere gore muhtesemdi ve siteyi internetde biraz arastirdim ve guvendim, almaya karar verdim. Pixel testi sanal alisveris oldugu icin haliyle olmuyor. Actigin icinde 1-2 tane olu pixel varsa degistirceklerini sanmiyorum bunlari goze alarak aldim ben ynai ama cikarsa da ararim arkasini kostururum az da olsa. Baklaim bekliyorum kargoyu gelsin yorumlarimi yazicam...
    Saygilar
  • srdrpeker dostum bende simdial.com a üye oldum . sanırım ordan alacağım. inşallah sorun çıkmaz monitörlerimizde :)
  • Insallah cikmaz vallahi hayirlisi... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdrpeker

Harbi çok güzel gözüküyor ya güle güle kullan. İnşallah benimkide bugun geliyor. Ben de Xbox 360'da kullanıcam, umarım iyi performans alırım.Kullandıgın kablo hdmi*dvi kablo dimi bende sanırım aynı kabloyu kullanıcam.Tekrardan hayırlı olsun çok güzel resimler...

Teşekkür ederim srdrpeker darısı başına :) evet kullandığım kablo aynen HDMI-DVI kablo vatan bilgisayardan 15 ytl ye aldım 18+1 pin, resimleride aşağıda :) bu arada monitörü vatan dan aldım 490 ytl 12 taksit, bana uygun geldi birde 1 ay ölü piksel garantisi cezbetti beni...Bu arada evde tadilat var ellerim yara bere olmuş
     SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

• @senki
    Oyunlardaki dalga dalga görüntüler fot. makinasından mı yoksa monitörden mi kaynaklanıyor..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

@senki
    Oyunlardaki dalga dalga görüntüler fot. makinasından mı yoksa monitörden mi kaynaklanıyor..?

Aynen arkadaşım foto makinesinden, normal hali tertemiz
  • monitörden sesi nasıl alıyoruz acaba ?

ayrı bir donanım almamıza gerek var mı ?
  • Başıma ilginç bir olay geldi arkadaşlar monitorle ilgili. :) Şanslıyım sanırım. 223bw yollıyacaklarına bana 2232bw yolladılar arkadaşlar 2ms olan ve kasası güzel olan model. Aradım soyledim özür dilediler, istersem istediğim modeli gönderebi,leceklerni soylediler.Kargoyu arayp almalarını soylemem yetermış:) Ben de sorun değil dedim, kullanabilirim bunu:) Güle güle kullanın dediler ve 410 ytl 4 taksite 2232bw sahibi oldum arkadaşlar :)
  • ne ballısın yahu. hemen kendini ödüllendir bunun şerefine : )
  • bende 223bw alıcam inş sorunsuz çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdrpeker

Başıma ilginç bir olay geldi arkadaşlar monitorle ilgili. :) Şanslıyım sanırım. 223bw yollıyacaklarına bana 2232bw yolladılar arkadaşlar 2ms olan ve kasası güzel olan model. Aradım soyledim özür dilediler, istersem istediğim modeli gönderebi,leceklerni soylediler.Kargoyu arayp almalarını soylemem yetermış:) Ben de sorun değil dedim, kullanabilirim bunu:) Güle güle kullanın dediler ve 410 ytl 4 taksite 2232bw sahibi oldum arkadaşlar :)

keşke bütün yanlışlıklar böyle olsa :D çok şanslı adamsın

güzel inceleme, teşekkürler. tepki süresi de 2232bw ile aynı olsa aradaki fiyat farkı verilmez bu alınır derdim ama reel de tepki süresi daha fazla. kasa görüntüsü çok da önemli değil benim için, zira bu da kötü değil zaten; sadece 2232 kadar güzel değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

monitörden sesi nasıl alıyoruz acaba ?

yok mu bilen :)
  • quote:

quote:

philips ekran almıştık quzen e pc toplarken kutudan ses çıkışına takılan jack türü kablodan çıkmıştı iki yönlü hoparlör vardı.
  • quote:

quote:

Monitorun ses cıkısı yok,o yuzden ne ile kullanıyorsan (pc,ps3,xbox) cıkısı da o cihazdan alacaksın.
    Ben ps3 ile kullanıyorum ve ps3'u muzik setine baglayarak cozdum ses sorununu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.